- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.537
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz sirke herşeye iyi geliyor.Ev temizliginde kullaniyorum yetmiyor her banyodan sonra masrapaya sulandirip basimdan asagi dokuyorum saclari guzellestiriyor, sivilceyi azaltiyor
Ben kolonya kullanıyorum oturulan yerin günlük temizliği için. Ne kadar doğru yapıyorum bilmem ama kolonyanin içindeki alkol mikropları öldürür silince de hemen buharlaştığı için cildime zarar vermez diye düşünüyorum. Deterjan olmadığından çevreye zarar vermediğim umudundayım. Kağıt havluya ya da peçeteye döküp siliyorum.
Ben de 2 günde bir onu kullanıyorum, kağıt havlu ile siliyorum. Her yerde bulamıyorum ama. Cif’in de benzer bir hijyenik spreyi var, domestos bulamazsam ondan alıyorum. Onun dışında domol’un spreyini günlük kullanıyorum. Haftada 1 de çamaşır suyu ile temizlerim. Temizlikte kağıt havludan başka bir şey kullanmıyorum. Elime de eldiven geçiriyorum.Ben yurtdisinda yaşıyorum burda domestos un fisfislisi var onu sıkıyorum sonra wc kağıdı ile siliyorum durulamak gerekmiyor
Bu guzelmis iste:)Benim klozetin kapağı çıkıyor çıkarıp banyoda yıkıyorum tertemiz oluyor
Çamaşır suyunu bu kadar sık kullanmayın. Envai çeşit zararları var. Çocukken evde kimyasal temizlik malzemelerine sık maruz kalan erkek çocuklarının ileriki yaşlarda kısır olma ihtimalinin daha fazla olduğunu okumuştum. Ve daha başka bir sürü ispatlanmış zararları var. Yani şimdi kullanıyorsunuz, zararı yollar sonra çıkabiliyor.
Kız 5 dk mi benim banyo 40 dj sürüyor banyonun temizlemek ölüm gibiMendilLe,bezle temizlemeye ugrasmaktansa yıkarım hergün daha iyi.öyle de yapıyorum kolayıma yıkamak geliyor.lavabo banyo klozet 5 dk mi ancak alır.size neden zor geldi ki.çok mu büyük banyonuz
5 dk da temizlik malzemesi getirmek sürer:))Kız 5 dk mi benim banyo 40 dj sürüyor banyonun temizlemek ölüm gibi
Off yaaaa bu huylar fena fenaa bende böyleyim televizyon sehpasi toz içinde olsa da tuvalet pırıl pırıl olmalı bir de mutfak. Dimi amaHer gun klozetin icini camasir suyuyla ovarim
Haftada bir de banyoyu yikadigimda kopuklu bi su yaparim fircayla klozetin icini disini iyice kopurturum
Onun haricinde oturulan yeri temizlemek cok aklima gelmiyor zaten kim kullaniyor ki iki kişi e dikkatli de kullaniyoruz
Aklima geldiginde uşenmiyorsam haftada bir de camasir suyu ve suyu karistirdigim sprey sisem var ondan sikar bekletir islak mendille ovup tuvalet kagidiyla kurularim
Misafir gelip gittiyse zaten banyoyu foşur foşur yikarim icim rahat etmez :)
Off yaaaa bu huylar fena fenaa bende böyleyim televizyon sehpasi toz içinde olsa da tuvalet pırıl pırıl olmalı bir de mutfak. Dimi amatuvalet kagidi 1 temizlemeye 1 rulo gidiyo nerdeyse kurulamak önemli . Mantar nem i sever çünkü.
![]()
Ah ahhhhhh :))) eskiden bende eski evde oyleydim aynen,bu evde sadece 1 tane tuvalet varbi de misafir gelecekse tuvalet temizlendiyse asla misafirden önce kimsenin tuvalete girmesine müsaade yok, öteki tuvalet kullanılacak , misafir gidene kadar da ev halkı diğerini kullanacak :)))
hahahhahahaha yaaa çok güldümmmmmmmm :))))))))) az önce dramatik başka bir konu okuyordum bildirime baktım ve koptum şu ann :))))))))))))))))))) hayır mermere oturmak nedir yaaaaaa ahahahahahahaha :)) bide buna bohca yaptım demenizzzz :)))) süpersiniz yaaaAh ahhhhhh :))) eskiden bende eski evde oyleydim aynen,bu evde sadece 1 tane tuvalet var
Yani 2 tane var biri alaturka biri alafranga. Alaturka bozuk. Esimde alaturka severmis. Benle evlenince alafrangaya alışmış mış. Onunda kapagini kaldırıp mermerine oturur kıllarını döker bacağının yerlere falan ay tam dayak atmalik adam bide buna bohca yaptim, tras makinasi aldım lavaboda sakallarini kesiyor ben her gün sinir harbindeyim![]()
Sizinle aynı fikirdeyim , okuduğum yorumlardan hayrete düştüm hergün yıkamayı geçin wc için tek kullanımlık bez vs çok saçma geldi bana.Haftada iki kez wc içine domestos akıtıp fırçalıyorum.Ec bezinede biraz domestos damlatıp kapak vs siliyorum, sonra ıslak havluyla bir daha geçiyorum kurulamaya gerek yok zaten 5 dk da kuruyor.Wc bezini iyice yıkayıp temizlik malzemelerin yanına koyuyorum.Bezi en az 1 ay kullanıyorum, bu yıllardır böyle.Evdeki wc den mikrop kapanı hiç duymadım bugüne kadar.Her gün neden yıkıyorsunuz ki
Sonuçta umumi tuvalet değil bu ev
Siz ve eşiniz
Kapağın ya da oturulan yerin her gün bu kadar abartılarak yıkanması gerekmez bence
O antibakteriyel her şey hem vücuda hem doğaya zararlı sulara besinlere her şeye bulaşıyor kimyasallar
Şimdi bana sen pissin diyecek çok arkadaş var ama bu hijyen takıntısının git gide büyüdüğünü düşünüyorum
Eskiden tuvalet dediğiniz şey bir kuyu üstünde de iki tahta çakılması ile oluşurmuş
Hastalıklar da alerjiler de daha azmış
Ben bu hijyen takıntısının temizlik malzemesi firmalarının popüler kültüre kattığı bir unsur olduğunu düşünüyorum
Annemin evinde de hergün tuvalet yıkanmaz benim evimde de 82 yaşındaki anneannemin evinde de
Hiçbirimiz de bunun eksikliğini görmedik
Sifon çekiliyor ve temiz kullanılmaya özen gösteriliyor
Ahahahahhahahahahahaa ama haksiz miyim. Ben ilk kez boyle bisey görüyorum kapagini kaldirmis oyle oturuyor klozete hahaha. Kiz bide kendisine gömlek aldım şık. paraya kıydım.Gomlekte gündelik modellerden hani. Kina gecesinde onu giydi.Masraftan kaçtı. Deger vermenin degersizligini yaşıyorumhahahhahahaha yaaa çok güldümmmmmmmm :))))))))) az önce dramatik başka bir konu okuyordum bildirime baktım ve koptum şu ann :))))))))))))))))))) hayır mermere oturmak nedir yaaaaaa ahahahahahahaha :)) bide buna bohca yaptım demenizzzz :)))) süpersiniz yaaa