Canım ben gittiğimde yumurtam catlamisti doktor ulturosanda gördü söyledi. Bunun yaninda tupler hakkında bilgi verince normal olmaz tüp bebekte tutmas bu tüplerle dediği için hemen o gün başladım bu islemlere yani adetimden sonraydı hatta hamileyken bile yapmışım farkında olmadan ama rabbim korudu tam umudumu kestigim an hamile kaldım nasılsa tüplerimi aldiricam aldırmadan önce herşeyi deneyim dedim ondan sonra aldiriyim ama gerek kalmadı. Çatlama var dediği gün basladim belki ondan önce döllenme oldu belki sonra bilemiyorum ama adet bittikten 2 hafta kadar yapılması uygun olurh
2 hafta boyunca her gün mü ve her gün o sütü yeniliyoruz değilmiCanım ben gittiğimde yumurtam catlamisti doktor ulturosanda gördü söyledi. Bunun yaninda tupler hakkında bilgi verince normal olmaz tüp bebekte tutmas bu tüplerle dediği için hemen o gün başladım bu islemlere yani adetimden sonraydı hatta hamileyken bile yapmışım farkında olmadan ama rabbim korudu tam umudumu kestigim an hamile kaldım nasılsa tüplerimi aldiricam aldırmadan önce herşeyi deneyim dedim ondan sonra aldiriyim ama gerek kalmadı. Çatlama var dediği gün basladim belki ondan önce döllenme oldu belki sonra bilemiyorum ama adet bittikten 2 hafta kadar yapılması uygun olur
Evet canım bı küçük tencereye süt koy göz kararı kaynat üstüne durduğunda yanmayacak kıvamda olsun tabi yanma 10 15dk dur o şekilde beline de battaniye sar buhar dışarı çıkmasın sonra hemen yatağa geç ilişki olursa daha iyi olur biz iliskiye girmedik o kadar umutsuzduk yani2 hafta boyunca her gün mü ve her gün o sütü yeniliyoruz değilmi
Tamam canım çok teşekkür ederim benim bitti ilaç yarın ultrasona gidicem ama bende ne karın ne de kasık ağrısı oldu hiçbişey olmadı baş dönmesi yaptı ilk günlerEvet canım bı küçük tencereye süt koy göz kararı kaynat üstüne durduğunda yanmayacak kıvamda olsun tabi yanma 10 15dk dur o şekilde beline de battaniye sar buhar dışarı çıkmasın sonra hemen yatağa geç ilişki olursa daha iyi olur biz iliskiye girmedik o kadar umutsuzduk yani
Canım naptin doktora gidecektin bugün Ben gittim sağda ve solda 14 mm olmuş yumurta bugun 11. Günüm inşallah bayrama kadar 20 ye kadar büyürler yaaYaa kaçıncı gün yapmıştın regliden hemen sonra mı bende denesem o süt buharını iltihap enfeksiyon var bende de sürekli telrarlayan
Ayy içime doğdu bi his samki sen hamile kalcaksın çok iyi büyümüşler valla kız öyle bi içime doğdu mesajını okurken inşallah olurkızlar benimde klomenle bu ilk ayım ,
5 gün sabah akşam kullandım
döngünün 11. günü 5 yumurta büyümüştü
en büyüğü 22 mm
19 mm ve diğerleri olarak
çatlatma yapmadık , ilk ay bende heyecanla bekliyorum
Canım bugün gidemedim yurt dışındayım ben doktorum izinliymiş yarın gideceğim inşallahCanım naptin doktora gidecektin bugün Ben gittim sağda ve solda 14 mm olmuş yumurta bugun 11. Günüm inşallah bayrama kadar 20 ye kadar büyürler yaa
İki tane yumurtan gelişiyor yani güzel 14 mm şuan normal 18.22 arası çatlarAyy içime doğdu bi his samki sen hamile kalcaksın çok iyi büyümüşler valla kız öyle bi içime doğdu mesajını okurken inşallah olur
Ayy çok teşekkür ederim inşallah Allah razı olsunAyy içime doğdu bi his samki sen hamile kalcaksın çok iyi büyümüşler valla kız öyle bi içime doğdu mesajını okurken inşallah olur
sağlıklı boyut nedir 18-22 arası mıİki tane yumurtan gelişiyor yani güzel 14 mm şuan normal 18.22 arası çatlar
Evet canımsağlıklı boyut nedir 18-22 arası mı
Evet canım
Çatlamıştır canım bence güzel haberlerini bekliyorum mutlaka ışık olursun belkş banaGaliba yumurtam çatladı
Klomenle ilk ay
Müthiş ağrı içindeyim
Akıntım yoktu
Beyaz başladı normal mi bilmiyorum
Canım naptin doktora gidecektin bugün Ben gittim sağda ve solda 14 mm olmuş yumurta bugun 11. Günüm inşallah bayrama kadar 20 ye kadar büyürler
Canım ne yaptınCanım naptin doktora gidecektin bugün Ben gittim sağda ve solda 14 mm olmuş yumurta bugun 11. Günüm inşallah bayrama kadar 20 ye kadar büyürler yaa
Napim kuzum yarına tekrar randevu aldım pik olmadı daha yaaCanım ne yaptın
Burda hata var gibi 12 . Günde bi tane testin koyu diğeri açıkNapim kuzum yarına tekrar randevu aldım pik olmadı daha yaa
Yarın belli olur canım randevu aldım bakalım inşallah daha catlamamistir yeterince olgunlaşmadanBurda hata var gibi 12 . Günde bi tane testin koyu diğeri açık
İnşallah ama bence çatlamamıştır testi tekrarla 2 saat sıvı alımını kesipYarın belli olur canım randevu aldım bakalım inşallah daha catlamamistir yeterince olgunlaşmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?