- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu havluları nereden alıyorsunuz? Sağlıklı mı? Ücreti & markası nedir?Klozetler için ıslak havlular var hazır. Hani şu mikrop öldürücü olanlardan ben onlardan kullanıp atıyorum. Sonrada kuru kağıt havlu ile siliyorum.
Şuan çok iyi bir ev hanımı olduğunuzu hissettimBen cifliyorum. Bulaşık süngerlerinin de ucuzunu alıp 3'e kesiyorum. Elime eldiven takıp süngerle temizliyorum. Sonrasında kağıt havluyu hafif ıslatarak durulamaya çalışıyorum ve hepsini çöpe atıyorum.
Benimde kolay cikan modellerden ama her kapak oraya sonradan takilir istersen cikarirsin. Tuvaletin altinda arkaya dogru paso vardir iki tarafta cevirirsin ve cikar klozetle birlesik bisey olmadigi icin.Hepsi cikmayabiliyor değişik modeller varsa bilmiyorum
Kendimi görüyorum resmenAslinda cok titiz degilimdir. Yani ev isi konusinda. Kendimi cok kasmam. Cok pasaklida degilimdir. Ama boyle wc banyo birbirime karismayacak. Yani terlik vs.
Yada terliksiz banyoya ayak basilmayacak.
Mutfak konusunda cok titizim yine temizliginden daha cok neyi nasil kullandigim konusinda. Mesela yere birsey dustumu asla alıp kullanmam. Bir cok kisi cevremdede. Yere dusen birseyi alir yer falan. Asla tiksinirim cunku nekadar supursen silsende ayakla basiyorsun
Tezagta yer kalmadiginda kapak tepsi vs. Yere koyuyor bazilari örneğin kv..asla asla oyle birsey yapamam. Bu konuda anneme cekmissim. Annem yemek yaparken kasigi tezgahin ustune bile koymaz altina kasilik kullanir.
Dedigom gibi temizlikte cok titiz degilim ama her neyin nerede nasil kullanilmasi gerektigo konusunda cok titizim. Esim.benden bikti artik ona ellerini yika dememden :)
Insanalri takip ederim ellerini yikiyorlar mi diye ornegin en cok takibim cocuk bezi degisip ellerini yikamamalari. Beni cok tiksindiriyor. Bir sekilde baskasinin hiakyesini bahane ederek yikanmasi gerektigini diyorum. Kimisi uyariyi aliyor yanimda iken yikiyor hep kimiside 1 kere yapiyor dahada yikamiyor. Icim icimi yiyor. Erkeklerin huyu kulaklarini ellerler dahad ayikamazlar.
Esimi hep gonderirim yikamaya ama baska adamlara karisamiyorsunki
Ay boyle seylerde cok titizim. Banyo yaparim cikarken 2 saat ellerimi yikarim sabun yetistiremiyor esim bana :)
Cok uzattım ama...
Hiç değilim aslında:)Şuan çok iyi bir ev hanımı olduğunuzu hissettim![]()
Selam kizlar benim derdim klozet evet yanlis okumadiniz klozeeettttt
Ya bu mereti temizlemeyi hic ama.hic sevmiyorum icini fircayla yikiyorum ok. Ama seramik kismi kenarlari ve oturma ve kapak kismi temizligi beni cileden cikariyor kagit havluyla cif domestosla yaosam tam temiz old. Dusunmuyorum sungerle silsem her seferinde o sungeri nereye koyacağım derdi cunku icime sinmiyor arti silince foşur foşur suyla yikamak istemiyorum banyoda dolap falan var ayakli degil altina su kaciyor bezle durulasam o bezi de koyacak yer bulamiyorum yani cok igrenc geliyor offf ya siz ne yapıyorsunuz nasil temizliyorsunuz yaa( cildiricimmmmmm tavsiye ve tecrubeleriniz pratik yollariniz var mi ???
En mantıklı ve temizi bu teşekkürlerBen cifliyorum. Bulaşık süngerlerinin de ucuzunu alıp 3'e kesiyorum. Elime eldiven takıp süngerle temizliyorum. Sonrasında kağıt havluyu hafif ıslatarak durulamaya çalışıyorum ve hepsini çöpe atıyorum.
Oha ayni ben..Aslinda cok titiz degilimdir. Yani ev isi konusinda. Kendimi cok kasmam. Cok pasaklida degilimdir. Ama boyle wc banyo birbirime karismayacak. Yani terlik vs.
Yada terliksiz banyoya ayak basilmayacak.
Mutfak konusunda cok titizim yine temizliginden daha cok neyi nasil kullandigim konusinda. Mesela yere birsey dustumu asla alıp kullanmam. Bir cok kisi cevremdede. Yere dusen birseyi alir yer falan. Asla tiksinirim cunku nekadar supursen silsende ayakla basiyorsun
Tezagta yer kalmadiginda kapak tepsi vs. Yere koyuyor bazilari örneğin kv..asla asla oyle birsey yapamam. Bu konuda anneme cekmissim. Annem yemek yaparken kasigi tezgahin ustune bile koymaz altina kasilik kullanir.
Dedigom gibi temizlikte cok titiz degilim ama her neyin nerede nasil kullanilmasi gerektigo konusunda cok titizim. Esim.benden bikti artik ona ellerini yika dememden :)
Insanalri takip ederim ellerini yikiyorlar mi diye ornegin en cok takibim cocuk bezi degisip ellerini yikamamalari. Beni cok tiksindiriyor. Bir sekilde baskasinin hiakyesini bahane ederek yikanmasi gerektigini diyorum. Kimisi uyariyi aliyor yanimda iken yikiyor hep kimiside 1 kere yapiyor dahada yikamiyor. Icim icimi yiyor. Erkeklerin huyu kulaklarini ellerler dahad ayikamazlar.
Esimi hep gonderirim yikamaya ama baska adamlara karisamiyorsunki
Ay boyle seylerde cok titizim. Banyo yaparim cikarken 2 saat ellerimi yikarim sabun yetistiremiyor esim bana :)
Cok uzattım ama...
Ayyy evet. Cok benziyoruz. Herseye kirlendi gozuyle bakiyorum. :)))Oha ayni ben..
Benim yanimda biyerini elleyemez kimse yok burnunu elledin,kulagini kasidin,pijamani duzelttin,sacina dokundun..el yika diye diye herkesi dusman ettim kendime..
Mutfakta da sizin gibiyim,yere dusen birseyi o an yerden almam. Pistir,kil sac bisey gelmistir elime mi.bulastiriyim. islerimi bitirir oyle yikarm,o da ayri sekilde... alip lavaboya atmam hemen yani..Yemek yaparken lap diye agzma vurup da kasigi icine sokamam. 40kere el yikarim yemek yaparken,kasigi vs pecete serer ustune koyarm vs.. Banyoda da hic biseyi birbirne karistirmayaya dikkat ederim. Kullanilan seylerden huylanir ve saklamam atarim mesela.. sabunum dus alirken kuvete dusse alip da tekrar yikanmam onla. Cunku igrenc sular akiyo heryerimzden.. sabun pis oldu gozuyle bakarim. Cok degisigim![]()
Ne cok ayninhuydan varmis. :)) yani ama hersey heryerde olmazki demi ama :)))Kendimi görüyorum resmenhep aynı şeylere takigiz. Şarta surta çok dikkat ederim.