• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
Bel ağrın var mı canım ya bir an önce bitse bugün de eve gitsem okulda darlandım:)
bende okulda çok kötü oldum hiç durmak istemedim zaman hiç gecmedi sanki. arada adet olacakmısım gibi sanci girip çıkıyor bilmiyorum çok yorgunum ve her yerim ağrıyor sanki sanırım psikolojim bozuldu ondan böyle hissediyorum

bende okulda çok kötü oldum hiç durmak istemedim zaman hiç gecmedi sanki. arada adet olacakmısım gibi sanci girip çıkıyor bilmiyorum çok yorgunum ve her yerim ağrıyor sanki sanırım psikolojim bozuldu ondan böyle hissediyorum
Bel ağrısı erken başlarsa gebelik olabiliyormuş canım ondan sormuştum hala adet olmadığın dan bi Ümit var

Bel ağrısı erken başlarsa gebelik olabiliyormuş canım ondan sormuştum hala adet olmadığın dan bi Ümit var
ya en tuhaf olan şey şu bende şu anda benim normalde adetten önce göğüslerim şişer baya şu an şişkinlik yok sadece dokununca uçları baya ağrıyor ama işte yine de umut bile edemiyorum bilmiyorum

Mavi uçurtma Senn kaçıncı gün iğneden sonra? Ya da yumurtlama tarihinde ?
Ben de olmadım henüz..
Ne olacak halimiz
Testler yaptırdın mı idrar Veya kan
canım ben 1 martta iğne vuruldum 15 inde sabah idrar testi yaptım pozitif gibiydi böyle kinci çizgi yarımdı ama dağınıktı emin olamadım öğleden sonra 3 bucuk gibi eşime test aldırdım tekrar yaptım negatif çıktı bende negatif diye adetimi bekliyorum artık ama gelen giden yok

Yaa, benim de ağrılar var ama gelmedi henüz.
Sanırım ben de olacağım.
Vücudum bana oyun oynuyor :))
her şey boş bütün belirtiler vücuduma inanmıyorum artık belirtilere hiç bakmıyorum ben zaten. şimdiden yoruldum isyan etmek istemiyorum ama neden olmuyor anlamıyorum önceden olmuştu şimdi neden olmuyor neyi yanlış yapıyorum ters giden ne 4 tane yumurta vardı hiç biri mi çatlamadı hiç biri mi tutmadı neden

her şey boş bütün belirtiler vücuduma inanmıyorum artık belirtilere hiç bakmıyorum ben zaten. şimdiden yoruldum isyan etmek istemiyorum ama neden olmuyor anlamıyorum önceden olmuştu şimdi neden olmuyor neyi yanlış yapıyorum ters giden ne 4 tane yumurta vardı hiç biri mi çatlamadı hiç biri mi tutmadı neden
Ayy aynı psikoloji bende de var
Daha önce olması benim hamilelik hiç..
Ama bir sebep de yok :(( üzülüyorum

Back