• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
:(:(:(kuzum benim hayırlısı böyleymiş seni çok çok çok iyi anlıyorum ni umut bekliyosun gelmese de test yapsam die o nasıl bi heycan bilirim ama olmayınca boşluğa düşüyo insan. Kendini bırakmaman güçlü durman lazım yeni bir ay yeni umutlar önümüzde serili olacağına inanıyorum senin için çok dua ediyorum

:KK43::KK43::KK43:kuzum benim hayırlısı böyleymiş seni çok çok çok iyi anlıyorum ni umut bekliyosun gelmese de test yapsam die o nasıl bi heycan bilirim ama olmayınca boşluğa düşüyo insan. Kendini bırakmaman güçlü durman lazım yeni bir ay yeni umutlar önümüzde serili olacağına inanıyorum senin için çok dua ediyorum
Bu ay hsg çektirip oluruna bırakıcam kuzum napim artık

Merhaba kızar bende cuma günü ovitrelle çatlama iğnesi oldum ..dünden bugüne çok fenaa kasiklarimda şişlik ve ağrı var.neden acaba ?gerçekten çok kötüyüm yerimde kalkamiyorum resmennn

Sen çektirdin dimi kuzum canın yandı mı
Çektirdim kuzum 1 sene oldu martta çektirmiştim ya acı olayı kişiden kişiye değişiyo çok araştırma irdeleme dr bana çok kızmıştı eşim sölemişti çok araştırdı die ben hsg olcam diye çok stres oldum canım yanmadı desem yalan söylerim ağladım ben ama gram canı yanmayanlar var sakın kasma kendini

Back