- 30 Ocak 2017
- 7
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Canım hamilesin.. hayırlı olsun. Benim oğlumdada ikinci çizgi aynen bu şekilde çıkmıştıYa bişeyler söyleyin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamilesin.. hayırlı olsun. Benim oğlumdada ikinci çizgi aynen bu şekilde çıkmıştıYa bişeyler söyleyin nolur
Teşekkür ederim kanda görmedikçe hatta ultrasonda görüp kalp atışını duymadıkça diken üstünde olucam galiba ☺Canım hamilesin.. hayırlı olsun. Benim oğlumdada ikinci çizgi aynen bu şekilde çıkmıştı
Canımm 3 ü aynı boydu ama 1i çatladı benim rabbim istedikten sonra herşekilde oluyo da gerçi :)Benimde 3 taneydi ama olgun olan 1 yumurtam wardi 19 mm olunca iğne vuruldum cnm.
Allah var herşey var canım.stres etme kendini.Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah...Teşekkür ederim kanda görmedikçe hatta ultrasonda görüp kalp atışını duymadıkça diken üstünde olucam galiba ☺
Canım bu ay sen çatlatma iğnesi olmamış mıydın ? 15mm de mi yaptı iğneni büyümeden anlamadım açıkçasıBen de ilk denedim ve regl oldum bugün tam 14. Gün de oldum şimdi yarın tekrsr gitcm ama pek umudum yok içimden bi ses bu yöntemle pek mümkün görünmüyor diyor bende bi doz kullandım sabah akşam 1 tane günde 2 tane içtim ama yok yani istenilen olgunluğa bile gelmedi 15 mm oldu yumurta o da regl gününden itibaren 15 gün sonra yani
Ya nasıl yapmazlar ya ben kaçkere yaptırdım cok saçma yarın sabah sağlık ocağına git bari kuzum olur muKuzum benim ya Nekadarcilekbirhayat hastaneden geldim kan testi yapmadı uyuzlar neymiş acil olmadıkça bakılmıuomuş ama idrar testi yaptılar oda pozitif çıktı hala tam sevinemiyorum kanda görmedikçe @hiram2015 kocaman bi hayırlı olsun aldım hemşirelerden
Evet oldum hatta tam 14 gün sonra bugün regl oldum yaptı 18 olması lazım aöa 15 de yeter dedi yani benim zaten o istenilen büyüklüğe gelmediği için yoktu umudum milletin 3-4 yumurta olur benim 1. Tane vardı cok merak ediyorum dozu artırılıyor mı büyümeynce istenilen kadarCanım bu ay sen çatlatma iğnesi olmamış mıydın ? 15mm de mi yaptı iğneni büyümeden anlamadım açıkçası
Teşekkür ederim kanda görmedikçe hatta ultrasonda görüp kalp atışını duymadıkça diken üstünde olucam galiba ☺Canım hamilesin.. hayırlı olsun. Benim oğlumdada ikinci çizgi aynen bu şekilde çıkmıştı
Yarın çok erkenden dr a gidicem yeni dr la hamile bişekilde yeni bi başlangıç yapıcam inşallajYa nasıl yapmazlar ya ben kaçkere yaptırdım cok saçma yarın sabah sağlık ocağına git bari kuzum olur mu
Aminnnn aminnnnAllah var herşey var canım.stres etme kendini.Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah...
Artırır canım günde 2 içtiysen ya 4 e çıkarır yada femaraya başlayabilir. Daha etkili bi ilaç canım keşke o boyutta yapmasaymış ya ilkkez duydum sen de canım yumurtaların direnç göstermiş ilaca demek ki ..canım ben günde 1 içtim 3 tane oldu ama doktorum zaten 3 tane olmasına sevinmedi 1 tane yetiyo dedi 1i çatladı inş diğerleriçatlamaz dedi hatta :) Yen'i ay Yen'i umutlar canım üzülme meleğinin vakti var demek kiEvet oldum hatta tam 14 gün sonra bugün regl oldum yaptı 18 olması lazım aöa 15 de yeter dedi yani benim zaten o istenilen büyüklüğe gelmediği için yoktu umudum milletin 3-4 yumurta olur benim 1. Tane vardı cok merak ediyorum dozu artırılıyor mı büyümeynce istenilen kadar
Eşinin mutluluğu pekiiiiiiiTeşekkür ederim kanda görmedikçe hatta ultrasonda görüp kalp atışını duymadıkça diken üstünde olucam galiba ☺
Yarın çok erkenden dr a gidicem yeni dr la hamile bişekilde yeni bi başlangıç yapıcam inşallaj
Şaşkın şaşkın durup durup gülüyo bzim bebeğimiz mi olcak şimdi diyo ama geçen seferki gibi olmasından çok korkuyo kan testinde kesin sonuç almayı bekliyo oda☺Eşinin mutluluğu pekiiiiiii
Ya bana dua et tamam mı geçen ki gibi olmicak iki farklı testte pozitif oldu deli kızım işte duaların kabul oldu bakŞaşkın şaşkın durup durup gülüyo bzim bebeğimiz mi olcak şimdi diyo ama geçen seferki gibi olmasından çok korkuyo kan testinde kesin sonuç almayı bekliyo oda☺
Hadtanede nasil yapmıyorlar ya ben geçen hafta gittim acile kan testi yaptiracam dedim bişey demeden yaptilar testi gerçekten bazi doktor hemsireler cok sinir bozucuŞaşkın şaşkın durup durup gülüyo bzim bebeğimiz mi olcak şimdi diyo ama geçen seferki gibi olmasından çok korkuyo kan testinde kesin sonuç almayı bekliyo oda☺
Bu ay sende Hamişler grubuna katilacaksin tatliimmmterzi kendi söküğünü dikemezmiş misali
Kısmet kuzum :)Bu ay sende Hamişler grubuna katilacaksin tatliimmm
Rabbim hayırlısıyla sanada nasip eder inşallah bitanemmmmmYa bana dua et tamam mı geçen ki gibi olmicak iki farklı testte pozitif oldu deli kızım işte duaların kabul oldu bak
Sorma uyuz oldum bendeHadtanede nasil yapmıyorlar ya ben geçen hafta gittim acile kan testi yaptiracam dedim bişey demeden yaptilar testi gerçekten bazi doktor hemsireler cok sinir bozucu