Klomenn

bennus09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
87
14
3
23
Kızlar bende hiç bir sıkıntı yok sadece amh 0.849 23 yaşındayım bu ay klomene başladım 5 gün günde 2 adet olarak benimle aynı durumda olan varmı moral verebilecek klomen ile gebe kalan :))

Kızlar bende hiç bir sıkıntı yok sadece amh 0.849 23 yaşındayım bu ay klomene başladım 5 gün günde 2 adet olarak benimle aynı durumda olan varmı moral verebilecek klomen ile gebe kalan :))
Bende bu ay klomen kullanıyorum 14 mart regl tarihim reglimin 4. Günü başladım sabah akşam içiyorum bende yarın son kez icicem toplamda 5 gün icmis oluyorum pazartesi günü kontrole gidicem aynı zaman da da ovulasyon takibine başladım 2 gundur bakalim inşallah bu ay hamis oluruz

Bende pazartesi gideceğim kuzum sen ne sebeple kullandın amh düşüklüğümü

Bende pazartesi gideceğim
Yok ben pcos hastasıyım yani yumurtalar gelisip büyümüyor ondan ama doktor vermedi klomeni bana ben kendim aldım eczaneden o şekilde kullanıyorum daha önce bir düşük 2 kimyasalim var
kist yapmasın kuzum dikkat et

Yaklasir 3 yıldır tedavi görüyorum artık hangi ilacın ne olduğunu biliyorum canım catlatma iğneleri kullandım letrol kullandim tüp bebek tedavisi gördüm klomen tedavisi gördüm bir tek aşılama olmadı bu zamana kadar hiç biri kist yapmadı bana birde rahim filminden sol tüp kapalı cikti benim tek tupum acik yani Allah yardımcımız olsun bakalım 16 kilo verdim Kasım ayından bu yana şuan 79 kilodayim boy 1.63 adetlerim düzensiz hala daha da vermeyi istiyorum gebelik olmazsa tbi
Bende pazartesi gideceğim

kist yapmasın kuzum dikkat et

Yaa Allahım sana en güzel şekilde zamanda nasip etsin inşallah gecikiyorsa güzelleşiyordur

Amin inşallah kısmet bekliyoruz artık allahtan ümidi kesmedik hiç bir zaman rabbim hayirlisiysa nasip etsin
Rabbim isteyen herkese versin . Bende ayın 13 de regl başlangıcım Pcos var 1,5 yıldır korunmuyoruz daha olmadı. Ben üç aydır gynopol kullanıyorum hep 26 günde regl oluyorum. Öncesinde 30-35 günde olurdum bazen 40-50 yi bulurdu . Inositol bende çok işe yaradı. Bir önceden geç yumurtladığım için denk getiremiyordum şimdi erken yumurtladığım için denk gelmiyor. Sizle regl tarihlerimiz yakın acaba doktor size ilişki tarihi söylerse beni de etiketler misiniz ? Gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum ben de o günler de de değerlendirmek isterim

Tabiki söylerim etiketlerim ama ovulasyon testi de yapabilirsin yada sende bir doktor kontrolünde ilerle bence ben mesela pazartesi günü gidicem baktircam ölçtürcem ne kadar büyümüşler aynı zaman da da ovulasyon testine devam edicem bakalım yumurtlama olucak mi merak ediyorum

Ovülasyon testi sipariş verdim ama geç gelecek gibi daha yolda. Doktorada çok gittiğim için yıprandım hoca da biraz dinlen dedi . Ama insanın beyni sürekli çalışıyor ? Nasıl diye bırakamıyorum

Ovülasyon testi sipariş verdim ama geç gelecek gibi daha yolda. Doktorada çok gittiğim için yıprandım hoca da biraz dinlen dedi . Ama insanın beyni sürekli çalışıyor ? Nasıl diye bırakamıyorum
Evet haklısın canım ama bende öyleydim şuan hiç takmıyorum cnk ikizlerimi 4 aylıkken enfeksiyon yüzünden kaybettim birde tüp bebekti. Şuan sadece doğal yoldan deniyorum olursa olur kafasındayım çünkü ben neler neler yaşadım aklıma geldikçe soğuyorum hamile kalmaktan korkuyorum belkide aynı şeyleri yaşarım diye o yüzden kendi derdimin ilacını kendim vereyim istiyorum sende çok düşünme bence stres gerçekten ck etkiliyor insanı

Klomen tüp bebek tedavisinde kullandım. Henüz bir işe yaramadı. Ve bende çok sivilce yaptı. Sizde de var mı böyle bir durum?

Başınız sağolsun her şey olacağına varıyor haklısınız. Bende kendi derdime kendim çare olmaya çalışıyorum . Hemşireyim hastanenin içindeyim ama insanın hevesinkırılınca kimseye bir şey söylemiyor

Evet öyle valla rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insan bazen diyor acaba evlatlık mi alsam yaşım geçmeden hem sevaptır hemde bir umut oluyorsun o çocuk için ben 35 yaşıma hamile kalamazsam büyük ihtimalle öyle yaparım gibime geliyor nasip kısmet bakalım zaman ne gosterecek

Bende aynı amh düşüktü. Tüp bebek tedavisine gitmeden once klomen kullandım sırf değerlendirmek için ayı. Tüp bebek gorusmeeinde doktor alttan baktı yumurtan çatlamış dedi. Hamile olduğumu öğrendim sonra:) 3 yıldır da defalarca klomen icmisligim vardır belki o işe yaradı bide kalitesi artsın diye prowomen kullanmıştım 2 ay. O da fayda etmiştir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…