• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
Evet inşallah.
Yumurta sayısını söylemedi dr , 19.20mm gelişmiş dedi.
Beğendi ama bilmem :KK66:
Klomen olumlu sonuç veriyormuş çok kişiye ama, bakalım bize verecek mi.
Beklemek zor :/
canım senin az kalmış akıntı belirti bişe var mı ki ??
benim ilk kullanışımdı canım 3 tane oluştu 1i pazartesi çatlamıştı diğerleri belli değil tatlım inş tutar

Cokk sevindim tatlim hadi bakalim darisi basimiza benimde yeni bat 31 mart ins adetim bitsin tekrar bi doktora gidecem 6 aydir istiyoruz bi kimysal oldu daha da olmadi bakalim ne diyecek

canım senin az kalmış akıntı belirti bişe var mı ki ??
benim ilk kullanışımdı canım 3 tane oluştu 1i pazartesi çatlamıştı diğerleri belli değil tatlım inş tutar
Benim son 1 hafta.
Hiç belirti Yok, psikolojik olarak da birşeye girmek istemiyorum.
Girdiğim aylar hep negatif negatif zaten.
Benim de ilk.
İnşallah güzel sonuçlar :)

Cokk sevindim tatlim hadi bakalim darisi basimiza benimde yeni bat 31 mart ins adetim bitsin tekrar bi doktora gidecem 6 aydir istiyoruz bi kimysal oldu daha da olmadi bakalim ne diyecek
canım şuan hala adet dönemindesin o zaman seni de ekliyorum oyleyse ilk sayfa batına uğur olsun:dua::KK200:

Benim son 1 hafta.
Hiç belirti Yok, psikolojik olarak da birşeye girmek istemiyorum.
Girdiğim aylar hep negatif negatif zaten.
Benim de ilk.
İnşallah güzel sonuçlar :)
zaten iğnenin etkisi baya devam ediyo canım benim bel ve göğüslerim ağrıyo ama iğneden sonuçta hormon malesef :(

ay kızlar ben buraya bayıldım ya Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat canım gülmekten öldüm sözlerine bende bir ay klomen kullandım ama nasip olmadı bu ay adeti bekliyorum günüm bugün aslında ama 3 aydır hep öne attı 21 günde geldi şimdi 24.gün olmadım daha bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim birde adetten 1 hafta önce bende göğüs hassaslaşması ve şişmesi olurdu şimdi hiçbirşey yok göğüslerimde ama poek umudum da yok hayırlısı

Back