• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
moralim çok bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum neden böyle oluyor anlamıyorum bir kez hamile kalan neden bir daha kalamaz bazen diyorum o na da bari hiç kalmasaydım en azından bu duyguyu tatmazdım her şey daha kolay olurdu

maalesef canım sabah test yaptım markası albi olan var ya ondan böyle pozitif gibiydi ama ikinci çizginin orası baya dağınıktı okuldan gelirken de başka bir marka ama yine ucuz testlerden eşime aldırdım negatif çıktı
ben tutmadım kendimi okulda ağladım az önce napiym tutamadım kendimi veli gelmiş 4 çocuğum var diyo falan diyo filan diyo ben yıprandım şu 3 ayda ya eski kafamın rahat oldugu zamanları özledim hissediyorum olmadı bu ay yine

ben tutmadım kendimi okulda ağladım az önce napiym tutamadım kendimi veli gelmiş 4 çocuğum var diyo falan diyo filan diyo ben yıprandım şu 3 ayda ya eski kafamın rahat oldugu zamanları özledim hissediyorum olmadı bu ay yine
bende az önce baya ağladım. ay canım ya kıyamam bizim burada velilerin en aşağı 8 9 çocuğu var ne yapalım kısmet ama okulda nasıl ağladın kız ne oldu demediler mi

ben okulda iyiydim çünkü sabah test baya pozitif gibiydi hani tam emin olamadım ama tam da yok diyemedim telefonum iki gün öce düştü kırıldı yoksa sabah fotosunu çekip koyacaktım testin.. ama okuldan gelip diğer testi yapınca hayallerim yıkıldı

Rehber öğretmenim kuzum odam ayrı ya onun avantajını kullandım gören olmadı :)
hı anladım canım iyiymiş seninki ben de bazen okulda adet olduğumda çok kötü oluyorum ama suratımı asmaktan başka bir şey yapamıyorum eve gelince patlıyorum ama. neyse canım inşallah sen hamilesindir dur bakalım sen neden bu kadar umutsuzsun ki iyi düşün iyi olsun inşallah

hı anladım canım iyiymiş seninki ben de bazen okulda adet olduğumda çok kötü oluyorum ama suratımı asmaktan başka bir şey yapamıyorum eve gelince patlıyorum ama. neyse canım inşallah sen hamilesindir dur bakalım sen neden bu kadar umutsuzsun ki iyi düşün iyi olsun inşallah
Ben valla bu ara çok duygusalım pınarlar açılıveriyo tabi cok saçma geliyo erken olur falan diyolar ama kalbime söz geçmiyo canım.. adetin geldi mi

Yok canım 21şubat en son adetim normalde 30günde bir adet olurdum ama yumurta erken çatladığından öne geliyo bu ay. bir önceki ay 6sına iğne oldum 21i adet olmuştum canım
hm anladım canım 16. gün olmussun sen ama işte kişiye göre değişir belki daha geç çatlamıştır benimki 17. gün olabilirim belki belki de yarın bakalım artık ama demekki tam iğneden 36 saat sonra çatlamamış yoksa adet olurdum herhalde

hm anladım canım 16. gün olmussun sen ama işte kişiye göre değişir belki daha geç çatlamıştır benimki 17. gün olabilirim belki belki de yarın bakalım artık ama demekki tam iğneden 36 saat sonra çatlamamış yoksa adet olurdum herhalde
Yok kuzum yarın adet olursn eğer 36saate çatlamış oluyo yani 2martta çatladıysa 14gün sonra adet olursun 16sı yani yarın.. ama yarında adet olmassan geç çatlamış anlamına geliyo canım.. benim doktorum cumartesi iğne oldum cumartesi pazar ilişki dedi pazartesi sabah kontrole çağırdı çatladımı diye bakmak için senin ki çağırmadı o zaman

Back