Millete imrenmeye başladım sorunsuz sıkıntısız maşallah hemen hamile kalıyorlar bizim sorunumuz da yok ama hep bı arayış düşüyor payımıza şans mı kader mi bilemedimAyni duygulari paylasiyoruz tam olarak yasadigimi anlattin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millete imrenmeye başladım sorunsuz sıkıntısız maşallah hemen hamile kalıyorlar bizim sorunumuz da yok ama hep bı arayış düşüyor payımıza şans mı kader mi bilemedimAyni duygulari paylasiyoruz tam olarak yasadigimi anlattin
Vallahi oyle benimle beraber evlenenler hep doğurdu bizimde imtihanimiz buymus arkadaslarimizin yanina gidiyoruz hep cocuklari var insan imreniyorMillete imrenmeye başladım sorunsuz sıkıntısız maşallah hemen hamile kalıyorlar bizim sorunumuz da yok ama hep bı arayış düşüyor payımıza şans mı kader mi bilemedim
Eltim benden iki sene sonra geldi oğlu var geldiği gibi maşallah sübhanallah bir evlat sahibi oldu onu kendi evladım gibi seviyorum ne yapım bizimde imtihanimiz buVallahi oyle benimle beraber evlenenler hep doğurdu bizimde imtihanimiz buymus arkadaslarimizin yanina gidiyoruz hep cocuklari var insan imreniyor
Aynen öyle insallah rabbim bizede hayirlisiyla verecek sadece biraz bekliycez demekki sabredicezEltim benden iki sene sonra geldi oğlu var geldiği gibi maşallah sübhanallah bir evlat sahibi oldu onu kendi evladım gibi seviyorum ne yapım bizimde imtihanimiz bu
Aynen senin kaç günün kaldıAynen öyle insallah rabbim bizede hayirlisiyla verecek sadece biraz bekliycez demekki sabredicez
14 nisanda kan ver dedi iste banadaAynen senin kaç günün kaldı
Yarın sende ver o zaman bende ikimizde yazalım sonucu14 nisanda kan ver dedi iste banada
Yarin vericem insallah erkenden sende uykuda kalmada erkenden verYarın sende ver o zaman bende ikimizde yazalım sonucu
Tamm tamamYarin vericem insallah erkenden sende uykuda kalmada erkenden ver
Gittin mi doktoraTamm tamam
Yarin vericem insallah erkenden sende uykuda kalmada erkenden ver
Gittim kuzum 7.5 cikti ya sence yükselir miGittin mi doktora
Tamam işte şüphedesin demek bu bence yükselir olmasa 5 üzeri çıkmaz sonuç adete ne kadar var seninGittim kuzum 7.5 cikti ya sence yükselir mi
Evet ya dr aradim ignenin etkisimidir diye iğnenin etkisi gecmistir 2 gun sonra tekrar verin dedi tukselir inşallah ya sen naptinTamam işte şüphedesin demek bu bence yükselir olmasa 5 üzeri çıkmaz sonuç adete ne kadar var senin
Bu arada pkos var ya adet tarihim belli degilTamam işte şüphedesin demek bu bence yükselir olmasa 5 üzeri çıkmaz sonuç adete ne kadar var senin
Aşkım eğer bebiş olmasaydı 5 in altında çıkardı değer mutlaka vardır çok dikkat et baya baya küçük şimdi yeni yani ağır bişey yapma iki gün yat dinlen tekrarlaBu arada pkos var ya adet tarihim belli degil
Bende verdim bekliyorum saat 3 te cikack sancım var bugün dün ki gibi biraz lavaboya gidiyorum sürekli geldi mi diye yok bakalım ne olacakBu arada pkos var ya adet tarihim belli degil
Az kaldi ozaman cikmasina hadi inşallah yaa bakalim seninki ne cikacak kiz bende dun gece felaket bi adet agrisiyla uyandim dedimki kesin oldum ama ne akinti var ne adet insallah hiç gelmezse ben kasik agrisi falan olmayinca daha rahat bekliyorum adet olucam mi olmiycammi diye düşünmüyorumBende verdim bekliyorum saat 3 te cikack sancım var bugün dün ki gibi biraz lavaboya gidiyorum sürekli geldi mi diye yok bakalım ne olacak
İnsallah yaa insallah gercekten umutlanmak istemiyorum ama bu deger cok arada birakti beni rabbimin izniyle yükselecek insallah olumsuz dusunmek yok Pazartesi tekrarliycamAşkım eğer bebiş olmasaydı 5 in altında çıkardı değer mutlaka vardır çok dikkat et baya baya küçük şimdi yeni yani ağır bişey yapma iki gün yat dinlen tekrarla
Olumsuz düşünme sakın akışına biraz ztn varkı değer belli benim çok sancım var ama gidiyorum yok eğer yoksa negatifse akşama sökülür diyorum kesin 3 günü doktor çağırmıştı giderim ama bu sefer iğne istiycem geçen sefer vurmadiAz kaldi ozaman cikmasina hadi inşallah yaa bakalim seninki ne cikacak kiz bende dun gece felaket bi adet agrisiyla uyandim dedimki kesin oldum ama ne akinti var ne adet insallah hiç gelmezse ben kasik agrisi falan olmayinca daha rahat bekliyorum adet olucam mi olmiycammi diye düşünmüyorum
İnsallah yaa insallah gercekten umutlanmak istemiyorum ama bu deger cok arada birakti beni rabbimin izniyle yükselecek insallah olumsuz dusunmek yok Pazartesi tekrarliycam
Ciktimi sonucunOlumsuz düşünme sakın akışına biraz ztn varkı değer belli benim çok sancım var ama gidiyorum yok eğer yoksa negatifse akşama sökülür diyorum kesin 3 günü doktor çağırmıştı giderim ama bu sefer iğne istiycem geçen sefer vurmadi
Yok e nabız dan bakicam gitmedim doktora sonuca göre kendi doktoruma gidicemCiktimi sonucun