• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
selam hanımlar nasılsınız? nasıl gidiyor? göğüslerim acımıyor diyordum ama dün akşam uçları acımaya başladı o da dokununca.bu ay da olmadı sanırım bakalım hayırlısı

selam hanımlar nasılsınız? nasıl gidiyor? göğüslerim acımıyor diyordum ama dün akşam uçları acımaya başladı o da dokununca.bu ay da olmadı sanırım bakalım hayırlısı
canım benim ilk hamileliğimde göğüslerime dokunamıyordum sütyen asla takamıyordum bence onu adet belirtisi diye düşünme.. ne zaman test yapıcan canoşş ???

canım benim ilk hamileliğimde göğüslerime dokunamıyordum sütyen asla takamıyordum bence onu adet belirtisi diye düşünme.. ne zaman test yapıcan canoşş ???
yapmaktan korkuyorum ben ya çünkü hep negatifi görmekten bıktım hafta sonu en geç gelir adet bence ya.ben haftaya kadar bekleyeyim diyorum canım yapmaya cesaretim yok.bende de adetten 1 hafta önce başlardı göğüs ağrım ama uçları değil komple ağrı olurdu bu sefer sadece uçları acıyor dokununca falan.ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama her ay yaşıyorum ben belirti ya kuzum kaptırmak istemiyorum kendimi daha fazla

bende çok fena ağrı yaptı adetin 3. gününde bu ilaç ateş basması da tabi pko olmama rağmen kist yapmadı.5. gün de kullandım yine bir şey olmadı.bi keramet bulamadım bu hapta.

yapmaktan korkuyorum ben ya çünkü hep negatifi görmekten bıktım hafta sonu en geç gelir adet bence ya.ben haftaya kadar bekleyeyim diyorum canım yapmaya cesaretim yok.bende de adetten 1 hafta önce başlardı göğüs ağrım ama uçları değil komple ağrı olurdu bu sefer sadece uçları acıyor dokununca falan.ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama her ay yaşıyorum ben belirti ya kuzum kaptırmak istemiyorum kendimi daha fazla
ah biiizzzz yok mu biz çok duygusalız yaprak gibi titriyoruz sevinsek de üzülsek de meraklansak da kalbimiz titriyo hep :(

ah biiizzzz yok mu biz çok duygusalız yaprak gibi titriyoruz sevinsek de üzülsek de meraklansak da kalbimiz titriyo hep :KK43:
aynen öyle kuzu ya birde biirşey soracağım sana ben dün farketmiştim bunu ama benim göğsümden süt geliyor ya netten de paktım prolaktin hormonu yüksek olunca oluyormuş gebelik olunca da yükselirmiş bu hormon ama gebelik yoksada hamile kalmayı zorlaştırıyormuş.ay kafamda deli sorular yeminle ya bir de bu mu çıkacak yoksa başıma offf offff

aynen öyle kuzu ya birde biirşey soracağım sana ben dün farketmiştim bunu ama benim göğsümden süt geliyor ya netten de paktım prolaktin hormonu yüksek olunca oluyormuş gebelik olunca da yükselirmiş bu hormon ama gebelik yoksada hamile kalmayı zorlaştırıyormuş.ay kafamda deli sorular yeminle ya bir de bu mu çıkacak yoksa başıma offf offff
canım adetin 3. günü baktırdın mı hiç hormonlarına kaç çıkmıştı bi bak bakalım hemen

baktırdım kuzum 3 defa yaptırdım en son 3 ay önce baktırmıştım normal çıkmıştı hiç yükselme olmadı o hormonda benim ya kafaya taka taka birde bunu getirdik galiba başımıza kuzum ya
hemen telaş yapma tatlım belki gebe kaldın ondan geldi ama stres çok hızlı yükselltiyo sakin olmaya bak eğer allah göstermesin gebe değilsen doktora git ama bu ay

hemen telaş yapma tatlım belki gebe kaldın ondan geldi ama stres çok hızlı yükselltiyo sakin olmaya bak eğer allah göstermesin gebe değilsen doktora git ama bu ay
zaten gidecektim kuzum adet olunca.zaten bu hormona adetin 3.günü bakıyorlar adet olduğumda giderim artık yada adet olmazsam haftaya giderim napayım.inşallah kötü birşey çıkmaz bakalım kuzu ya.kafama taktım iyice zaten.

takma canım benm :) yap kurtul testi bence bu stresten
öyle yapayım olmazsa bakalım ya ya birde bu prolaktinde geciktiriyor adeti sanırım.bende gecikme hiç olmadı hatta 3 aydır 1 hafta öne attı hep tarihi.bu hormon yüksekse ve adet gecikirse hamile gibi umutlanırım bende en iyisi yaptırmak en kısa zamanda

Back