- 23 Haziran 2021
- 1.094
- 574
- 26
Saat 3te cikmayacakmiydi bir tane baksana e nabiza bende ordan baktim 1 bucuk saatte ciktiYok e nabız dan bakicam gitmedim doktora sonuca göre kendi doktoruma gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat 3te cikmayacakmiydi bir tane baksana e nabiza bende ordan baktim 1 bucuk saatte ciktiYok e nabız dan bakicam gitmedim doktora sonuca göre kendi doktoruma gidicem
Bakıyorum yok hala bende anlamadimSaat 3te cikmayacakmiydi bir tane baksana e nabiza bende ordan baktim 1 bucuk saatte cikti
Allah allah ogleden sonra verdigin icin mi acaba ben sabah çok erken gittimBakıyorum yok hala bende anlamadim
Bende 9 da verdim sana yazdığımda hastaneden gelmistimAllah allah ogleden sonra verdigin icin mi acaba ben sabah çok erken gittim
Catladim meraktanAllah allah ogleden sonra verdigin icin mi acaba ben sabah çok erken gittim
Kiz ben 9 bucukta verdim sen daha erken vermissin niye çıkmadı bu yaaCatladim meraktan
Bende anlamadım ki deli oldum sabahtir niye yansımadı acaba normalde acil de bide özelde verdik geçen ay hemen çıktığı gibi göründü bu yok hala aslında sabah sknti vardı sitemde belki akşam falan yansır bilmiyorum kiKiz ben 9 bucukta verdim sen daha erken vermissin niye çıkmadı bu yaa
Vardir bunda da bir hayir bence guzel bir haber alacağız insallah hayirlisiyla bukadar sabrettik biraz daha sabrederiz yeterki olsun daBende anlamadım ki deli oldum sabahtir niye yansımadı acaba normalde acil de bide özelde verdik geçen ay hemen çıktığı gibi göründü bu yok hala aslında sabah sknti vardı sitemde belki akşam falan yansır bilmiyorum ki
Yorumları okurken bende meraklandim hastanenin laboratuvar sayfasına girip öğrenebilirsin sonucu. İnşallah güzel haberler alirsinBende anlamadım ki deli oldum sabahtir niye yansımadı acaba normalde acil de bide özelde verdik geçen ay hemen çıktığı gibi göründü bu yok hala aslında sabah sknti vardı sitemde belki akşam falan yansır bilmiyorum ki
Kuzum ben nasıl öğrencem ordan kod falan istemez mi istese elimde yokYorumları okurken bende meraklandim hastanenin laboratuvar sayfasına girip öğrenebilirsin sonucu. İnşallah güzel haberler alirsin
İns bitanem ya ins çok korkuyorumVardir bunda da bir hayir bence guzel bir haber alacağız insallah hayirlisiyla bukadar sabrettik biraz daha sabrederiz yeterki olsun da
E nabizda kan verdiğin hastanenin dosya kodu var onu yazarak öğrenebilirsinKuzum ben nasıl öğrencem ordan kod falan istemez mi istese elimde yok
Giriş yok baktım şimdi e nabiza yönlendiriyor oda ztn yok yayinlanmamis gülümE nabizda kan verdiğin hastanenin dosya kodu var onu yazarak öğrenebilirsin
Olması lazım giriş belki geç düşer e nabiza olmazsa tekrar denersinGiriş yok baktım şimdi e nabiza yönlendiriyor oda ztn yok yayinlanmamis gülüm
Yine baktım yok kuzu beklicez ne yapalım korkum daha da artiyo çıkmadıkçaOlması lazım giriş belki geç düşer e nabiza olmazsa tekrar denersin
Hayir korkmayin inşallah güzel sonuçlar cikarYine baktım yok kuzu beklicez ne yapalım korkum daha da artiyo çıkmadıkça
Emin ol bende catladim bacımCikar cikmaz yaz lutfen catladim burda
İns kuzum benim benimle birlikte isteyen herkes bende dahil bu güzel haberle mujdelensin tek dileğim Ramazan'ın son cuması inşallahHayir korkmayin inşallah güzel sonuçlar cikar