Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar koç burcu erkek arkadaşınız yada eşiniz var mı?Huy bakımdan nasıldırlar cevaplarınızı bekliyorum.
aynen kıslar adam çok kıskanç herkezden kıskanır mesela yolda otobüs beklersin boşmu diye bakarsın niye bakıyorsun bakma diye kızarrbaşka yok mu kıslar hadi tecrubelerinizi bekliom
Arkadaşlar koç burcu erkek arkadaşınız yada eşiniz var mı?Huy bakımdan nasıldırlar cevaplarınızı bekliyorum.
benim kocam koç burcu çok kıskanççç..beni deli edicek..iyi bi karaktere sahip ama bana çok bağlıdır..2 gün ayrı kalamaz..ilgilidir..hep sarılır öper..dediklerimi yapar.sinirlenince gözü döner..en kırıcı kelimeleri söyler sonrada pişman olur özür diler..tartışınca o bağıra bağıra tartışır..bende daha çok bağırır onu bastırırım:))) ama iyi bi eştir..bazı durumlar hariçç...
Eşim Koç Inatçi, Sabirsiz ,kiskanç, Dediğim dedik, özgürlüğüne Düşkün, Açik Sözlü ,çok Bilmiş ,herzaman Haklidir Ve Onun Doğrusu önemlidir Lüksü Iyi Yaşamayi Sever HİÇ BİRŞEYİ DER ETMEZ SOĞUKKANLIDIR ELİNDEN HER İŞ GELİR ÇOK ZEKİ VE MANTIKLI İNSANLARDIR ONLAR İÇİN BİTMİŞSE BİTMİŞTİR GERİ DÖNÜŞÜ YOKTUR FİKRİNDEN ASLA CAYDIRAMAZSSIN UYUM SAĞLAYA BİLİRSEN VE DİZDİNLEYEBİLİRSEN ÇOK İYİ BİR EŞ OLURLAR BEN BAŞAK BURCUYUM ZIT KARAKTERLERDEYİZ İLK ZAMANLAR ÇOK ZORLANMIŞTIM