Normal gününde mi oldun peki canım yoksa gecikme yaşadın mı?İnşallah canım
Normal gününde mi oldun peki canım yoksa gecikme yaşadın mı?
Progesteron kaç olunca gebelik ihtimâli oluyor benmde yumurtladan 4 gün sonra 7.72 çıktı dün bakıldıEvet Progesterondan dolayı öyle dedim kan verdiniz mi
Merhabâ ileri hızlı kaç çıkmıştı eşinizinBenim eşim de ocak ayında ameliyat oldu varikoselden ileri hızı biraz düşüktü sperm sayısında bir sıkıntı yoktu ama bakalım 6 ay dolsun tekrar verecek inşallah düzelmiyor hsg çekindinmisen
Aaaa sat ne zamandıProgesteron kaç olunca gebelik ihtimâli oluyor benmde yumurtladan 4 gün sonra 7.72 çıktı dün bakıldı
Progesteron kaç olunca gebelik ihtimâli oluyor benmde yumurtladan 4 gün sonra 7.72 çıktı dün bakıldı
Anladım canım inşallah en yakın zamanda Allah gönlümüze göre verirNormal günümde oldum canım
Aaaa sat ne zamandı
28 mart'ta oldm en son reglAaaa sat ne zamandı
Anladm peki teşekkür ederimBenim progesteron değerim 20.1 çıktı, gebelik oluşmadı
Değer yüksekliği yumurtanın tam çatladığını gösteriyor
Bebeğin tutunması için de iyi fakat gebelik var mı diye bilgi vermiyor maalesef
Anladım canım inşallah en yakın zamanda Allah gönlümüze göre verir
Siz çatlama günlerini değerlendirdiniz miBenim progesteron değerim 20.1 çıktı, gebelik oluşmadı
Değer yüksekliği yumurtanın tam çatladığını gösteriyor
Bebeğin tutunması için de iyi fakat gebelik var mı diye bilgi vermiyor maalesef
Siz çatlama günlerini değerlendirdiniz mi
İğneden 36 saat sonra ilişki oldu, ertesi gün ve ondan sonraki gün de ilişki oldu ama iğneden 4 gün sonra doktora gittiğimde hala çatlamamıştı
İğneden 9 gün sonra tekrar doktora gittiğimde çatlamıştı
Bu iki muayene arasında da 2 günü değerlendirdik
37Merhabâ ileri hızlı kaç çıkmıştı eşinizin
İleri hızlı yüzde 32 olması gerekiyor normali 37 baya iyi yanı
Evet zaten doktorda iyi dedi ama varikosel vardı yine de ameliyat oldu haziran da test vericek yine bakalım kaç olmusİleri hızlı yüzde 32 olması gerekiyor normali 37 baya iyi yanı
Anladım hakkınızda hayırlısı olsunEvet zaten doktorda iyi dedi ama varikosel vardı yine de ameliyat oldu haziran da test vericek yine bakalım kaç olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?