• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
öyle yapayım olmazsa bakalım ya ya birde bu prolaktinde geciktiriyor adeti sanırım.bende gecikme hiç olmadı hatta 3 aydır 1 hafta öne attı hep tarihi.bu hormon yüksekse ve adet gecikirse hamile gibi umutlanırım bende en iyisi yaptırmak en kısa zamanda
en kısa zaman dilimi şu an biliyo musun hadi yap beni etiketle olur mu :) inş hamişsindir. yok canım o hormon adetini geciktirmez

en kısa zaman dilimi şu an biliyo musun hadi yap beni etiketle olur mu :) inş hamişsindir. yok canım o hormon adetini geciktirmez
ay ne bileyim öyle karışık şeyler okudum ki birde kafaya bunu taktım neyse hayırlısı olsun inşallah şuan işteyim canım cesaretimi toplayabilirsem akşam alırım tabi cesaret edebilirsem

baktırdım kuzum 3 defa yaptırdım en son 3 ay önce baktırmıştım normal çıkmıştı hiç yükselme olmadı o hormonda benim ya kafaya taka taka birde bunu getirdik galiba başımıza kuzum ya
Canim hiç stres yapma benimde onceden proklatin normaldi 15 gün öncegittim yüksek çıktı ama o ay çok stres yapmistim adet olunca yune kontrole gidecem ilac verecek stres yukseltiyo bu hormonu

Canim hiç stres yapma benimde onceden proklatin normaldi 15 gün öncegittim yüksek çıktı ama o ay çok stres yapmistim adet olunca yune kontrole gidecem ilac verecek stres yukseltiyo bu hormonu
ya ben 3 defa yaptırdım bu hormon testlerini hepsinde de normal çıkmıştı yani tabi bu hep normal çıkacağı anlamına gelmiyor ama korktum iyice ben ya.neden böyle oldu anlamıyorum

ya ben 3 defa yaptırdım bu hormon testlerini hepsinde de normal çıkmıştı yani tabi bu hep normal çıkacağı anlamına gelmiyor ama korktum iyice ben ya.neden böyle oldu anlamıyorum
3 haftada yukselecegini sanmıyorum canim yinede strese girme gebelik testini yap varmi yokmu diye ikilemde kalmaktan iyidir canım

arkadaşlar C CilekRecelim nerde bilen var mı ya ? aklım kaldı onda. sonucu ne oldu ki? bu arada bende yarına sıra aldım sabah gidiyorum bana dua edin lütfen arkadaşlar prolaktin falan çıkmasın ne olur:dua::dua::dua:
bence test yap akşama öyle git ya benim direkt kana gidince kalbim dururdu herhalde kızzzzzzz :KK17::KK17:

Burdayım burdaaaaa haykırıyorum artık BENDEEE HAMİLEYİMMMMMM :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
329.6 gibi muhteşem ve dr un bat gününden önce olmasına rağmen gayet yüksek bi değer dediği harika bi sonuçla karşınızdayım haftaya cumaya gün verdi kesemizi görcez ben pazartesi tekrar çağırır bidaha test yapar diyodum ama değerimi çok iyi buldu o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiii:anne::anne::anne::KK200::KK200::KK200:

Burdayım burdaaaaa haykırıyorum artık BENDEEE HAMİLEYİMMMMMM :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
329.6 gibi muhteşem ve dr un bat gününden önce olmasına rağmen gayet yüksek bi değer dediği harika bi sonuçla karşınızdayım haftaya cumaya gün verdi kesemizi görcez ben pazartesi tekrar çağırır bidaha test yapar diyodum ama değerimi çok iyi buldu o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiii:anne::anne::anne::KK200::KK200::KK200:
OLEEEEEEEEEEEYYYYY topiğimin ilk hamişisin bitanemmmmmmmm çok mutluyummmm :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

hadi belirtilerini yaz bana hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

annnaaaaaaammmmm kuzum benim valla kendimin gibi sevindim sana ya Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bekleyip durdum yazmanı.ayyy çok mutlu oldum ben ya.bende yarın gideceğim canım dua etmeyi unutma bana:)

annnaaaaaaammmmm kuzum benim valla kendimin gibi sevindim sana ya Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bekleyip durdum yazmanı.ayyy çok mutlu oldum ben ya.bende yarın gideceğim canım dua etmeyi unutma bana:)
Ederim canım benim çok sağolun siz benim en büyük destekçilerimdiniz hala da öylesiniz☺

Back