- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
canım inşallah kanda da pozitifi görürsün dualarım seninleYa bişeyler söyleyin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inşallah kanda da pozitifi görürsün dualarım seninleYa bişeyler söyleyin nolur
Evet canim bu ay adetim 3 gun gecikti sonra adet oldum 2. Gunum bugun ins bu gecikmeler hamilelige hazirliktircanım şuan hala adet dönemindesin o zaman seni de ekliyorum oyleyse ilk sayfa batına uğur olsun
canım senin kendinden ümidin yok ama benim hemen ümitlerim yeşillendi senin içinay kızlar ben buraya bayıldım ya Nekadarcilekbirhayat canım gülmekten öldüm sözlerine bende bir ay klomen kullandım ama nasip olmadı bu ay adeti bekliyorum günüm bugün aslında ama 3 aydır hep öne attı 21 günde geldi şimdi 24.gün olmadım daha bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim birde adetten 1 hafta önce bende göğüs hassaslaşması ve şişmesi olurdu şimdi hiçbirşey yok göğüslerimde ama poek umudum da yok hayırlısı
ekliyorum tatlımbu arada beni de ekleseniz ya bat 10 mart olarak canım o zamana kadar bekleyelim :)
hayırlısı olsun canım hakkımızda rabbim bekletmesinEvet canim bu ay adetim 3 gun gecikti sonra adet oldum 2. Gunum bugun ins bu gecikmeler hamilelige hazirliktir
Kime test yap dediyse onun testi pozitif oldu valla :)) :):)canım senin kendinden ümidin yok ama benim hemen ümitlerim yeşillendi senin için
bak az önce C CilekRecelim ya ısrar ettim gitti test yaptı ve pozitif batı 10 mart onun da senin gibi 2. hamişimiz neden sen olmayasın ????????
ay kuzu ya çok sağol dileklerin için benim normalde adetlerim düzenliydi 28 günde olurdum en geç 29 günde ama 4 aydır falan daha da erkene atmaya başladı 21 günde oldum 23 günde oldum normalde hesaplamaya göre son üç aya göre hesapladım bugün günüm ama ben yinede cumaya kadar olurum diye düşünüyorum en geç pazartesiye kadar valla takmadım kafama takmadım da gün yaklaştıkça beni bir ateş bastı birde bura yazdıklarınızı okuyunca destek olmalarınızı hoşuma gitti aranıza katılmak istedim olmazsa da sizin gibi dostlar kazanmış olurum işte ne güzelcanım senin kendinden ümidin yok ama benim hemen ümitlerim yeşillendi senin için
bak az önce C CilekRecelim ya ısrar ettim gitti test yaptı ve pozitif batı 10 mart onun da senin gibi 2. hamişimiz neden sen olmayasın ????????
bu mucizeden ben de mi yararlansam acaba :) ama ben bıktım ya negatif test görmekten korkuyorum çokKime test yap dediyse onun testi pozitif oldu valla :)) :):)
terzi kendi söküğünü dikemezmiş misaliKime test yap dediyse onun testi pozitif oldu valla :)) :):)
canım ben inanıyorum herkes gibi rabbimin izniyle kucaklarımız dolacak onların pamuk ellerini sevicez inşallaaahhay kuzu ya çok sağol dileklerin için benim normalde adetlerim düzenliydi 28 günde olurdum en geç 29 günde ama 4 aydır falan daha da erkene atmaya başladı 21 günde oldum 23 günde oldum normalde hesaplamaya göre son üç aya göre hesapladım bugün günüm ama ben yinede cumaya kadar olurum diye düşünüyorum en geç pazartesiye kadar valla takmadım kafama takmadım da gün yaklaştıkça beni bir ateş bastı birde bura yazdıklarınızı okuyunca destek olmalarınızı hoşuma gitti aranıza katılmak istedim olmazsa da sizin gibi dostlar kazanmış olurum işte ne güzel
hayırlı haberlerini en geç cuma almayı umuyorum canımmmmbu mucizeden ben de mi yararlansam acaba :) ama ben bıktım ya negatif test görmekten korkuyorum çok
4 ay görmedim kuzum aralık ayında kullandım klomen çatlatma iğnesine rağmen kist yaptı bende.bir daha gitmedim doktora kullanmadım.ama bu ay adet olunca yine gitmeyi düşünüyorum ne diyecek bakalım.canım ben inanıyorum herkes gibi rabbimin izniyle kucaklarımız dolacak onların pamuk ellerini sevicez inşallaaahh
ben evlendiğimde hemen olacak bişe sanıyodum bebeği ama işiin aslı öyle değilmiş her minik meyvenin bi vakti var deyip avutuyorum kendimi 4 aydır tedavi gördüysen canım tedaviyle adet daha cabuk oluyo çatlama daha erken oldugu için ?
erimedimi adetle bu ay bende de olabilir adetle gitmezse 3 yumurta vardı bende canım4 ay görmedim kuzum aralık ayında kullandım klomen çatlatma iğnesine rağmen kist yaptı bende.bir daha gitmedim doktora kullanmadım.ama bu ay adet olunca yine gitmeyi düşünüyorum ne diyecek bakalım.
2 gün vaaaaaarkızzz inşlhhh öıkar bata kaç gün varki C CilekRecelim m benimmm benide etiketleeeee hayırlısı hakkındaaa
Benimde 3 taneydi ama olgun olan 1 yumurtam wardi 19 mm olunca iğne vuruldum cnm.Tam da umutsuzluğa düşmüşken yorumlar ilaç gibi geldiiiiii canım kaç yumurtan oluşmuştu hepsi çatladı mı benim 3 taneydi ama 1i çatladı kontrolde gördük diğerleri de çatlar dedi doktor ama bilemiyoz tabi tam
Amin canm inşallah hala emin olamıyorum bende yada şoktayım heraldeInsallah canim i sallah hadi haberlerini bekliyoruz ben hic boyle testimi pozutif gormedim Rabbim bizlere de nasip eder ins
Amin canm inşallah hala emin olamıyorum bende yada şoktayım heraldeInsallah canim i sallah hadi haberlerini bekliyoruz ben hic boyle testimi pozutif gormedim Rabbim bizlere de nasip eder ins