- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin umarım bende pozitif görürümİns kuzum benim benimle birlikte isteyen herkes bende dahil bu güzel haberle mujdelensin tek dileğim Ramazan'ın son cuması inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin umarım bende pozitif görürümİns kuzum benim benimle birlikte isteyen herkes bende dahil bu güzel haberle mujdelensin tek dileğim Ramazan'ın son cuması inşallah
İnşallah kuzum senin durumun ne pekiİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin umarım bende pozitif görürüm
Bende merak ettim canım test olduğun yeri ara ve barkod iste Mutlaka sonuç çıkmıştır istiyorum sonucumu de verirler MutlakaYine baktım yok kuzu beklicez ne yapalım korkum daha da artiyo çıkmadıkça
Ben 6-7 aylık evliyim başından beri korunmuyoruz ama ona rağmen hiç hamile kalamadim doktora da gittim pkos olduğunu söyledi adetim normalde duzenliydi 4 aydır falan düzeni bozuldu en son 28 şubatta adet oldum hala bekliyorumİnşallah kuzum senin durumun ne peki
Kıyamam ya soğan suyu iç 15 gün adet oldugunda çok etkili diyolarBen 6-7 aylık evliyim başından beri korunmuyoruz ama ona rağmen hiç hamile kalamadim doktora da gittim pkos olduğunu söyledi adetim normalde duzenliydi 4 aydır falan düzeni bozuldu en son 28 şubatta adet oldum hala bekliyorum
Kız geç gördüm yazını ama arasanda acmiyolar ki ben deli oldum sabahtir ya ins pazartesiye kalmazBende merak ettim canım test olduğun yeri ara ve barkod iste Mutlaka sonuç çıkmıştır istiyorum sonucumu de verirler Mutlaka
Hayit tohumu çayını içtim 15 gün boyunca duphaston kullanıyorum şimdi adet sokuldukten sonra onu deneyeyimKıyamam ya soğan suyu iç 15 gün adet oldugunda çok etkili diyolar
Kiz daha cikmadimiİns kuzum benim benimle birlikte isteyen herkes bende dahil bu güzel haberle mujdelensin tek dileğim Ramazan'ın son cuması inşallah
Yok ya kendi kendimi yedim acaba pazartesiye mi kaldıKiz daha cikmadimi
Bak ne yap biliyormusun incir al kuru incir her gün 4 5 tanesini kaynat ve iç her gün bir bardak bı arkadaş vardı kısır bile dediler ona onun sayesinde iki ay içinde hamile kaldiHayit tohumu çayını içtim 15 gün boyunca duphaston kullanıyorum şimdi adet sokuldukten sonra onu deneyeyim
Evet duymustum 1 aydır aldığım incir evde duruyor ha adet olcam baslicam diyeBak ne yap biliyormusun incir al kuru incir her gün 4 5 tanesini kaynat ve iç her gün bir bardak bı arkadaş vardı kısır bile dediler ona onun sayesinde iki ay içinde hamile kaldi
Sen hastanede mi verdin sağlık ocagindamiYok ya kendi kendimi yedim acaba pazartesiye mi kaldı
Sen hastanede mi verdin sağlık ocagindami
İns gormezsinde hamiş olduğunu söylersin bize bebeğim inşallahEvet duymustum 1 aydır aldığım incir evde duruyor ha adet olcam baslicam diye
Kiz oyle deseneee saglik ocaginda gec cikar zateenSağlık ocağında
Sağlık ocakları öyle kuzum ya ama takip et yarın düşer muhtemelen, keşke verirken barkod isteseydin bende pazartesi vereceğim isteyeceğim geç giriyorlar sisteme olsun hayırlı haberler alırsın inşallahKız geç gördüm yazını ama arasanda acmiyolar ki ben deli oldum sabahtir ya ins pazartesiye kalmaz
Yarın hafta sonu acaba düşer mi sistemeSağlık ocakları öyle kuzum ya ama takip et yarın düşer muhtemelen, keşke verirken barkod isteseydin bende pazartesi vereceğim isteyeceğim geç giriyorlar sisteme olsun hayırlı haberler alırsın inşallah
Kuuzm unutmuşum demeyi bide bugün kahve leke geldi peceteye başkada bişey yok hala sabahta toz pembe renginde akıntı gibi biseu geldi adet oluyorum sandım ama ne gelen var ne giden sancım da kesildiKiz oyle deseneee saglik ocaginda gec cikar zateen
İns gormezsinde hamiş olduğunu söylersin bize bebeğim inşallah
İns kuzum benimİnşallah güzel haberler alırım, alırız tabiki haber veririm sağlık ocağında kan vermişsin yarın sisteme düşer inşallah sonucun