Klozet temizliğinden bıktım

Ben Frosch'un sirkeli bir temizleyicisi var ondan ve alkollü antibakteriyel sprey sıkıyorum. Ama asla bezle silmem gerçekten, ya normal kağıt havlu ya da yeni çıkan deterjanlı bir kağıt havlu var ondan kullanıyorum. Ama çok masraflı oluyor gerçekten öğrenci evi için. :bicak:

Ben kolonya kullanıyorum oturulan yerin günlük temizliği için. Ne kadar doğru yapıyorum bilmem ama kolonyanin içindeki alkol mikropları öldürür silince de hemen buharlaştığı için cildime zarar vermez diye düşünüyorum. Deterjan olmadığından çevreye zarar vermediğim umudundayım. Kağıt havluya ya da peçeteye döküp siliyorum.

ben de kolonya ile temizliyorum. Oturma yerine döküyorum tuvalet kağıdıyla siliyorum.

Ben yurtdisinda yaşıyorum burda domestos un fisfislisi var onu sıkıyorum sonra wc kağıdı ile siliyorum durulamak gerekmiyor
Ben de 2 günde bir onu kullanıyorum, kağıt havlu ile siliyorum. Her yerde bulamıyorum ama. Cif’in de benzer bir hijyenik spreyi var, domestos bulamazsam ondan alıyorum. Onun dışında domol’un spreyini günlük kullanıyorum. Haftada 1 de çamaşır suyu ile temizlerim. Temizlikte kağıt havludan başka bir şey kullanmıyorum. Elime de eldiven geçiriyorum.

benim bir sprey şişem var 1 lt. içine 2 cm olacak kadar çamaşır suyu , geri kalanına da suyla tamamlayıp çalkalıyorum. hızlı temizlik yapmam gerektiğinde onu sıkarım her yere , çok işimi görüyor. ben de temizlik hastasıyımdır ama dikkatimi çekti yeni evliyim demişsiniz , evde siz ve eşiniz var , biraz takıntı yaptığınızı düşünüyorum her gün orayı temizlemeyi dert edecek kadar kafaya taktıysanız bence pek doğru değil. içini demiyorum ama oturulan yer ne kadar kirlenebilir ki ? avm tuvaleti değil sonuçta. tek yaşasaydınız yapar mıydınız bunu mesela?

Çamaşır suyunu bu kadar sık kullanmayın. Envai çeşit zararları var. Çocukken evde kimyasal temizlik malzemelerine sık maruz kalan erkek çocuklarının ileriki yaşlarda kısır olma ihtimalinin daha fazla olduğunu okumuştum. Ve daha başka bir sürü ispatlanmış zararları var. Yani şimdi kullanıyorsunuz, zararı yollar sonra çıkabiliyor.

Demekki benim koca o yuzden böyle oldu. Kayinvalide camasir suyunu içecek nerdeyse. Hatta cocukken yanlislikla icip tükürmüş galiba benimki.

Tek kullanımlık maskelsr var icinde 100 tane var galiba bende 1 kutu ondan var bide lateks eldiven. Maske takiyorum bide eldiven domestos malesef döküyorum o yesil olandan mavisi pek samimi gelmedi bana. Bulasik süngeriyle ovalayip sonra süngeri sıkıp köpüğünü,tekrardan tekrardan en sonda peceteyle kuruluyorum. Bide cif in fis fis var mavi beyaz onunla da kapagini yapiyorum lavaboyuda cifle fis fis ovaliyorum lavabo ve tuvalet süngerim ayri ayri. Tuvalet icin kullandığım sungeri de 2.3 kullanmadan sonra çöpe atiyorum yenisini aciyorum
Bide tuvalet fircasiyla icini fircaliyorum iste:işsiz: cok uzun oldu dimi:işsiz: en iyi temizlik suyla yapilan temizliktir. Benim yerlere damlamiyor. Tuvalet ve lavabo yanyana dikkatlice sıkıyorum süngeri :işsiz: bide cop kovasi ve musluklari es gecmemek lazim:deli: iste boyle bir ruh hastalığı. Esimden tiksiniyorum. Yani daha dogrusu erkekler tuvaleye oturunca kılları dökülüyor uffd yada benimkinin dökülüyor :işsiz:

Her gun klozetin icini camasir suyuyla ovarim
Haftada bir de banyoyu yikadigimda kopuklu bi su yaparim fircayla klozetin icini disini iyice kopurturum
Onun haricinde oturulan yeri temizlemek cok aklima gelmiyor zaten kim kullaniyor ki iki kişi e dikkatli de kullaniyoruz
Aklima geldiginde uşenmiyorsam haftada bir de camasir suyu ve suyu karistirdigim sprey sisem var ondan sikar bekletir islak mendille ovup tuvalet kagidiyla kurularim
Misafir gelip gittiyse zaten banyoyu foşur foşur yikarim icim rahat etmez :)
Off yaaaa bu huylar fena fenaa bende böyleyim televizyon sehpasi toz içinde olsa da tuvalet pırıl pırıl olmalı bir de mutfak. Dimi ama:işsiz: tuvalet kagidi 1 temizlemeye 1 rulo gidiyo nerdeyse kurulamak önemli . Mantar nem i sever çünkü. :işsiz:

