• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
ay kızlar ben buraya bayıldım ya Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat canım gülmekten öldüm sözlerine bende bir ay klomen kullandım ama nasip olmadı bu ay adeti bekliyorum günüm bugün aslında ama 3 aydır hep öne attı 21 günde geldi şimdi 24.gün olmadım daha bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim birde adetten 1 hafta önce bende göğüs hassaslaşması ve şişmesi olurdu şimdi hiçbirşey yok göğüslerimde ama poek umudum da yok hayırlısı
canım senin kendinden ümidin yok ama benim hemen ümitlerim yeşillendi senin için :KK46::KK46::KK46::KK46:
bak az önce C CilekRecelim ya ısrar ettim gitti test yaptı ve pozitif batı 10 mart onun da senin gibi 2. hamişimiz neden sen olmayasın ???????? :KK36::KK36:

canım senin kendinden ümidin yok ama benim hemen ümitlerim yeşillendi senin için :KK46::KK46::KK46::KK46:
bak az önce C CilekRecelim ya ısrar ettim gitti test yaptı ve pozitif batı 10 mart onun da senin gibi 2. hamişimiz neden sen olmayasın ???????? :KK36::KK36:
ay kuzu ya çok sağol dileklerin için benim normalde adetlerim düzenliydi 28 günde olurdum en geç 29 günde ama 4 aydır falan daha da erkene atmaya başladı 21 günde oldum 23 günde oldum normalde hesaplamaya göre son üç aya göre hesapladım bugün günüm ama ben yinede cumaya kadar olurum diye düşünüyorum en geç pazartesiye kadar valla takmadım kafama takmadım da gün yaklaştıkça beni bir ateş bastı birde bura yazdıklarınızı okuyunca destek olmalarınızı hoşuma gitti aranıza katılmak istedim olmazsa da sizin gibi dostlar kazanmış olurum işte ne güzel:KK54::KK37::KK36:

ay kuzu ya çok sağol dileklerin için benim normalde adetlerim düzenliydi 28 günde olurdum en geç 29 günde ama 4 aydır falan daha da erkene atmaya başladı 21 günde oldum 23 günde oldum normalde hesaplamaya göre son üç aya göre hesapladım bugün günüm ama ben yinede cumaya kadar olurum diye düşünüyorum en geç pazartesiye kadar valla takmadım kafama takmadım da gün yaklaştıkça beni bir ateş bastı birde bura yazdıklarınızı okuyunca destek olmalarınızı hoşuma gitti aranıza katılmak istedim olmazsa da sizin gibi dostlar kazanmış olurum işte ne güzel:KK54::KK37::KK36:
canım ben inanıyorum herkes gibi rabbimin izniyle kucaklarımız dolacak onların pamuk ellerini sevicez inşallaaahh :KK46:
ben evlendiğimde hemen olacak bişe sanıyodum bebeği ama işiin aslı öyle değilmiş her minik meyvenin bi vakti var deyip avutuyorum kendimi :dua: 4 aydır tedavi gördüysen canım tedaviyle adet daha cabuk oluyo çatlama daha erken oldugu için ?

canım ben inanıyorum herkes gibi rabbimin izniyle kucaklarımız dolacak onların pamuk ellerini sevicez inşallaaahh :KK46:
ben evlendiğimde hemen olacak bişe sanıyodum bebeği ama işiin aslı öyle değilmiş her minik meyvenin bi vakti var deyip avutuyorum kendimi :dua: 4 aydır tedavi gördüysen canım tedaviyle adet daha cabuk oluyo çatlama daha erken oldugu için ?
4 ay görmedim kuzum aralık ayında kullandım klomen çatlatma iğnesine rağmen kist yaptı bende.bir daha gitmedim doktora kullanmadım.ama bu ay adet olunca yine gitmeyi düşünüyorum ne diyecek bakalım.

Ben de ilk denedim ve regl oldum bugün tam 14. Gün de oldum şimdi yarın tekrsr gitcm ama pek umudum yok içimden bi ses bu yöntemle pek mümkün görünmüyor diyor bende bi doz kullandım sabah akşam 1 tane günde 2 tane içtim ama yok yani istenilen olgunluğa bile gelmedi 15 mm oldu yumurta o da regl gününden itibaren 15 gün sonra yani

Back