Klozettttt!!!!

Aysmll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
509
508
53
Selam kizlar benim derdim klozet evet yanlis okumadiniz klozeeettttt
Ya bu mereti temizlemeyi hic ama.hic sevmiyorum icini fircayla yikiyorum ok. Ama seramik kismi kenarlari ve oturma ve kapak kismi temizligi beni cileden cikariyor kagit havluyla cif domestosla yaosam tam temiz old. Dusunmuyorum sungerle silsem her seferinde o sungeri nereye koyacağım derdi cunku icime sinmiyor arti silince foşur foşur suyla yikamak istemiyorum banyoda dolap falan var ayakli degil altina su kaciyor bezle durulasam o bezi de koyacak yer bulamiyorum yani cok igrenc geliyor offf ya siz ne yapıyorsunuz nasil temizliyorsunuz yaa ( cildiricimmmmmm tavsiye ve tecrubeleriniz pratik yollariniz var mi ???

Klozet dışı için sünger kullanıyorum. 2-3 kullanımda bir atıyorum zaten kaç paralık şey. Kullandıktan sonra poşete koyup kaldırıyorum. İçi içinde çamaşır suyu ve fırça kullanıyorum.

Daha iyi bir çözümü olan varsa bende yararlanmak isterim.

Klozet kapaklari cikartilabiliyo bilyosun ben ayrı sekilde cikartip banyoda yikiyorum cif+domestosla

domestos ve kağıt havluyla sil üstünü, durulamadan kurumaya bırak, mikrop kalcağını sanmam öyle

O süngeri veya bezi ayri bir posetin icine koy ve bezi ve süngeri de ilaclan yika birsey olmaz. Icine sinmiyorsa önce kagit havlu ile temizle aonra domestoa sünger le felan sonra tekrar temiz kagit havlu ile sil. Ben hic fosur fosur islatip su akitip yikamadim acikcasi. Süngerlen yapiyorum sonra bezlen telrar siliyorum sonra kagit havlu. Tuvaletin disini o süngerlen yapmiyorum ama

Ben cifliyorum. Bulaşık süngerlerinin de ucuzunu alıp 3'e kesiyorum. Elime eldiven takıp süngerle temizliyorum. Sonrasında kağıt havluyu hafif ıslatarak durulamaya çalışıyorum ve hepsini çöpe atıyorum.

Icine domestos cif dok fircala sifonu cek. Kapak kisimlarini havlu kagida domestos dok sil at iyice silerek. Sonra sari bez diye tabir ettigimiz bezi 2 ye bol. beze domestos dok bi parcasiyla sil durula. Sonra da lavaboyu veya nerde duruladiysan domestos ve cifle gayet hijyen oluyo. bezi de kuruyunca minik bi posetle koy.

Ama o da saglikli degildir sonucta kimyasal durulamadan lop diye ustune oturmak ne bileyim hassas yerler o bolgeler durulamak gerek diye dusunuyorum iste o konuda icinden cikamiyorum

iyi de canım kuruyor ama kurumasa bilse sadece bacak deyiyor, diğer kısımlar deyse tabiiki sağlıklı olmaz

Oncelikle eldivensiz tuvalet temizleyemiyorum.
Süngerle domestos la sildikten sora süngerin deterjanini yıkayıp bir de sade siliyorum ardından kağıt havluyla kuruluyorum.
Süngeri buzdolabı posetine koyup kaldırıyorum.

Süngeri üçe bölmek çok mantıklı. Böylece tek kullanımlık olur. Bende öyle yapayım bundan sonra.

Tuvalet ve banyo ayrı bende..domestoslarim her yeri iyice..bırakırım bir saat fslan..sungerle temizlerim lavoboyu, tuvaleti fırçayla..tas tas su doldurur, fosur fosur yikarim..kendi kendine kurur..miss

Öncelikle bikaç günde bir eldiven giyip ıslak mendille temizliyorum. Uygun oldukça da süngerle antibakteriyel kir sökücü vs gibi ilaçlarla ovuyorum. Süngeri de çöpe atıyorum 10larca süngerim vardır hep. Bir de eşimle ikimiz yaşıyoruz ya sadece o da ıslak mendille siliyor çıkmadan. Fazla kirlenmiyor. Ayrıca süngerle köpük köpük edince de bi kapla su döküyorum tuvalete banyo yaptırıyorum resmen. Bu iş yarım saat - bi saat arası sürüyor bende, lavabo falan da ovmayla beraber. Seviyorum ama tertemiz içim rahat oturmayı

kulandığınız birçok günlük mazeme sizin iğrendiğiniz günlük temizliği yapılan klozetten daha çok bakteri barındırır mesala elimizden düşürmediğimiz telefonlar
yani abartmaya gerek yok
aaaay ben çok temizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…