• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
Kuzum benim ya Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat hastaneden geldim kan testi yapmadı uyuzlar neymiş acil olmadıkça bakılmıuomuş ama idrar testi yaptılar oda pozitif çıktı hala tam sevinemiyorum kanda görmedikçe hiram2015 hiram2015 kocaman bi hayırlı olsun aldım hemşirelerden:anne::anneadayı:
cnmın içi ya yeni gördümmmmmm ay çok sevindimmm eee size dedimacile gittiğinde dr sordugunda kaç gün günün gecti diye 4/5 gün diyecektin yoksa yapmıyorlar cnm bnmmmmmm yarın bi saglık ocagına git verrrrr kızz çok heycanlandımmm bi foto ataydınnn

Ya nasıl yapmazlar ya ben kaçkere yaptırdım cok saçma yarın sabah sağlık ocağına git bari kuzum olur mu
ayyyyyy Allahım n olur dualarımızı boş çıkarmaaaaa cnmm bnmmm hayırlısııınıı düşünnn ballıçörekotuu karafill çok iibırakın bu ilaçlarrrııı ilk ay düzene sokuyor 2.ay yumurtlama gününü tutturdun muuuuu Allahın izniyle gelsin bebişlerrrrrrrrrrr çok sewindimmmm su Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat dan da haber alaydık iyiydiiiii hayırlısı

Şaşkın şaşkın durup durup gülüyo bzim bebeğimiz mi olcak şimdi diyo ama geçen seferki gibi olmasından çok korkuyo kan testinde kesin sonuç almayı bekliyo oda☺
oyyyyy cnm ya şaşkınnn şimdiii hayaller hayallerrrr kuruyorrr bırakızzz adamıııı gülsünnnn

cnmın içi ya yeni gördümmmmmm ay çok sevindimmm eee size dedimacile gittiğinde dr sordugunda kaç gün günün gecti diye 4/5 gün diyecektin yoksa yapmıyorlar cnm bnmmmmmm yarın bi saglık ocagına git verrrrr kızz çok heycanlandımmm bi foto ataydınnn
IMG-20170308-WA0012.jpeg
IMG-20170308-WA0012.jpeg
ilk defa bu kadar çabuk ve net çıktı sonuç yarın erkenden hastaneye gidip kan vericem çok korkuyorum

Eşimin büyük ısrarları sonucu duyacağım azarları bile bile kv ye söyledim kızdı bana adet günü geçmeden niye test yapıyon günü geçmeden hamilelik mi belli olur die ama moralimi gram bozamadı bu sefer oda benim iyiliğimi düşünüyo biliyorum hayal kırıklığına uğramayayım diye aöylüyo ama beni benden başka kimse anlayamazzzzz

Eşimin büyük ısrarları sonucu duyacağım azarları bile bile kv ye söyledim kızdı bana adet günü geçmeden niye test yapıyon günü geçmeden hamilelik mi belli olur die ama moralimi gram bozamadı bu sefer oda benim iyiliğimi düşünüyo biliyorum hayal kırıklığına uğramayayım diye aöylüyo ama beni benden başka kimse anlayamazzzzz
sıkmaa canını senn cnm bnmmmmmm eski kafa anlamazzz ben bata bir gün kala ögrendim yaaa cnmmmm boşverrrrr takmaaaa sen sevinnn bebişini düşünnnnnn

sıkmaa canını senn cnm bnmmmmmm eski kafa anlamazzz ben bata bir gün kala ögrendim yaaa cnmmmm boşverrrrr takmaaaa sen sevinnn bebişini düşünnnnnn
Kafaya takmamak mış meper tek ilacım baramayacağım hiç bir zaman derdim yaptım Allahın izniyle eğer sonuna da ulaşırsam benden mutlusu olmaz

orayı denedim bi kere olmadı cnm bide neti çok kısıtlı kullanabiliyorum kv faturasını ödememiş az az kullanabiliyorum sanırım siteden kaynaklı gb yüksek değil bazı yerlerde hata veriyorrrrr..

Back