- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Canım çatlasa da tutmayabiliyor malesef önceki ay benim öyle oldu malesefhm anladım canım doğru mantıklı o zaman yarın adet günüm hayır çağırmadı oysaki 4 tane yumurtam vardı hiç biri çatlamamış demekki anlayamıyorum ki
hm neyse ya daha fazla düşünmeyeceğim elimden bir şey gelmiyor inşallah adetim çok sancılı olmaz okulda hiç çekilmiyor vve yarın 7 dersim varCanım çatlasa da tutmayabiliyor malesef önceki ay benim öyle oldu malesef
canım naber ne yaptın test yaptın mı beklemede misin halaCanım çatlasa da tutmayabiliyor malesef önceki ay benim öyle oldu malesef
Yok kuzum adetten önce yapmicam bu ay kararlıyım sen naptın var mı bi gelişmecanım naber ne yaptın test yaptın mı beklemede misin hala
Bel ağrın var mı canım ya bir an önce bitse bugün de eve gitsem okulda darlandım:)bir şey yok gelen giden yok bekliyorum öyle zaten en geç kendi dönemimde adet olmam lazım 18 inde ona da 2 gün kaldı
bende okulda çok kötü oldum hiç durmak istemedim zaman hiç gecmedi sanki. arada adet olacakmısım gibi sanci girip çıkıyor bilmiyorum çok yorgunum ve her yerim ağrıyor sanki sanırım psikolojim bozuldu ondan böyle hissediyorumBel ağrın var mı canım ya bir an önce bitse bugün de eve gitsem okulda darlandım:)
Bel ağrısı erken başlarsa gebelik olabiliyormuş canım ondan sormuştum hala adet olmadığın dan bi Ümit varbende okulda çok kötü oldum hiç durmak istemedim zaman hiç gecmedi sanki. arada adet olacakmısım gibi sanci girip çıkıyor bilmiyorum çok yorgunum ve her yerim ağrıyor sanki sanırım psikolojim bozuldu ondan böyle hissediyorum
ya en tuhaf olan şey şu bende şu anda benim normalde adetten önce göğüslerim şişer baya şu an şişkinlik yok sadece dokununca uçları baya ağrıyor ama işte yine de umut bile edemiyorum bilmiyorumBel ağrısı erken başlarsa gebelik olabiliyormuş canım ondan sormuştum hala adet olmadığın dan bi Ümit var
Mavi uçurtma Senn kaçıncı gün iğneden sonra? Ya da yumurtlama tarihinde ?klomenle hamile kalanlar bize biraz yardımcı olabilir mi acaba :))))) hala adet olmadım ne yapacağımı bilemiyorum
canım ben 1 martta iğne vuruldum 15 inde sabah idrar testi yaptım pozitif gibiydi böyle kinci çizgi yarımdı ama dağınıktı emin olamadım öğleden sonra 3 bucuk gibi eşime test aldırdım tekrar yaptım negatif çıktı bende negatif diye adetimi bekliyorum artık ama gelen giden yokMavi uçurtma Senn kaçıncı gün iğneden sonra? Ya da yumurtlama tarihinde ?
Ben de olmadım henüz..
Ne olacak halimiz
Testler yaptırdın mı idrar Veya kan
kan testi filan yaptırmadım yani senin durumun nasıl canım kaçıncı günMavi uçurtma Senn kaçıncı gün iğneden sonra? Ya da yumurtlama tarihinde ?
Ben de olmadım henüz..
Ne olacak halimiz
Testler yaptırdın mı idrar Veya kan
Ben iğne 27 sinde oldum Şubat.kan testi filan yaptırmadım yani senin durumun nasıl canım kaçıncı gün
bende kahverengi lekelenme oldu canım sana mesaj attıktan sonra adetim gelecek yani inşallah sen hamilesindirBöyle hamile kalanlar var mı merak ettim doprusu ben de.
Adet gecikip idrara çıkmayan ?!
Yaa, benim de ağrılar var ama gelmedi henüz.bende kahverengi lekelenme oldu canım sana mesaj attıktan sonra adetim gelecek yani inşallah sen hamilesindir
her şey boş bütün belirtiler vücuduma inanmıyorum artık belirtilere hiç bakmıyorum ben zaten. şimdiden yoruldum isyan etmek istemiyorum ama neden olmuyor anlamıyorum önceden olmuştu şimdi neden olmuyor neyi yanlış yapıyorum ters giden ne 4 tane yumurta vardı hiç biri mi çatlamadı hiç biri mi tutmadı nedenYaa, benim de ağrılar var ama gelmedi henüz.
Sanırım ben de olacağım.
Vücudum bana oyun oynuyor :))
Ayy aynı psikoloji bende de varher şey boş bütün belirtiler vücuduma inanmıyorum artık belirtilere hiç bakmıyorum ben zaten. şimdiden yoruldum isyan etmek istemiyorum ama neden olmuyor anlamıyorum önceden olmuştu şimdi neden olmuyor neyi yanlış yapıyorum ters giden ne 4 tane yumurta vardı hiç biri mi çatlamadı hiç biri mi tutmadı neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?