- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
11 +4 oldum 00:00 itibarenHmmm anladım canm ne kadarlıksın peki şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 +4 oldum 00:00 itibarenHmmm anladım canm ne kadarlıksın peki şuan
oldu sanırımm cnmmmHmmm anladım canm ne kadarlıksın peki şuan
Ay evet evet evet ☺ama benim için erken dwğil mi dahaartıkkk yeni konu açmanın zamanı geldi mi ne ???
yarından sonraaa inşlhh cnm bnmmmmmAy evet evet evet ☺ama benim için erken dwğil mi daha
Tamam canımyarından sonraaa inşlhh cnm bnmmmmm
Sanada iyi geceler kuzum bende uyudum uyicamii geceler cnm hamişimmmm
Akşam annemi aradım anne forum da bi minik kız vardı dedim 20 yaşında evlendiği evlendiği günden beri istiyodu dün testi pozitif çıktı biliyomusun çok mutlu oldum dedim rabbim inş banada nasip eder o günleri inş senin o heyecanından bende isiyorum kuzum olur inş hiram2015 bana dua edin canlarGünaydın bitanelerim meleklerim canlarım ciğerlerim ben hastaneye gidiyorum benim için dua ederseniz o kadar mutlu olurum ki ...Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum Allahın izniyle bu sefer oldu bu mutluluk bitmesin Allah isteyen herkese nasip etsin benim Nekadarcilekbirhayat kuzuma da
Ben galiba kafaya çok takıyorum canoş bu yüzden hiç olmayacak gibi hissediyorum yineayyyyyy Allahım n olur dualarımızı boş çıkarmaaaaa cnmm bnmmm hayırlısııınıı düşünnn ballıçörekotuu karafill çok iibırakın bu ilaçlarrrııı ilk ay düzene sokuyor 2.ay yumurtlama gününü tutturdun muuuuu Allahın izniyle gelsin bebişlerrrrrrrrrrr çok sewindimmmm su Nekadarcilekbirhayat dan da haber alaydık iyiydiiiii hayırlısı
Tamam tatlım ekliyoreeeee
Ay ama nasıl duygulandımsenin güzel haberler alman da yakın biliyorum hissediyorum ben inşallah öyle de olacak
Akşam annemi aradım anne forum da bi minik kız vardı dedim 20 yaşında evlendiği evlendiği günden beri istiyodu dün testi pozitif çıktı biliyomusun çok mutlu oldum dedim rabbim inş banada nasip eder o günleri inş senin o heyecanından bende isiyorum kuzum olur inş hiram2015 bana dua edin canlar
Bende öyle diyodum kendi kendime hep kafaya takmamayı beceremicem olmicak hiç diyodum ama yaştım oldu yapabilirsin sende bu ay senin için de olumlu olacak ☺☺Ben galiba kafaya çok takıyorum canoş bu yüzden hiç olmayacak gibi hissediyorum yine
canım öncelikle tebrik ederim senin adına çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.naptın gittin i hastaneye benimde bat 10 mart takvime göre ama hiç de umudum yok malesef ki hayırlsı artıkBende öyle diyodum kendi kendime hep kafaya takmamayı beceremicem olmicak hiç diyodum ama yaştım oldu yapabilirsin sende bu ay senin için de olumlu olacak ☺☺
Saol canm teşekkür ederim kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısı canm üzülme Allah ummadığın bir anda sürpriz yapıveriyor:))canım öncelikle tebrik ederim senin adına çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.naptın gittin i hastaneye benimde bat 10 mart takvime göre ama hiç de umudum yok malesef ki hayırlsı artık
aynen kuzum üzülmüyorum ya alışıyor insan yavaş yavaş.belirtilerin var mıydı canım ben de dünden beri göğüs uçlarım acımaya başladı birde öksürürken hapşırıken falan kasıklarıma sancı girip çıkıyor.normalde adete 1 hafta kala başlardı göğüs hassasiyetim ama bütün göğüste olurdu bu sefer sadece uçlarında var.bakalım hayırlısıSaol canm teşekkür ederim kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısı canm üzülme Allah ummadığın bir anda sürpriz yapıveriyor:))
Ya bende bu ay o kadar rahattim ki taki adetim gecikene kadar sonra doktora git negatif test yap negatif ama nerdeyse 2. Aya donecegim yok hala gelen giden bende umutlanmali miyim bu kadar negatifden sonraSaol canm teşekkür ederim kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısı canm üzülme Allah ummadığın bir anda sürpriz yapıveriyor:))
ne zaman yaptırdım canım test zaman geçtiyse aradan bence tekrar yaptır ve doktora git muayene içinYa bende bu ay o kadar rahattim ki taki adetim gecikene kadar sonra doktora git negatif test yap negatif ama nerdeyse 2. Aya donecegim yok hala gelen giden bende umutlanmali miyim bu kadar negatifden sonra
Bi hafta oldu doktorum zaten 15 gun sonra tekrar hasta olmazsan gel dedi yani haftaya kadar olmazsam gidecegim tekrar pko da var bende de bu kadar gecikmedi evlendigimden beri 3 yada 4 gun gecikti ne duaunecegimi bilmiyorumne zaman yaptırdım canım test zaman geçtiyse aradan bence tekrar yaptır ve doktora git muayene için