• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
Ayy aynı psikoloji bende de var
Daha önce olması benim hamilelik hiç..
Ama bir sebep de yok :KK43:( üzülüyorum
canım benim oldu ama kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldım hem de istediğim ay hemen olmuştu şimdi ise olmuyor klomen kullandım bu ay ilk kez yine olmadı doktor her sey gayet iyi sorun yook olur demişti ama olmuyor

bende bugün sabah sancıyla uyandım canım hakkımızda hayırlısı peki ne yapmayı düşünüyorsun doktor adetiyken gel demişti yine
Pazartesi randevu aldım gideceğim inşallah
Klomen yine devam eder sanıyorum.
Ama ben de bu ay hacamat ve soğan kürünü De yapacağım.
Ben çok çok dua tabi

canım benim oldu ama kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldım hem de istediğim ay hemen olmuştu şimdi ise olmuyor klomen kullandım bu ay ilk kez yine olmadı doktor her sey gayet iyi sorun yook olur demişti ama olmuyor
Yaaa hay Allah.
Bir dua var ya, Rabbim kaybettiklerimizin yerine daha hayırlısını ver die
Onu çok çok oku

Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah. Ben de pcosum bu ay klomen kullandım tek doz gunde yumurtam gelişti ve bugun çatlatma iğnesi vuruldum . Tavsiye edeceginiz bir şey var mı süreç nasıl işliyor ?

Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah. Ben de pcosum bu ay klomen kullandım tek doz gunde yumurtam gelişti ve bugun çatlatma iğnesi vuruldum . Tavsiye edeceginiz bir şey var mı süreç nasıl işliyor ?
Canım sana tek tavsiyem sık ilişki olsun .. sakın stres de yapma olur mu

o en son geldi canım bakalım inşallah hamileleikte olan akıntıdır ama bende sarı gelince süphelenmiştim zaten çünkü hamilelikte şeffaf geliyor
Yok canım benim önceki hamileliğimde sarı akıntı vardı krem gibi yine ama hamilelik akıntısı kişiden kişiye değişiyo zaten kiminle şeffaf gelirmiş

Back