Klomenn

Sizin amh kaçtı

Doktor a gittim hiç bı sıkıntı yok dedi ama hamile kalamiyordum klomen verdi ve o ay hamile kaldım hemde ikizlere

Kaçtı amh

Benimde 0.849 umit var ozaman bende de
Tabiki önemli olan kalitesi bide ben diğer ay tüp aldırma ameliyatı olacaktım tuplerinde sıvı var alınmazsa tüp bebek bile tutmaz dediler görüşmeye gittiğim ay hamile kaldığımi öğrendim

Tabiki önemli olan kalitesi bide ben diğer ay tüp aldırma ameliyatı olacaktım tuplerinde sıvı var alınmazsa tüp bebek bile tutmaz dediler görüşmeye gittiğim ay hamile kaldığımi öğrendim
Ayy inşallah bendr senin gibi klomenden sonuç alırım günde iki adet alıyorum pazartesi ultrasonla bakılcak benimde sadeve amh azcık düşük başka bi problem yok

Nası yaptın onu canım ve ne faydası oluyor
Bana tüplerde sıvı var demişlerdi. Tüpleri alınacak dediler başka yolu yok dendi bende buhara oturmanın faydası olacağını düşündüm. Yolları açması iltihabı gidermesi açısından. Bide ebegümeci fitili yaptım burada biri önermişti tüpler için. Buhar iltihapin akmasını sagliyor akıntıyla birlikte yaptığim ay hamile kaldım 3 yılın sonunda. Belki ondan belki klomenden bilmiyorum ama birşey fayda etti Allah ol dedi çok şükür

Daha önce de klomen c.ignesi takibi yapıldı hamile kalmamıştım bu arada doktor kontrolü olmadan klomen içtim çatlama kendiliğinden olmuştu

Yaa kaçıncı gün yapmıştın regliden hemen sonra mı bende denesem o süt buharını iltihap enfeksiyon var bende de sürekli telrarlayan

Yaa kaçıncı gün yapmıştın regliden hemen sonra mı bende denesem o süt buharını iltihap enfeksiyon var bende de sürekli telrarlayan
Canım ben gittiğimde yumurtam catlamisti doktor ulturosanda gördü söyledi. Bunun yaninda tupler hakkında bilgi verince normal olmaz tüp bebekte tutmas bu tüplerle dediği için hemen o gün başladım bu islemlere yani adetimden sonraydı hatta hamileyken bile yapmışım farkında olmadan ama rabbim korudu tam umudumu kestigim an hamile kaldım nasılsa tüplerimi aldiricam aldırmadan önce herşeyi deneyim dedim ondan sonra aldiriyim ama gerek kalmadı. Çatlama var dediği gün basladim belki ondan önce döllenme oldu belki sonra bilemiyorum ama adet bittikten 2 hafta kadar yapılması uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…