Selam kizlar benim derdim klozet evet yanlis okumadiniz klozeeettttt
Ya bu mereti temizlemeyi hic ama.hic sevmiyorum icini fircayla yikiyorum ok. Ama seramik kismi kenarlari ve oturma ve kapak kismi temizligi beni cileden cikariyor kagit havluyla cif domestosla yaosam tam temiz old. Dusunmuyorum sungerle silsem her seferinde o sungeri nereye koyacağım derdi cunku icime sinmiyor arti silince foşur foşur suyla yikamak istemiyorum banyoda dolap falan var ayakli degil altina su kaciyor bezle durulasam o bezi de koyacak yer bulamiyorum yani cok igrenc geliyor offf ya siz ne yapıyorsunuz nasil temizliyorsunuz yaa( cildiricimmmmmm tavsiye ve tecrubeleriniz pratik yollariniz var mi ???
domestos ve kağıt havluyla sil üstünü, durulamadan kurumaya bırak, mikrop kalcağını sanmam öyleSelam kizlar benim derdim klozet evet yanlis okumadiniz klozeeettttt
Ya bu mereti temizlemeyi hic ama.hic sevmiyorum icini fircayla yikiyorum ok. Ama seramik kismi kenarlari ve oturma ve kapak kismi temizligi beni cileden cikariyor kagit havluyla cif domestosla yaosam tam temiz old. Dusunmuyorum sungerle silsem her seferinde o sungeri nereye koyacağım derdi cunku icime sinmiyor arti silince foşur foşur suyla yikamak istemiyorum banyoda dolap falan var ayakli degil altina su kaciyor bezle durulasam o bezi de koyacak yer bulamiyorum yani cok igrenc geliyor offf ya siz ne yapıyorsunuz nasil temizliyorsunuz yaa( cildiricimmmmmm tavsiye ve tecrubeleriniz pratik yollariniz var mi ???
Ama o da saglikli degildir sonucta kimyasal durulamadan lop diye ustune oturmak ne bileyim hassas yerler o bolgeler durulamak gerek diye dusunuyorum iste o konuda icinden cikamiyorumdomestos ve kağıt havluyla sil üstünü, durulamadan kurumaya bırak, mikrop kalcağını sanmam öyle
Yok canim çıkmıyor maalesefKlozet kapaklari cikartilabiliyo bilyosun ben ayrı sekilde cikartip banyoda yikiyorum cif+domestosla
Ama o da saglikli degildir sonucta kimyasal durulamadan lop diye ustune oturmak ne bileyim hassas yerler o bolgeler durulamak gerek diye dusunuyorum iste o konuda icinden cikamiyorum
Her klozet kapagi cikar kolay bi sekilde ustelikYok canim çıkmıyor maalesef
Anam hic aklima gelmemisti komple cikarmakKlozet kapaklari cikartilabiliyo bilyosun ben ayrı sekilde cikartip banyoda yikiyorum cif+domestosla
Her klozet kapagi cikar kolay bi sekilde ustelik
Süngeri üçe bölmek çok mantıklı. Böylece tek kullanımlık olur. Bende öyle yapayım bundan sonra.Ben cifliyorum. Bulaşık süngerlerinin de ucuzunu alıp 3'e kesiyorum. Elime eldiven takıp süngerle temizliyorum. Sonrasında kağıt havluyu hafif ıslatarak durulamaya çalışıyorum ve hepsini çöpe atıyorum.
Öncelikle bikaç günde bir eldiven giyip ıslak mendille temizliyorum. Uygun oldukça da süngerle antibakteriyel kir sökücü vs gibi ilaçlarla ovuyorum. Süngeri de çöpe atıyorumSelam kizlar benim derdim klozet evet yanlis okumadiniz klozeeettttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?