Canım şuan adete kaç gün kaldı kafam karıştı kusura bakma 5 gün mü var hala? Söylediklerin gebelik gibi ama hayırlısı olsun tabi adetin geçmesini bekle yada adet günü adet olmazsan bir test yaparsın varsa çıkar herhaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şuan adete kaç gün kaldı kafam karıştı kusura bakma 5 gün mü var hala? Söylediklerin gebelik gibi ama hayırlısı olsun tabi adetin geçmesini bekle yada adet günü adet olmazsan bir test yaparsın varsa çıkar herhaa
Bide ben adet sancimi 10 gün varken çektim 4 gün falan sonra bitti şuan sancı yok sadece sağ yumurtam batıyor bana bide kasıklarımda batma oluyor ara sıraAttığım foto beş varkendi şuan yarın adet olmam lazım ama gelecek gibi değil çünkü ben 2 gün önceden sancı çekerim sadece ve gelir sonunda sancım hiç durmaz
Hmm şimdi anladım canım adet olmadığın akşamı test yap biraz tuttuğun idrarla yada ertesi sabahi adetten sonraAttığım foto beş varkendi şuan yarın adet olmam lazım ama gelecek gibi değil çünkü ben 2 gün önceden sancı çekerim sadece ve gelir sonunda sancım hiç durmaz
Hmm şimdi anladım canım adet olmadığın akşamı test yap biraz tuttuğun idrarla yada ertesi sabahi adetten
Çıkar varsa canım kan en net sonuç verem yöntem zaten test olarak bence de kendini heycanlandırmadan ertesi günü sabah kan verirsin banada yaz olur mu merak ettim gerçekten inşallah vardırYarın olmazsam ertesi sabah kan verim diyorum çıkar mı acaba ya
İnşallah ya veririm tabi Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah sanki sağ kasıkta bı ağırlık var sırt üstü yatınca geriliyor dikenleniyorÇıkar varsa canım kan en net sonuç verem yöntem zaten test olarak bence de kendini heycanlandırmadan ertesi günü sabah kan verirsin banada yaz olur mu merak ettim gerçekten inşallah vardır
Ben dayanamadim kan verdin 17.77 cikti beta hcg hamilesin dedi doktor fakat 2 gun sonra gel degerin yukseliyor mu bakalim dediNiye sonlandırdın ki yazık değil mi
Hadiii kaç gün vardı senin adeteBen dayanamadim kan verdin 17.77 cikti beta hcg hamilesin dedi doktor fakat 2 gun sonra gel degerin yukseliyor mu bakalim dedi
Daha 12 gun var 1 hafta oldu igne olaliHadiii kaç gün vardı senin adete
Daha 12 gun var 1 hafta oldu igne
İğne olalı kaç gün oldu iğne de aynı etkiyi yapabiliyorHmmm awox alıyorum ben geçen ayda şüphem vardı ama hiç ikinci çizgi çıkmadı 7 gün öncede almıştım yine çıkmadı ama 5 gün varken yaptım bu şekil cikti
Darisi basina kuzum daha sevinemiyorum guzelce buyusun deOoo 12 gün önceden böyleyse Allah kucağına almayı nasip etsin bacım ,çok güzel bir değer
Hamilesin hamilesin bebeğim hiç dertlenme fazla dillendirme göze gelmesin Allah sağlıkla kucağına almanın haberini de verdirsin kuzumDarisi basina kuzum daha sevinemiyorum guzelce buyusun de
Merhaba insallah degeriniz guzel bir şekilde yukselir :) herhangi bir belirtiniz var mıydı bende igne oldumda ignemin 8. Günü ama cesaretimde yok test vermeye adet sancisi çekiyorum resmen 2 ay oncede aynisini yasadim 14. Gun 2 tane kaset test yaptim ikisindede cift cizgi cikti kan verdim ve negatif bir sonucla karsilastim cok üzüldüm bu yuzden hic cesaret edemiyorum test vermeye ama illaki iyi veya kotu bi sonucla yuzlesicem 3 yildir bekliyorum inşallah gelir mucizemDarisi basina kuzum daha sevinemiyorum guzelce buyusun de
Kıyamam senin testin ne kadar sürede biter söylemedi mi doktorun arkadaşın kulladigi 4 gunlukmus süresi oda yeni gecmisMerhaba insallah degeriniz guzel bir şekilde yukselir :) herhangi bir belirtiniz var mıydı bende igne oldumda ignemin 8. Günü ama cesaretimde yok test vermeye adet sancisi çekiyorum resmen 2 ay oncede aynisini yasadim 14. Gun 2 tane kaset test yaptim ikisindede cift cizgi cikti kan verdim ve negatif bir sonucla karsilastim cok üzüldüm bu yuzden hic cesaret edemiyorum test vermeye ama illaki iyi veya kotu bi sonucla yuzlesicem 3 yildir bekliyorum inşallah gelir mucizem
Ya bana 14 nisanda kan ver dedi ama ben 2 doz ovitrelle vurdum yani ilkini 31 martta ikincisini 4 nisanda etkisi olurmu ki ignenin adet sancisida yasiyorum her an gelecek gibi kotu bi hisKıyamam senin testin ne kadar sürede biter söylemedi mi doktorun arkadaşın kulladigi 4 gunlukmus süresi oda yeni gecmis