Spreyli şişelere doldurmusum domestosu hem banyomda hem mutdakta elimden düşmüyor bende disini sunger le yapıyorum bence suyla durulamak gerek şöle usul usul doksen suyu dolaplar a gelmez belki
:) dimi nasıl güzel oluyor.. Tabi sonrasında esimden bir ton fırça yiyorum öleceksin çamaşır suyundan diye başlayan.Ohhh oyle bir yazmissinki sanirsin az once tam anlattigin sekilde kopurte kopurte temizlemisim gibi yasadim yeminle :) :)
Heehh istee tam hissettigim seylerAyni ben...cok tiksiniyorum.wc icin kullandigim sungeri yada bezi asla birdaha kullanamam. Onu yikayamam herha gi bir yere koyamam bile. Mutlaka atarim ama her defasinda silmek icin birseyler bulmak zor.
Eldiven kullanmama ragmen tiksiniyoruk. Bekarken asla ben temizlemezdim ailemden biri yapardi ya anmem ya ablam. Hatta ablam simayet ederdi artikm
Ama simdi.mecburum artik maalesef... annem hep derdi seni istemeye gelen kisiye sart kosucam diye kizima wc temizletmesin kendisi temizletsin diye.isin esprisi tabi :) ama fena olmazdi...
Valla pis diyebilirsiniz bana ama ben eldivenlerimi giyiyorum.Heehh istee tam hissettigim seyler
Yok canim.niye kimse oyle bisey desinki herkrsin kendine gire temizleme sekli var :) temizleniyor mu temizleniyor :)Valla pis diyebilirsiniz bana ama ben eldivenlerimi giyiyorum.
Camasir suyunu her tarafina dokuyorum.wc pecete ile siliyorum. Sonra tazikli su ile uzaktan durarak iyice duruluyorum tabi camasir suyu ile biraz beklettikten sonra...
Alafranga wc temizlemek daha kolay.
Inanin okadar tiksiniyorum ki...Yok canim.niye kimse oyle bisey desinki herkrsin kendine gire temizleme sekli var :) temizleniyor mu temizleniyor :)
Canım sırf klozet temizlemek için ıslak mendile benzer kullan at peçeteler var alkollu ben onu kullanıyorum gayet gijyenikSelam kizlar benim derdim klozet evet yanlis okumadiniz klozeeettttt
Ya bu mereti temizlemeyi hic ama.hic sevmiyorum icini fircayla yikiyorum ok. Ama seramik kismi kenarlari ve oturma ve kapak kismi temizligi beni cileden cikariyor kagit havluyla cif domestosla yaosam tam temiz old. Dusunmuyorum sungerle silsem her seferinde o sungeri nereye koyacağım derdi cunku icime sinmiyor arti silince foşur foşur suyla yikamak istemiyorum banyoda dolap falan var ayakli degil altina su kaciyor bezle durulasam o bezi de koyacak yer bulamiyorum yani cok igrenc geliyor offf ya siz ne yapıyorsunuz nasil temizliyorsunuz yaa( cildiricimmmmmm tavsiye ve tecrubeleriniz pratik yollariniz var mi ???
Ay bnmde hiç sevmediğim iş bu ama doktor eldivenleri varya cnm bimde satılıyo kutu içinde kullan at zaten onlar . Onları takıyorum elime içini ayrı bi fırçayla oturma yerini önce süngerle sonrada başka bi bezle siliyorum şifon basma yeri fln onunda bezi ayrı çok pimpirikliyim wc temizliğinde hiç sevmesemde hergün temizliyorum nerdeyse eldiven bi tık rahatlatıyo bni kullan at oldğu için ötekileri sevmiyorum he bide o fırçayı bezi fln ayrı bi poşete koyuyorum süngeride sabun kutusuna koyup o poşete atıyorumSelam kizlar benim derdim klozet evet yanlis okumadiniz klozeeettttt
Ya bu mereti temizlemeyi hic ama.hic sevmiyorum icini fircayla yikiyorum ok. Ama seramik kismi kenarlari ve oturma ve kapak kismi temizligi beni cileden cikariyor kagit havluyla cif domestosla yaosam tam temiz old. Dusunmuyorum sungerle silsem her seferinde o sungeri nereye koyacağım derdi cunku icime sinmiyor arti silince foşur foşur suyla yikamak istemiyorum banyoda dolap falan var ayakli degil altina su kaciyor bezle durulasam o bezi de koyacak yer bulamiyorum yani cok igrenc geliyor offf ya siz ne yapıyorsunuz nasil temizliyorsunuz yaa( cildiricimmmmmm tavsiye ve tecrubeleriniz pratik yollariniz var mi ???
Iyi denk gelmis o zaman :) bende banyo duvar fayanslarini cif domestoslu bezle silerim durularim kurularim.... amaan bee is is is bitmio ya valla duvar siliyoruz yaa bu nedir arkadas yaa isyaaaannnlardayimmm uleeyynnn :) :) :)Inanin okadar tiksiniyorum ki...
Ev tasindigimda ilk dusundugim sey banyo ve wc nasil yapicam.
Ilk yaptigim sey camasur su ile araba firtcasi gibi birseylerle fayanslari ve yerleri firtcalamak oluyor. Kabasini aliyorum. Sonra tekrar ayni sekilde ... ayy... nefret ediyorum. Sirf wc banyo temizleyecek temizlikci alsa esim hic itirazim olmaz + balkon. Hic sevmiyorum ballkon temizlemesini... neyseki kv geliyor. O suya girmesini cok sevdiginden surekli balkon yikar :).. annemle babamda birgun baktim balkon yikiyor :)
Hmm sabun kutusu da mantikliymis eldiven olmasa zatennn dusunemiyorummmmmmmmmm :SAy bnmde hiç sevmediğim iş bu ama doktor eldivenleri varya cnm bimde satılıyo kutu içinde kullan at zaten onlar . Onları takıyorum elime içini ayrı bi fırçayla oturma yerini önce süngerle sonrada başka bi bezle siliyorum şifon basma yeri fln onunda bezi ayrı çok pimpirikliyim wc temizliğinde hiç sevmesemde hergün temizliyorum nerdeyse eldiven bi tık rahatlatıyo bni kullan at oldğu için ötekileri sevmiyorum he bide o fırçayı bezi fln ayrı bi poşete koyuyorum süngeride sabun kutusuna koyup o poşete atıyorum
Evet cnm eldivensiz ztn olmazda o hani sürekli kullanıyolar ya banyo için ondan değilde tek kullanımlık alsan bi tık rhat eder için dye dşündm. İnan her defasında tiksinerek yapıyorum ya çok uyuz oluyorum bnde hissettklermz aynı ama mecbur işte ah ah anamın evinde bi kez bile temizlemedm ilkte arayıp diyodum anneee nasıl yapıcam ya sen gelsene nolur:)))) sonra alışıyosun mecbur. Sık yapınca bide dha iyi zaten dha dün temizledm ne kdar kirli olablirki diyip biraz rhatlıyosun sankiHmm sabun kutusu da mantikliymis eldiven olmasa zatennn dusunemiyorummmmmmmmmm :S
Aslinda cok titiz degilimdir. Yani ev isi konusinda. Kendimi cok kasmam. Cok pasaklida degilimdir. Ama boyle wc banyo birbirime karismayacak. Yani terlik vs.Iyi denk gelmis o zaman :) bende banyo duvar fayanslarini cif domestoslu bezle silerim durularim kurularim.... amaan bee is is is bitmio ya valla duvar siliyoruz yaa bu nedir arkadas yaa isyaaaannnlardayimmm uleeyynnn :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?