Off yaaaa bu huylar fena fenaa bende böyleyim televizyon sehpasi toz içinde olsa da tuvalet pırıl pırıl olmalı bir de mutfak. Dimi ama:işsiz: tuvalet kagidi 1 temizlemeye 1 rulo gidiyo nerdeyse kurulamak önemli . Mantar nem i sever çünkü. :işsiz:

bi de misafir gelecekse tuvalet temizlendiyse asla misafirden önce kimsenin tuvalete girmesine müsaade yok, öteki tuvalet kullanılacak , misafir gidene kadar da ev halkı diğerini kullanacak :)))

bi de misafir gelecekse tuvalet temizlendiyse asla misafirden önce kimsenin tuvalete girmesine müsaade yok, öteki tuvalet kullanılacak , misafir gidene kadar da ev halkı diğerini kullanacak :)))
Ah ahhhhhh :))) eskiden bende eski evde oyleydim aynen,bu evde sadece 1 tane tuvalet var
Yani 2 tane var biri alaturka biri alafranga. Alaturka bozuk. Esimde alaturka severmis. Benle evlenince alafrangaya alışmış mış. Onunda kapagini kaldırıp mermerine oturur kıllarını döker bacağının yerlere falan ay tam dayak atmalik adam bide buna bohca yaptim, tras makinasi aldım lavaboda sakallarini kesiyor ben her gün sinir harbindeyim:işsiz::işsiz:

Ah ahhhhhh :))) eskiden bende eski evde oyleydim aynen,bu evde sadece 1 tane tuvalet var
Yani 2 tane var biri alaturka biri alafranga. Alaturka bozuk. Esimde alaturka severmis. Benle evlenince alafrangaya alışmış mış. Onunda kapagini kaldırıp mermerine oturur kıllarını döker bacağının yerlere falan ay tam dayak atmalik adam bide buna bohca yaptim, tras makinasi aldım lavaboda sakallarini kesiyor ben her gün sinir harbindeyim:işsiz::işsiz:
hahahhahahaha yaaa çok güldümmmmmmmm :))))))))) az önce dramatik başka bir konu okuyordum bildirime baktım ve koptum şu ann :))))))))))))))))))) hayır mermere oturmak nedir yaaaaaa ahahahahahahaha :)) bide buna bohca yaptım demenizzzz :)))) süpersiniz yaaa

Her gün neden yıkıyorsunuz ki

Sonuçta umumi tuvalet değil bu ev

Siz ve eşiniz

Kapağın ya da oturulan yerin her gün bu kadar abartılarak yıkanması gerekmez bence

O antibakteriyel her şey hem vücuda hem doğaya zararlı sulara besinlere her şeye bulaşıyor kimyasallar

Şimdi bana sen pissin diyecek çok arkadaş var ama bu hijyen takıntısının git gide büyüdüğünü düşünüyorum

Eskiden tuvalet dediğiniz şey bir kuyu üstünde de iki tahta çakılması ile oluşurmuş

Hastalıklar da alerjiler de daha azmış

Ben bu hijyen takıntısının temizlik malzemesi firmalarının popüler kültüre kattığı bir unsur olduğunu düşünüyorum

Annemin evinde de hergün tuvalet yıkanmaz benim evimde de 82 yaşındaki anneannemin evinde de

Hiçbirimiz de bunun eksikliğini görmedik

Sifon çekiliyor ve temiz kullanılmaya özen gösteriliyor
Sizinle aynı fikirdeyim , okuduğum yorumlardan hayrete düştüm hergün yıkamayı geçin wc için tek kullanımlık bez vs çok saçma geldi bana.Haftada iki kez wc içine domestos akıtıp fırçalıyorum.Ec bezinede biraz domestos damlatıp kapak vs siliyorum, sonra ıslak havluyla bir daha geçiyorum kurulamaya gerek yok zaten 5 dk da kuruyor.Wc bezini iyice yıkayıp temizlik malzemelerin yanına koyuyorum.Bezi en az 1 ay kullanıyorum, bu yıllardır böyle.Evdeki wc den mikrop kapanı hiç duymadım bugüne kadar.

hahahhahahaha yaaa çok güldümmmmmmmm :))))))))) az önce dramatik başka bir konu okuyordum bildirime baktım ve koptum şu ann :))))))))))))))))))) hayır mermere oturmak nedir yaaaaaa ahahahahahahaha :)) bide buna bohca yaptım demenizzzz :)))) süpersiniz yaaa
Ahahahahhahahahahahaa ama haksiz miyim. Ben ilk kez boyle bisey görüyorum kapagini kaldirmis oyle oturuyor klozete hahaha. Kiz bide kendisine gömlek aldım şık. paraya kıydım.Gomlekte gündelik modellerden hani. Kina gecesinde onu giydi.Masraftan kaçtı. Deger vermenin degersizligini yaşıyorum:işsiz::dondurma::halay:

Back
X