- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
10u kuzum batıÖyle öyle kan sonucuda pozitif olacak ben öyle hissettim bat ne zamandi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10u kuzum batıÖyle öyle kan sonucuda pozitif olacak ben öyle hissettim bat ne zamandi canım
Aynen valla bizede faydasi olur umarim bu ayhahahahaaaaaa bizim kızanlar kedilerden rol çaldı kızzzzzzzzzzzzz
inşşşşşşş kuzucuk batlarımızı sayfanın başına yaziym mi totem olsun :))))Aynen valla bizede faydasi olur umarim bu ay
O zaman kesin hamile bat gecmeden çıkmış ne güzel :)10u kuzum batı
Bat 15 Mart benim.bat ne zaman canım bide iğneyi ayın kaçına oldun ?
canım adet olman yaklaşmış doktor mu gün aşırı devam dedi benim 19u bat ben bugün sonuncuyu yapıcam vallaBat 15 Mart benim.
İğne 27 Şubat.
Gün aşırı ilişki var hala.
senin ne zamandı iğne? Kaç mm gelişmişti yumurta?canım adet olman yaklaşmış doktor mu gün aşırı devam dedi benim 19u bat ben bugün sonuncuyu yapıcam valla
Canim ben bu ay erken adet olacam ilac cumartesi bitiyo. İlaç bitince 3 gun icinde olurum 13 ya da 14 mart yaz tatliminşşşşşşş kuzucuk batlarımızı sayfanın başına yaziym mi totem olsun :))))
canım ben 4üne oldum iğneyi senin kaç tane yumoş vardı inş hayırlısıyla hamiş olalımsenin ne zamandı iğne? Kaç mm gelişmişti yumurta?
Dr iğne sonrası art arda gün sonra gün aşırı dedi Evet.
Bakalm
Evet inşallah.canım ben 4üne oldum iğneyi senin kaç tane yumoş vardı inş hayırlısıyla hamiş olalım
düzelttim babyCanim ben bu ay erken adet olacam ilac cumartesi bitiyo. İlaç bitince 3 gun icinde olurum 13 ya da 14 mart yaz tatlim
canım senin az kalmış akıntı belirti bişe var mı ki ??Evet inşallah.
Yumurta sayısını söylemedi dr , 19.20mm gelişmiş dedi.
Beğendi ama bilmem
Klomen olumlu sonuç veriyormuş çok kişiye ama, bakalım bize verecek mi.
Beklemek zor :/
Tamam kuzum :)düzelttim baby
Benim son 1 hafta.canım senin az kalmış akıntı belirti bişe var mı ki ??
benim ilk kullanışımdı canım 3 tane oluştu 1i pazartesi çatlamıştı diğerleri belli değil tatlım inş tutar
canım şuan hala adet dönemindesin o zaman seni de ekliyorum oyleyse ilk sayfa batına uğur olsunCokk sevindim tatlim hadi bakalim darisi basimiza benimde yeni bat 31 mart ins adetim bitsin tekrar bi doktora gidecem 6 aydir istiyoruz bi kimysal oldu daha da olmadi bakalim ne diyecek
zaten iğnenin etkisi baya devam ediyo canım benim bel ve göğüslerim ağrıyo ama iğneden sonuçta hormon malesefBenim son 1 hafta.
Hiç belirti Yok, psikolojik olarak da birşeye girmek istemiyorum.
Girdiğim aylar hep negatif negatif zaten.
Benim de ilk.
İnşallah güzel sonuçlar :)