• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
Burdayım burdaaaaa haykırıyorum artık BENDEEE HAMİLEYİMMMMMM :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
329.6 gibi muhteşem ve dr un bat gününden önce olmasına rağmen gayet yüksek bi değer dediği harika bi sonuçla karşınızdayım haftaya cumaya gün verdi kesemizi görcez ben pazartesi tekrar çağırır bidaha test yapar diyodum ama değerimi çok iyi buldu o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiii:anne::anne::anne::KK200::KK200::KK200:
Çok şükür canim hayirli olsun bizlere dua et :KK46::anne::KK200::nazar:

hadi belirtilerini yaz bana hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Elle tutulur hiçbir belirtim olmadı ki kuzum çok sık tuvalete gidiyorum sürekli bişeyler yeme hissi oluyo tokken bile canm bişeyler çekiyo duygu hali aşırı karmaşık ama en en fazlası uyku ellemeseler yıllarca uyuyabilirim kolumu kaldıracak mecalim yok hafif bulantı oldu ani hareketlerde az baş dönmesi oldu karnım şiş gaz problemi falan aynu adet belirtileri gibi işte

Elle tutulur hiçbir belirtim olmadı ki kuzum çok sık tuvalete gidiyorum sürekli bişeyler yeme hissi oluyo tokken bile canm bişeyler çekiyo duygu hali aşırı karmaşık ama en en fazlası uyku ellemeseler yıllarca uyuyabilirim kolumu kaldıracak mecalim yok hafif bulantı oldu ani hareketlerde az baş dönmesi oldu karnım şiş gaz problemi falan aynu adet belirtileri gibi işte
Batma falan akıntı varmıydı bebeğim

Hadi yaz bana hangi günler ilişki oldu ayaklar ne tavana dikildi mi canoşum benim ya meleğin geliyo :halay::halay::halay:
İki yada üç günde bir ilişki oldu ama bebek odaklı değil ne zaman istersek o zaman yada 5 güne çıktığıda oldu ne ayakları tavana dikmesi dediğim gibi kalkıp duşa giriyodum hemen:KK70:hiçbişeye dikkat etme dedim misafir gelcek dite koltukların yerini değiştirmem gerekiyodu kv kzdı sakın tek yapma die yaptım yatak ittim çektim ağr dalan kaldırmış olabilirim ciddi anlamda umursamadım yani:KK74:

İki yada üç günde bir ilişki oldu ama bebek odaklı değil ne zaman istersek o zaman yada 5 güne çıktığıda oldu ne ayakları tavana dikmesi dediğim gibi kalkıp duşa giriyodum hemen:KK70:hiçbişeye dikkat etme dedim misafir gelcek dite koltukların yerini değiştirmem gerekiyodu kv kzdı sakın tek yapma die yaptım yatak ittim çektim ağr dalan kaldırmış olabilirim ciddi anlamda umursamadım yani:KK74:
Bu iş gercektende ayaklari kaldirmakla yatakta 1 saat yatmakla olmuyo valla haklisin bende bu ay hic yatmiyorum 5 dkka duruyorum hemen banyoya aylardir yattikta noldu hep hüsran aklimiza getirmeyecez rahat olacaz

Kizlar selam klomeni doktor ne gibi durumlarda tavsiye ediyor?
Yumurta çatlama veya oluşma problemi yaşayanlarda pko Lar'da veya hiçbi sebebi yokken
Bebeği olmayanlarda tedavi amaçlı zamanlı ilişki olması adına kullanılıyor canım

Bu iş gercektende ayaklari kaldirmakla yatakta 1 saat yatmakla olmuyo valla haklisin bende bu ay hic yatmiyorum 5 dkka duruyorum hemen banyoya aylardir yattikta noldu hep hüsran aklimiza getirmeyecez rahat olacaz
Şimdi sende patikler zıbınlar alıcaksın kuzuna sıra bana ne zaman gelecek rabbim yüzümü ne zaman güldürecek dualarım ne zaman kabul olacak :KK43:
Bakıcak inşallah o günler yakın biliyorum ben üzülme sakın

Burdayım burdaaaaa haykırıyorum artık BENDEEE HAMİLEYİMMMMMM :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
329.6 gibi muhteşem ve dr un bat gününden önce olmasına rağmen gayet yüksek bi değer dediği harika bi sonuçla karşınızdayım haftaya cumaya gün verdi kesemizi görcez ben pazartesi tekrar çağırır bidaha test yapar diyodum ama değerimi çok iyi buldu o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiii:anne::anne::anne::KK200::KK200::KK200:
ayyyyy çok mutlu oşdum dün gece söylemiştim cnmsınn yaaaaa ayyy haykır ama nazar etmeee darısııııı @Nekadarcilekbirhayat a Allahımmmm

ayyyyy çok mutlu oşdum dün gece söylemiştim cnmsınn yaaaaa ayyy haykır ama nazar etmeee darısııııı Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat a Allahımmmm
Herkese söylemek istiyorum ama bu nazardan korkuyorum üç beş kişiye söledim şimdilik . İnşallah oda bu ay hamiş haberini alacak

Back