• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
Günaydın bitanelerim meleklerim canlarım ciğerlerim ben hastaneye gidiyorum benim için dua ederseniz o kadar mutlu olurum ki ...Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum Allahın izniyle bu sefer oldu bu mutluluk bitmesin Allah isteyen herkese nasip etsin benim Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat kuzuma da:KK200::KK200::KK200::dua::dua::dua:
Banada dua edin insallah güzel haberler alirsin canım :KK46:

kuzum bugün daha iyiyim kafam karışık dengesiz aksi naleeeet bi insan oluyorum arasıra :KK70:sen naptın bakalım çalışmalara devam mı testini atmadın bak banaaaaa
Kiz daha yapmadim diğer ovulasyonu onu yarin yapacam çalışmalara devam edecemde umudum yok cumartesi ilaç bitecek diyelim bugün ilişkiye girdik döllenme 6 gün surüyo tutsa bile ilac bitince adet olacam olmaz heralde bu ay ondan kafam karışık :işsiz:

Kiz daha yapmadim diğer ovulasyonu onu yarin yapacam çalışmalara devam edecemde umudum yok cumartesi ilaç bitecek diyelim bugün ilişkiye girdik döllenme 6 gün surüyo tutsa bile ilac bitince adet olacam olmaz heralde bu ay ondan kafam karışık :işsiz:
bebek olursa adet olmazsın kuzum benim :KK66: o progesteron gibi bi hap bebek varsa zararı olmaz adet olmazsın olmayıncada hamiş oldugunu anlarız :KK76:

:KK200:
Akşam annemi aradım anne forum da bi minik kız vardı dedim 20 yaşında evlendiği evlendiği günden beri istiyodu dün testi pozitif çıktı biliyomusun çok mutlu oldum dedim rabbim inş banada nasip eder o günleri inş senin o heyecanından bende isiyorum kuzum olur inş :dua: hiram2015 hiram2015 bana dua edin canlar:KK200:
cnm bnmmmm inşlhhh hep ediyorummmmm emin ol darısııı sana oyy inşlh..

Back