Klomenn

Canım ben gittiğimde yumurtam catlamisti doktor ulturosanda gördü söyledi. Bunun yaninda tupler hakkında bilgi verince normal olmaz tüp bebekte tutmas bu tüplerle dediği için hemen o gün başladım bu islemlere yani adetimden sonraydı hatta hamileyken bile yapmışım farkında olmadan ama rabbim korudu tam umudumu kestigim an hamile kaldım nasılsa tüplerimi aldiricam aldırmadan önce herşeyi deneyim dedim ondan sonra aldiriyim ama gerek kalmadı. Çatlama var dediği gün basladim belki ondan önce döllenme oldu belki sonra bilemiyorum ama adet bittikten 2 hafta kadar yapılması uygun olurh

Canım ben gittiğimde yumurtam catlamisti doktor ulturosanda gördü söyledi. Bunun yaninda tupler hakkında bilgi verince normal olmaz tüp bebekte tutmas bu tüplerle dediği için hemen o gün başladım bu islemlere yani adetimden sonraydı hatta hamileyken bile yapmışım farkında olmadan ama rabbim korudu tam umudumu kestigim an hamile kaldım nasılsa tüplerimi aldiricam aldırmadan önce herşeyi deneyim dedim ondan sonra aldiriyim ama gerek kalmadı. Çatlama var dediği gün basladim belki ondan önce döllenme oldu belki sonra bilemiyorum ama adet bittikten 2 hafta kadar yapılması uygun olur
2 hafta boyunca her gün mü ve her gün o sütü yeniliyoruz değilmi

2 hafta boyunca her gün mü ve her gün o sütü yeniliyoruz değilmi
Evet canım bı küçük tencereye süt koy göz kararı kaynat üstüne durduğunda yanmayacak kıvamda olsun tabi yanma 10 15dk dur o şekilde beline de battaniye sar buhar dışarı çıkmasın sonra hemen yatağa geç ilişki olursa daha iyi olur biz iliskiye girmedik o kadar umutsuzduk yani

Evet canım bı küçük tencereye süt koy göz kararı kaynat üstüne durduğunda yanmayacak kıvamda olsun tabi yanma 10 15dk dur o şekilde beline de battaniye sar buhar dışarı çıkmasın sonra hemen yatağa geç ilişki olursa daha iyi olur biz iliskiye girmedik o kadar umutsuzduk yani
Tamam canım çok teşekkür ederim benim bitti ilaç yarın ultrasona gidicem ama bende ne karın ne de kasık ağrısı oldu hiçbişey olmadı baş dönmesi yaptı ilk günler

kızlar benimde klomenle bu ilk ayım ,
5 gün sabah akşam kullandım
döngünün 11. günü 5 yumurta büyümüştü
en büyüğü 22 mm
19 mm ve diğerleri olarak

çatlatma yapmadık , ilk ay bende heyecanla bekliyorum

Yaa kaçıncı gün yapmıştın regliden hemen sonra mı bende denesem o süt buharını iltihap enfeksiyon var bende de sürekli telrarlayan
Canım naptin doktora gidecektin bugün Ben gittim sağda ve solda 14 mm olmuş yumurta bugun 11. Günüm inşallah bayrama kadar 20 ye kadar büyürler yaa

kızlar benimde klomenle bu ilk ayım ,
5 gün sabah akşam kullandım
döngünün 11. günü 5 yumurta büyümüştü
en büyüğü 22 mm
19 mm ve diğerleri olarak

çatlatma yapmadık , ilk ay bende heyecanla bekliyorum
Ayy içime doğdu bi his samki sen hamile kalcaksın çok iyi büyümüşler valla kız öyle bi içime doğdu mesajını okurken inşallah olur

Eklentiler

• IMG-20250326-WA0003.webp
    IMG-20250326-WA0003.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 11
Back
X