- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
11. Gün canım bnmbelirtileri boşver canım beklemekten baska yapabileceğimiz bir şey yok senin kaçıncı gün iğnenin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11. Gün canım bnmbelirtileri boşver canım beklemekten baska yapabileceğimiz bir şey yok senin kaçıncı gün iğnenin
sen kaçıncı günde test yapmayı düşünüyorsun11. Gün canım bnm
Canım pazar adet günüm ama haftaiçi yapıcam adet olmazsam şayetsen kaçıncı günde test yapmayı düşünüyorsun
inşallah olmazsın canım inşallah hamilesindirCanım pazar adet günüm ama haftaiçi yapıcam adet olmazsam şayet
İnşallah sende canım sen yapsana kuzu evde testinde vardı galiba :)inşallah olmazsın canım inşallah hamilesindir
şimdi mi hayırr korkuyorumm ya yoksa diyeİnşallah sende canım sen yapsana kuzu evde testinde vardı galiba :)
Kuzum bn nerdeyse eminim önceki hamileliğimde hissetmiştim adetim geçmeden ben hamileyim demiştim annemler saçmalama dedi test yapmamıştım 4gün geçti yaptığımda çıktı insan olunca hissediyo ya .. ki biz bebek için çalışmamıştık tek korunmasız ilişkim olmuştu o ay rabbim vermiştişimdi mi hayırr korkuyorumm ya yoksa diye
şu an da mı eminsin hamile oluğundan canımKuzum bn nerdeyse eminim önceki hamileliğimde hissetmiştim adetim geçmeden ben hamileyim demiştim annemler saçmalama dedi test yapmamıştım 4gün geçti yaptığımda çıktı insan olunca hissediyo ya .. ki biz bebek için çalışmamıştık tek korunmasız ilişkim olmuştu o ay rabbim vermişti
Sabaha yap bence kuzumevde 1 tane testim var ama ne bileyim yapasım gelmiyor bir yandan da nereye kadar diyorum yoksa da kaçış yok öğrenmek zorundasın diyorum kafam karışık
Yok kuzum öncekinde emindim şuan hiç değilimşu an da mı eminsin hamile oluğundan canım
aynen bende canımYok kuzum öncekinde emindim şuan hiç değilim
olabilir cesaretimi toplarsam yaparım canım sonuçta 15. gün olacak artık nereye kadar kaçacağımSabaha yap bence kuzum
hakkında hayırlısı olsun @esramavi uzme kendini sağlık olsun kist filan olmasında
Aa esra, hay Allah.
Bizler de burda Senn güzel sonuçlarını bekledik ki.
Hayırlısı allahtan.
İstemeye devam o zaman.
Ben de adet olmadım daha bekliyorum
Sabah yap ilk idrarla daha dogru çıkıyo canim sen bilirsin yinedeof kızlar çok sıkılıyorum şu an test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
evet ya bekleyeceğim sabaha kadar inşallah pozitiftir çok korkuyorum çünkü bu sefer çok üzüleceğim eğer yoksaSabah yap ilk idrarla daha dogru çıkıyo canim sen bilirsin yinede