- 6 Kasım 2016
- 634
- 382
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Ben adet oldum malesefbende kahverengi lekelenme oldu canım sana mesaj attıktan sonra adetim gelecek yani inşallah sen hamilesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet oldum malesefbende kahverengi lekelenme oldu canım sana mesaj attıktan sonra adetim gelecek yani inşallah sen hamilesindir
Canım üzüldüm gerçekten bende olucak gibiyim yarın da benim batım akıntın oldumu adet olmadan hemen önceBen adet oldum malesef
Evt sonlara doğru akıntı oldu.Canım üzüldüm gerçekten bende olucak gibiyim yarın da benim batım akıntın oldumu adet olmadan hemen önce
evet canım baya sıvı bir şekilde o neden oluyor ki bana çok tuhaf geldiCanım üzüldüm gerçekten bende olucak gibiyim yarın da benim batım akıntın oldumu adet olmadan hemen önce
canım benim oldu ama kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldım hem de istediğim ay hemen olmuştu şimdi ise olmuyor klomen kullandım bu ay ilk kez yine olmadı doktor her sey gayet iyi sorun yook olur demişti ama olmuyorAyy aynı psikoloji bende de var
Daha önce olması benim hamilelik hiç..
Ama bir sebep de yok ( üzülüyorum
bende bugün sabah sancıyla uyandım canım hakkımızda hayırlısı peki ne yapmayı düşünüyorsun doktor adetiyken gel demişti yineBen adet oldum malesef
Pazartesi randevu aldım gideceğim inşallahbende bugün sabah sancıyla uyandım canım hakkımızda hayırlısı peki ne yapmayı düşünüyorsun doktor adetiyken gel demişti yine
Yaaa hay Allah.canım benim oldu ama kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldım hem de istediğim ay hemen olmuştu şimdi ise olmuyor klomen kullandım bu ay ilk kez yine olmadı doktor her sey gayet iyi sorun yook olur demişti ama olmuyor
Nasıl sıvı kuzum şeffaf mı benim ki sarı geliyo krem kıvamında ama adet öncesi de gördüğüm olmuştu malesefevet canım baya sıvı bir şekilde o neden oluyor ki bana çok tuhaf geldi
hayır canım sarı baya krem gibiydi ama akşam iki kere baya sıvı şekilde aktığını hissettimNasıl sıvı kuzum şeffaf mı benim ki sarı geliyo krem kıvamında ama adet öncesi de gördüğüm olmuştu malesef
Bende adet olcam kesinhayır canım sarı baya krem gibiydi ama akşam iki kere baya sıvı şekilde aktığını hissettim
tamam canım inşallah ya klomen kullanmasam mı acaba her şeyi akışına mı bıraksam diyorum bir kez kullandım olmadı zaten pazartesi gideceğim bende doktoraYaaa hay Allah.
Bir dua var ya, Rabbim kaybettiklerimizin yerine daha hayırlısını ver die
Onu çok çok oku
hayırlısı olsun canım inşallah olmazsın ama ne diyeelim insan hissediyor sonuçtaBende adet olcam kesin
Aynen öyle sende de sarı geldiyse bende olurumyarına kesin ama o sıvı akıntı gelmedi bendenhayırlısı olsun canım inşallah olmazsın ama ne diyeelim insan hissediyor sonuçta
Canım sana tek tavsiyem sık ilişki olsun .. sakın stres de yapma olur muMerhaba arkadaşlar Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah. Ben de pcosum bu ay klomen kullandım tek doz gunde yumurtam gelişti ve bugun çatlatma iğnesi vuruldum . Tavsiye edeceginiz bir şey var mı süreç nasıl işliyor ?
o en son geldi canım bakalım inşallah hamileleikte olan akıntıdır ama bende sarı gelince süphelenmiştim zaten çünkü hamilelikte şeffaf geliyorAynen öyle sende de sarı geldiyse bende olurumyarına kesin ama o sıvı akıntı gelmedi benden
Çok teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre olur inşallah tez zamanda.Canım sana tek tavsiyem sık ilişki olsun .. sakın stres de yapma olur mu
Yok canım benim önceki hamileliğimde sarı akıntı vardı krem gibi yine ama hamilelik akıntısı kişiden kişiye değişiyo zaten kiminle şeffaf gelirmişo en son geldi canım bakalım inşallah hamileleikte olan akıntıdır ama bende sarı gelince süphelenmiştim zaten çünkü hamilelikte şeffaf geliyor