klozet tasi nasil beyazlar ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
selam kizlar klozet bazen su akitiyor ve o akitan yerde bi sarilik olusmus,
domestos denedim bir suru sey denedim ama o sarilik bir turlu gecmiyor,
bir oneriniz varmi ne deniyebilirim baska :26:​

domestos dök beklesin sonra fırçala cif sararmış lekeleri çıkartır normalde sonrada cifle fırçala umarım çıkar. cif domestos gözbebeğim olmazsa olmaz

canım klozetteki sarı leke çok can sıkıcıdır.Bazen benim banyoda da aynı şey başıma gelir ben tuz ruhu ile çözüm buldum birde onu dene derim kolay gelsin.

domestos dök beklesin sonra fırçala cif sararmış lekeleri çıkartır normalde sonrada cifle fırçala umarım çıkar. cif domestos gözbebeğim olmazsa olmaz
onlari denedim canim olmadi hic bir etkisi :KK25:
canım klozetteki sarı leke çok can sıkıcıdır.Bazen benim banyoda da aynı şey başıma gelir ben tuz ruhu ile çözüm buldum birde onu dene derim kolay gelsin.

tuz ruhu kesin çözüm üstüne tanımam:)

turkiyede degilim burda tuz ruhu bulabilirmiyim bilmiyorum ki nasil kullaniliyor bulursam bilgim olsun :26:

Canım Rosmanda Domol diye bir deterjan var. Deodorant şişesi gibi bişey. WC ler için. Çalkalayıp sıkıyorsun lekenin üzerine. Biraz beklet leke gidecektir.

onlari denedim canim olmadi hic bir etkisi :KK25:

turkiyede degilim burda tuz ruhu bulabilirmiyim bilmiyorum ki nasil kullaniliyor bulursam bilgim olsun :26:
klozete sık beklet 10 15 dakika sonra durula kesinlikle tuz ruhu ile beraber domestos ve çamaşır suyu kullanma zehirleyebilir

musluğun ordan pas lekesi oluyor.pas sökücü bir şey dene canım.

Konu içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşınmıştır..

Bizde de oluyor çoğu zaman ben cif ve mr.muscle ile çıkarıyorum biraz uğraştırıyor ama başka türlü kolay çıkmıyor..

X