• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle ovülasyonunuz hangi gün gerçekleşti?

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Merhaba kızlar,
Bu ay ilk kez klomen tedavisine başladık doktorumla ve 11.gün gittiğimde bana henüz erken yumurtalar küçük 17.gün tekrar gel demişti. Yarın gidicem fakat aklımı kurcalayan birşey var ben zaten klomensiz geç yumurtlardım bu ilacın ovülasyon tarihini öne çekmesi gerekmezmiydi? Şuanki akıntım hala zamanı değil diyor, muhtemelen yarın da olumlu bir haber alamayacağım. Sorum şu klomen kullananlar döngünüzün hangi günü ovülasyonunuz gerçekleşti aceba o_O?

Merhabaa tam olarak aklimdan gecen soruyu sormussun arkadasim bende mesela suan 14.gunumdeyim tik yok ovu testlede takip ediorum hala tek cizgi aceba nezaman yumurtlaycagiz benim dongum 32gunde bir.oyuzden 16sinda ortlalama bi hareketlenme bekliorum. Seninde dongu gunune gore zaamni vardir belki yani isallah ikimiz icinde. Guzel haberler diliorum . Doktor kontrolun nezaman

Ayyyy pardon arkadasim biz seninle zaten konusuoruz dimi kullanici adina dikkat etmeden yazdim birisi yazmis aa falan diye dusundum bi soram dedim ama ay cok komigim😁🤤

Ben geçen ay ilk defa klomen kullandım adetimin 13. günü 29 ve 10 mm iki yumurtam vardı biri fazla büyümüştü sonra çatlamış, 15. günü de 16 mm bir yumurta vardı erken gelişmişti yumurtalarım. Bu ay yeniden kullanıyorum nasıl olacak merak ediyorum bende

Merhaba kızlar,
Bu ay ilk kez klomen tedavisine başladık doktorumla ve 11.gün gittiğimde bana henüz erken yumurtalar küçük 17.gün tekrar gel demişti. Yarın gidicem fakat aklımı kurcalayan birşey var ben zaten klomensiz geç yumurtlardım bu ilacın ovülasyon tarihini öne çekmesi gerekmezmiydi? Şuanki akıntım hala zamanı değil diyor, muhtemelen yarın da olumlu bir haber alamayacağım. Sorum şu klomen kullananlar döngünüzün hangi günü ovülasyonunuz gerçekleşti aceba o_O?
Adet döngün ne kadar

Ben geçen ay ilk defa klomen kullandım adetimin 13. günü 29 ve 10 mm iki yumurtam vardı biri fazla büyümüştü sonra çatlamış, 15. günü de 16 mm bir yumurta vardı erken gelişmişti yumurtalarım. Bu ay yeniden kullanıyorum nasıl olacak merak ediyorum bende

Sizinkiler iyi gelişmiş maşallah 🙄 yarın bakalım doktor ne diyecek.

Benim ortalama 16 gün ben 36 günde bir oluyorum kasıklarında ağrı batma başladımı emin ol yumurtalanma dır birde idrar testi gibi ovilasyon testleri var onlardan almalısın

Yumurtlamamı hissediyorum ama klomenle daha önce olur diye düşünüyordum açıkçası 🙄. Ovülasyon testiyle de takip ediyorum bugün başladım hayırlısı.

Ben gecen ay 18. Gunde 18 cm olmustu catlatma ignesi oldum bu ayda 21. Gunde buyudu yumurtam 19 cm olmustu gec buyuyor benimki bakalim insallah hayirli haber aliriz

Ben gecen ay 18. Gunde 18 cm olmustu catlatma ignesi oldum bu ayda 21. Gunde buyudu yumurtam 19 cm olmustu gec buyuyor benimki bakalim insallah hayirli haber aliriz

Sanırım benimde geç büyüyor bakalım doktor ne diyecek yarın kaç mm olmuş yazarım buraya. İnşallah güzel haberler alırız hepimizde bu ay 🤲🏻.

Doktordan geldim kızlar malesef güzel haberlerim yok.. Geçen hafta 13 mm olan yumurta bugün 10 mm. Yumurta rezervim iyi olduğundan yumurtalıklar tembellik ediyormuş ve ovülasyon olmazmış bu ay.. Bu yolda ilerledikçe önüme birşeyler çıkıyor her tutunduğum yeni dal kırılıyor..adet söktürücü kullanacağım ve adetle birlikte klomeni günde 2 kez kullanacağım.

Back