- 16 Nisan 2017
- 1.785
- 1.532
- 133
Benim banyo küçük ondan olabilir:)duş falan alırken ruhum sıkılsa da iyi yani temizliğin kolay olması.Kız 5 dk mi benim banyo 40 dj sürüyor banyonun temizlemek ölüm gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim banyo küçük ondan olabilir:)duş falan alırken ruhum sıkılsa da iyi yani temizliğin kolay olması.Kız 5 dk mi benim banyo 40 dj sürüyor banyonun temizlemek ölüm gibi
Sizin yorumunuza denk gelene kadar bütün yorumları okudum ve sizinle kesinlikle aynı düşüncedeyim. Bende mi bir tuhaflık var diye düşünmeye başlamıştım :). Temiz kullandıktan sonra her gün temizlemenin mantığını anlamıyorum.Her gün neden yıkıyorsunuz ki
Sonuçta umumi tuvalet değil bu ev
Siz ve eşiniz
Kapağın ya da oturulan yerin her gün bu kadar abartılarak yıkanması gerekmez bence
O antibakteriyel her şey hem vücuda hem doğaya zararlı sulara besinlere her şeye bulaşıyor kimyasallar
Şimdi bana sen pissin diyecek çok arkadaş var ama bu hijyen takıntısının git gide büyüdüğünü düşünüyorum
Eskiden tuvalet dediğiniz şey bir kuyu üstünde de iki tahta çakılması ile oluşurmuş
Hastalıklar da alerjiler de daha azmış
Ben bu hijyen takıntısının temizlik malzemesi firmalarının popüler kültüre kattığı bir unsur olduğunu düşünüyorum
Annemin evinde de hergün tuvalet yıkanmaz benim evimde de 82 yaşındaki anneannemin evinde de
Hiçbirimiz de bunun eksikliğini görmedik
Sifon çekiliyor ve temiz kullanılmaya özen gösteriliyor
Aynen canım bende öyleBen de 2 günde bir onu kullanıyorum, kağıt havlu ile siliyorum. Her yerde bulamıyorum ama. Cif’in de benzer bir hijyenik spreyi var, domestos bulamazsam ondan alıyorum. Onun dışında domol’un spreyini günlük kullanıyorum. Haftada 1 de çamaşır suyu ile temizlerim. Temizlikte kağıt havludan başka bir şey kullanmıyorum. Elime de eldiven geçiriyorum.
Ne kadar yaparsan o kadar iş cikiyor ben yoruldum valla başak burcluluktan istifa etmek istiyorumOff yaaaa bu huylar fena fenaa bende böyleyim televizyon sehpasi toz içinde olsa da tuvalet pırıl pırıl olmalı bir de mutfak. Dimi amatuvalet kagidi 1 temizlemeye 1 rulo gidiyo nerdeyse kurulamak önemli . Mantar nem i sever çünkü.
![]()
Hiiiiiiii basak miNe kadar yaparsan o kadar iş cikiyor ben yoruldum valla başak burcluluktan istifa etmek istiyorum![]()
En guzel koca başak burcu kocaHiiiiiiii basak mi
Olamaaaaaazz. Benim kocamda başak ve bana diyor ki bizim çocuğumuz bu evde tifo dizanteri kolera verem olabilirmis ben pislikmisimbegenmiyor da beni
kiyafetleri ama hep derli toplu evi hic dağıtmıyor beni üzmüyor bu konuda.
Kocana de ki bağışıklık sistemi gelişmez çocugun o yüzden böyleyim de :)Hiiiiiiii basak mi
Olamaaaaaazz. Benim kocamda başak ve bana diyor ki bizim çocuğumuz bu evde tifo dizanteri kolera verem olabilirmis ben pislikmisimbegenmiyor da beni
kiyafetleri ama hep derli toplu evi hic dağıtmıyor beni üzmüyor bu konuda.
Kesinlikle doktor dogru söylüyor :) ancak bizde cocuk yok. Dogmamis cocuk üzerine bide boyle seyler söylüyor. Cok fena yaaa :)Kocana de ki bağışıklık sistemi gelişmez çocugun o yüzden böyleyim de :)
Kuzenime doktor demişti biraz çocugu mikroba alıştır :)) okdr hassas olma diye
Ogun sana yemin ederim evi süpürdü,arkasindan sildi. Bide diyorki yoruldum yaaa kahve yaptim bende ona. Gecen de bulaşık yıkadı. Cidden ben yapamiyorum ama haa saglik sorunlarim var yaparsam 2 gun yatiyorum ağrıdan. Ya basak burcu erkekleri kadınsı mi oluyor sanki. Kadinlari da erkeksi? Yani tip olarak degil huy olarakEn guzel koca başak burcu koca
Hayatim ben yapamiyorum biliyorsun ben pis ve pasakliyim diyip ver eline supurgeyi viledayi keyfine bak![]()
Sizin yorumunuza denk gelene kadar bütün yorumları okudum ve sizinle kesinlikle aynı düşüncedeyim. Bende mi bir tuhaflık var diye düşünmeye başlamıştım :). Temiz kullandıktan sonra her gün temizlemenin mantığını anlamıyorum.
Ben de aynısını yapıyorum mis gibi de oluyor, haftada bir de komple foşur foşur yıkıyorum :)Spray şeklinde anti bakteriyel temizlik malzemeleri var wc ler için.Ben onlardan kullanıyorum klozet kapaklarına..sıkıyorum siliyorum o kadar çok pratik..
Bu arada bez değil kağıt mendil kulanıyorum
ama eski tuvaletler evin dışındaydı.ondan olabilirmi..şimdi evlerin içindeHer gün neden yıkıyorsunuz ki
Sonuçta umumi tuvalet değil bu ev
Siz ve eşiniz
Kapağın ya da oturulan yerin her gün bu kadar abartılarak yıkanması gerekmez bence
O antibakteriyel her şey hem vücuda hem doğaya zararlı sulara besinlere her şeye bulaşıyor kimyasallar
Şimdi bana sen pissin diyecek çok arkadaş var ama bu hijyen takıntısının git gide büyüdüğünü düşünüyorum
Eskiden tuvalet dediğiniz şey bir kuyu üstünde de iki tahta çakılması ile oluşurmuş
Hastalıklar da alerjiler de daha azmış
Ben bu hijyen takıntısının temizlik malzemesi firmalarının popüler kültüre kattığı bir unsur olduğunu düşünüyorum
Annemin evinde de hergün tuvalet yıkanmaz benim evimde de 82 yaşındaki anneannemin evinde de
Hiçbirimiz de bunun eksikliğini görmedik
Sifon çekiliyor ve temiz kullanılmaya özen gösteriliyor
bırde cogu ınsan bılmıyor
klozetlerde kapaklar kapatılmadan sifon cekılmez
aksı takdırde ıcındekı partıkuller 2 metreye kadar sıcrayabılıyor
https://www.trthaber.com/haber/sagl...fJul-tPfHf-VoPqemeDgKslNpoSv6JGegSgwThd_JuOuY
Çooook haklısınız . Aynı şeyi düşünüyorum.Hanımlar biraz abartmıyor musunuz? Bu durumda işyerinde falan tuvalete nasıl giriyorsunuz?
Şimdi gereksiz su tüketimi ve zararlı kimyasalların çevreye verdiği zararlar falan diyeceğim ama herkes çoook temiz olduğundan bunların ne önemi var. Yeter ki evimiz çamaşır suyu koksun değil mi? Yakın gelecekte değil klozeti elimizi yıkayacak su bulamayacağız bu gidişle![]()