• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klozettttt!!!!

Kullan at steril islak mendiller var...premax marka migros ta
Gratis te bulursun...rossmanlarda da var.normal islak mendil kullanabilirsin.antibakteriyel spreyler satiliyor ayrica rossmanda...sıkıp silip cöpe atabilirsin...

kulandığınız birçok günlük mazeme sizin iğrendiğiniz günlük temizliği yapılan klozetten daha çok bakteri barındırır mesala elimizden düşürmediğimiz telefonlar
yani abartmaya gerek yok
aaaay ben çok temizim:21:
Ya aslinda haklisin ama iste insanin icine sinmio napican :)

kulandığınız birçok günlük mazeme sizin iğrendiğiniz günlük temizliği yapılan klozetten daha çok bakteri barındırır mesala elimizden düşürmediğimiz telefonlar
yani abartmaya gerek yok
Ayy evet öylede göz gormeyince gönül katlanıyor onlara tuvalet oylemi ya..bende sidikli bir adam varda..katil etcek beni..her gün yapmasam nolur görmek istemiyorum :))

Tesekkur ederim kizlar bi cok tecrube edindim sayenizde yeni yeni seyleri denerim hangisi hosuma giderse ona devam ederim artik :) :* ama kucuk sunger parçaları da fena degil islak mendille silmek de öyle cikarip yikamak zaten en degisigiydi :)

yani abartmaya gerek yok
Ben her gün eşim işten gelince ilk işim teli kolonyalı kağıt havluyla silmek oluyor :halay: en çok ondan tiksiniyorum bide anahtarliklari anahtarla birlikte yıkıyorum ama klozetten o kadar tiksinmiyorum yani iki kişiyiz esimde şukür ayakta isemeyen bir adam :KK73:

çamasır suyuyla bekletıp sonrasuyla yıkarım
ayrıca tek kullanımlık bezle ovarım sıfon kısmını vs vs :) sonra da atarım

Ben her gün eşim işten gelince ilk işim teli kolonyalı kağıt havluyla silmek oluyor :halay: en çok ondan tiksiniyorum bide anahtarliklari anahtarla birlikte yıkıyorum ama klozetten o kadar tiksinmiyorum yani iki kişiyiz esimde şukür ayakta isemeyen bir adam :KK73:
Ya iste anlatmak istedigim.bu yikamak mesele degil cok tiksindirici hele sonra o bezlerin bi kenarda durmasi falan atsan her seferinde masraf boyke bi garip ahhhh nerde o eski taş alaturka tuvaletlerr :) :) :) ama alaturka daha saglikliymis bunu da ekleyeyim :) :)

Köpürte köpürte bi guzel çamaşır suyuyla ovarim sonra bol suyla durularim sonra banyonun zeminini de çamaşır suyuyla yikarim çekbasla suyunu cektiririm. Dolap yuzeylerini de kuru bezle silerim kabarmasin diye( çok su sicratiyorum) sungeri de bi kaç kullanimdn sonra atarım.

Yemin ederim domedtosa verdiğim paralara aciyorum artık..biminki de güzel gerçi.. imkan olsa diyorum başka tuvalet yaptircsm kendime ayrı, sende tuvaletinde ne halin varsa gor..valla biktim..

Yemin ederim domedtosa verdiğim paralara aciyorum artık..biminki de güzel gerçi.. imkan olsa diyorum başka tuvalet yaptircsm kendime ayrı, sende tuvaletinde ne halin varsa gor..valla biktim..
Ay sanirim bir yaraya parmak bastim bu arada :) ayri tuvalet yaotirsan nolacak gene biz temizlicez :((

Köpürte köpürte bi guzel çamaşır suyuyla ovarim sonra bol suyla durularim sonra banyonun zeminini de çamaşır suyuyla yikarim çekbasla suyunu cektiririm. Dolap yuzeylerini de kuru bezle silerim kabarmasin diye( çok su sicratiyorum) sungeri de bi kaç kullanimdn sonra atarım.
Ohhh oyle bir yazmissinki sanirsin az once tam anlattigin sekilde kopurte kopurte temizlemisim gibi yasadim yeminle :) :)

Ya iste anlatmak istedigim.bu yikamak mesele degil cok tiksindirici hele sonra o bezlerin bi kenarda durmasi falan atsan her seferinde masraf boyke bi garip ahhhh nerde o eski taş alaturka tuvaletlerr :) :) :) ama alaturka daha saglikliymis bunu da ekleyeyim :) :)
Ayrıca sidikten bu kadar tiksinmeyin çok pis birşey değil ;)

Çamaşır suyu ile Klozetln Kapak,kenar ve dış yüzeyi için ayrı küçük bir fırçam var (hani lavabo için olanlarından "tabi sadece klozet parçaları için kullanıyorum"),ayrıca kapak kısmını çıkarıp duşta fırçalıyorum.sende böyle bir fırça edlnip kullandıktan sonra yıkayıp banyonun uygun kuytu bir köşesinde muhafaza edebilirsin.

Antibakteriyelli tuvalet için özel ıslak mendiller var. Rossman var mı oldugunuz yerde? Büyük marketlerde fln da olur heralde

Tesekkur ederim kizlar bi cok tecrube edindim sayenizde yeni yeni seyleri denerim hangisi hosuma giderse ona devam ederim artik :) :* ama kucuk sunger parçaları da fena degil islak mendille silmek de öyle cikarip yikamak zaten en degisigiydi :)

Rica ederim :temizlik: (:

Back
X