O
Her klozet kapagi cikar kolay bi sekilde ustelik
Vallaha usenmedim kalktim baktim kapaga bi daha altinda vidalari varmış ya ben hoc farketmemeistim onu ya :) evet cikarip yikamak cok mantikli tesekkurler sekerim :)Hepsi cikmayabiliyor değişik modeller varsa bilmiyorum
Ya aslinda haklisin ama iste insanin icine sinmio napican :)kulandığınız birçok günlük mazeme sizin iğrendiğiniz günlük temizliği yapılan klozetten daha çok bakteri barındırır mesala elimizden düşürmediğimiz telefonlar
yani abartmaya gerek yok
aaaay ben çok temizim
Ayy evet öylede göz gormeyince gönül katlanıyor onlara tuvalet oylemi ya..bende sidikli bir adam varda..katil etcek beni..her gün yapmasam nolur görmek istemiyorum :))kulandığınız birçok günlük mazeme sizin iğrendiğiniz günlük temizliği yapılan klozetten daha çok bakteri barındırır mesala elimizden düşürmediğimiz telefonlar
yani abartmaya gerek yok
aaaay ben çok temizim
Altta civatalari vardir cikar...cikmazsa takilamaz :) kurcala.Yok canim çıkmıyor maalesef
Ben her gün eşim işten gelince ilk işim teli kolonyalı kağıt havluyla silmek oluyorkulandığınız birçok günlük mazeme sizin iğrendiğiniz günlük temizliği yapılan klozetten daha çok bakteri barındırır mesala elimizden düşürmediğimiz telefonlar
yani abartmaya gerek yok
aaaay ben çok temizim
Ya iste anlatmak istedigim.bu yikamak mesele degil cok tiksindirici hele sonra o bezlerin bi kenarda durmasi falan atsan her seferinde masraf boyke bi garip ahhhh nerde o eski taş alaturka tuvaletlerr :) :) :) ama alaturka daha saglikliymis bunu da ekleyeyim :) :)Ben her gün eşim işten gelince ilk işim teli kolonyalı kağıt havluyla silmek oluyoren çok ondan tiksiniyorum bide anahtarliklari anahtarla birlikte yıkıyorum ama klozetten o kadar tiksinmiyorum yani iki kişiyiz esimde şukür ayakta isemeyen bir adam
Ay sanirim bir yaraya parmak bastim bu arada :) ayri tuvalet yaotirsan nolacak gene biz temizlicezYemin ederim domedtosa verdiğim paralara aciyorum artık..biminki de güzel gerçi.. imkan olsa diyorum başka tuvalet yaptircsm kendime ayrı, sende tuvaletinde ne halin varsa gor..valla biktim..
Ohhh oyle bir yazmissinki sanirsin az once tam anlattigin sekilde kopurte kopurte temizlemisim gibi yasadim yeminle :) :)Köpürte köpürte bi guzel çamaşır suyuyla ovarim sonra bol suyla durularim sonra banyonun zeminini de çamaşır suyuyla yikarim çekbasla suyunu cektiririm. Dolap yuzeylerini de kuru bezle silerim kabarmasin diye( çok su sicratiyorum) sungeri de bi kaç kullanimdn sonra atarım.
Aynen bastın parmağı kardeşim..en azından kendimin kini gergin yikamam..onun kini de ayda bir yikarim hehe otursun b.k içinde..Ay sanirim bir yaraya parmak bastim bu arada :) ayri tuvalet yaotirsan nolacak gene biz temizlicez(
Ayrıca sidikten bu kadar tiksinmeyin çok pis birşey değilYa iste anlatmak istedigim.bu yikamak mesele degil cok tiksindirici hele sonra o bezlerin bi kenarda durmasi falan atsan her seferinde masraf boyke bi garip ahhhh nerde o eski taş alaturka tuvaletlerr :) :) :) ama alaturka daha saglikliymis bunu da ekleyeyim :) :)
Ahahaha ay Süpersin yaa :)Aynen bastın parmağı kardeşim..en azından kendimin kini gergin yikamam..onun kini de ayda bir yikarim hehe otursun b.k içinde..
Domestoslu bırakılır mı kanser olursunuz yapmayındomestos ve kağıt havluyla sil üstünü, durulamadan kurumaya bırak, mikrop kalcağını sanmam öyle
Tesekkur ederim kizlar bi cok tecrube edindim sayenizde yeni yeni seyleri denerim hangisi hosuma giderse ona devam ederim artik :) :* ama kucuk sunger parçaları da fena degil islak mendille silmek de öyle cikarip yikamak zaten en degisigiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?