- 6 Kasım 2016
- 634
- 382
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Aa ;(
Sen de bizdensin.
Umutlar sonraki aya kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ;(
Napıcaksın kuzum bu ay pekiAa ;(
Sen de bizdensin.
Umutlar sonraki aya kaldı
Yarın dr gidiyorum yine.Napıcaksın kuzum bu ay peki
kuzum benim hayırlısı böyleymiş seni çok çok çok iyi anlıyorum ni umut bekliyosun gelmese de test yapsam die o nasıl bi heycan bilirim ama olmayınca boşluğa düşüyo insan. Kendini bırakmaman güçlü durman lazım yeni bir ay yeni umutlar önümüzde serili olacağına inanıyorum senin için çok dua ediyorum
Ben hsg çektiricm canımYarın dr gidiyorum yine.
Bu kez birkaç şey yapayım dedim.
Klomen yine verir sanırım.
Soğan da başlayacağım birden adet bitiminde hacamat gideceğim ben
Bu ay hsg çektirip oluruna bırakıcam kuzum napim artıkkuzum benim hayırlısı böyleymiş seni çok çok çok iyi anlıyorum ni umut bekliyosun gelmese de test yapsam die o nasıl bi heycan bilirim ama olmayınca boşluğa düşüyo insan. Kendini bırakmaman güçlü durman lazım yeni bir ay yeni umutlar önümüzde serili olacağına inanıyorum senin için çok dua ediyorum
Yaptırmamılmıydın? Bi yaptır bakalım hsg den sonra çabuklaşıyo diyolar belki senin içinde öyle olurBu ay hsg çektirip oluruna bırakıcam kuzum napim artık
hayırlısı olsun canım umutlar nisana kaldı. bende pazartesi doktora gideceğim ama bir daha gidemem klomen verse bile kontrole gidemem hiç bir sey yapmayacağım artık napim olursa olur olmazsa kısmet
hakkında hayırlısı olsun cnm eee n zamana kadar böyle gününde olucannn cnm dr ilaç verırken n dedi
Adet olursan 3. Günü gel dedi kuzum bilmiyorum bu son ayım bundan sonra doktora gitmicemhakkında hayırlısı olsun cnm eee n zamana kadar böyle gününde olucannn cnm dr ilaç verırken n dedi
Ben hsg çekilicem bu ay kuzum beklemek saçma bir senehayırlısı olsun canım umutlar nisana kaldı. bende pazartesi doktora gideceğim ama bir daha gidemem klomen verse bile kontrole gidemem hiç bir sey yapmayacağım artık napim olursa olur olmazsa kısmet
Yok kuzum bizim bu 3. Aydı ya erken diye düşünmedim ama kürtaj sonrası tıkanıklık olmuş mudur diye düşünüyorum şimdiYaptırmamılmıydın? Bi yaptır bakalım hsg den sonra çabuklaşıyo diyolar belki senin içinde öyle olur
İnşallah hsg kolaylaştırır işiniYok kuzum bizim bu 3. Aydı ya erken diye düşünmedim ama kürtaj sonrası tıkanıklık olmuş mudur diye düşünüyorum şimdi
Sen çektirdin dimi kuzum canın yandı mıİnşallah hsg kolaylaştırır işini
Bide ne zaman çektirmiştinİnşallah hsg kolaylaştırır işini
Çektirdim kuzum 1 sene oldu martta çektirmiştim ya acı olayı kişiden kişiye değişiyo çok araştırma irdeleme dr bana çok kızmıştı eşim sölemişti çok araştırdı die ben hsg olcam diye çok stres oldum canım yanmadı desem yalan söylerim ağladım ben ama gram canı yanmayanlar var sakın kasma kendiniSen çektirdin dimi kuzum canın yandı mı
Evlendikten 1 buçuk sene sonra kadar dı heralde geçen yıl mart olması lazımBide ne zaman çektirmiştin
ama sonuçta tıkanıklık olsa bir kere hamile kalamazdık değil mi gerek var mı ki bilemiyorum kürtajdan sonra tıkanmış olabilir mi kiBen hsg çekilicem bu ay kuzum beklemek saçma bir sene
Olabilirmiş canım araştırdım daama sonuçta tıkanıklık olsa bir kere hamile kalamazdık değil mi gerek var mı ki bilemiyorum kürtajdan sonra tıkanmış olabilir mi ki