- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Hadi yaz bana hangi günler ilişki oldu ayaklar ne tavana dikildi mi canoşum benim ya meleğin geliyoYa varya 90 a 100 e razıyım diye gittim 300 lere fırlamış şok geçirdim ☺☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaz bana hangi günler ilişki oldu ayaklar ne tavana dikildi mi canoşum benim ya meleğin geliyoYa varya 90 a 100 e razıyım diye gittim 300 lere fırlamış şok geçirdim ☺☺
Çok şükür canim hayirli olsun bizlere dua etBurdayım burdaaaaa haykırıyorum artık BENDEEE HAMİLEYİMMMMMM
329.6 gibi muhteşem ve dr un bat gününden önce olmasına rağmen gayet yüksek bi değer dediği harika bi sonuçla karşınızdayım haftaya cumaya gün verdi kesemizi görcez ben pazartesi tekrar çağırır bidaha test yapar diyodum ama değerimi çok iyi buldu o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiii
Elle tutulur hiçbir belirtim olmadı ki kuzum çok sık tuvalete gidiyorum sürekli bişeyler yeme hissi oluyo tokken bile canm bişeyler çekiyo duygu hali aşırı karmaşık ama en en fazlası uyku ellemeseler yıllarca uyuyabilirim kolumu kaldıracak mecalim yok hafif bulantı oldu ani hareketlerde az baş dönmesi oldu karnım şiş gaz problemi falan aynu adet belirtileri gibi iştehadi belirtilerini yaz bana hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Batma falan akıntı varmıydı bebeğimElle tutulur hiçbir belirtim olmadı ki kuzum çok sık tuvalete gidiyorum sürekli bişeyler yeme hissi oluyo tokken bile canm bişeyler çekiyo duygu hali aşırı karmaşık ama en en fazlası uyku ellemeseler yıllarca uyuyabilirim kolumu kaldıracak mecalim yok hafif bulantı oldu ani hareketlerde az baş dönmesi oldu karnım şiş gaz problemi falan aynu adet belirtileri gibi işte
İki yada üç günde bir ilişki oldu ama bebek odaklı değil ne zaman istersek o zaman yada 5 güne çıktığıda oldu ne ayakları tavana dikmesi dediğim gibi kalkıp duşa giriyodum hemenhiçbişeye dikkat etme dedim misafir gelcek dite koltukların yerini değiştirmem gerekiyodu kv kzdı sakın tek yapma die yaptım yatak ittim çektim ağr dalan kaldırmış olabilirim ciddi anlamda umursamadım yaniHadi yaz bana hangi günler ilişki oldu ayaklar ne tavana dikildi mi canoşum benim ya meleğin geliyo
Sağol canm benimÇok şükür canim hayirli olsun bizlere dua et
Ha evet bak farklı olarak batmayı diyebikirim arada sanki adet sancısının çok hafif şekli gibi bazen kasuklarımda bazen karnımda batma azcık bi ağrı oluyodu akıntım fazlalaşmıştı zatenBatma falan akıntı varmıydı bebeğim
Bana dua etcen mi annecikkkkkkkHa evet bak farklı olarak batmayı diyebikirim arada sanki adet sancısının çok hafif şekli gibi bazen kasuklarımda bazen karnımda batma azcık bi ağrı oluyodu akıntım fazlalaşmıştı zaten
Bu iş gercektende ayaklari kaldirmakla yatakta 1 saat yatmakla olmuyo valla haklisin bende bu ay hic yatmiyorum 5 dkka duruyorum hemen banyoya aylardir yattikta noldu hep hüsran aklimiza getirmeyecez rahat olacazİki yada üç günde bir ilişki oldu ama bebek odaklı değil ne zaman istersek o zaman yada 5 güne çıktığıda oldu ne ayakları tavana dikmesi dediğim gibi kalkıp duşa giriyodum hemenhiçbişeye dikkat etme dedim misafir gelcek dite koltukların yerini değiştirmem gerekiyodu kv kzdı sakın tek yapma die yaptım yatak ittim çektim ağr dalan kaldırmış olabilirim ciddi anlamda umursamadım yani
Etmem mi kuzum senin sizin hakkınızı nasıl öderim ben☺Bana dua etcen mi annecikkkkkkk
Şimdi sende patikler zıbınlar alıcaksın kuzuna sıra bana ne zaman gelecek rabbim yüzümü ne zaman güldürecek dualarım ne zaman kabul olacakEtmem mi kuzum senin sizin hakkınızı nasıl öderim ben☺
Yumurta çatlama veya oluşma problemi yaşayanlarda pko Lar'da veya hiçbi sebebi yokkenKizlar selam klomeni doktor ne gibi durumlarda tavsiye ediyor?
Bu iş gercektende ayaklari kaldirmakla yatakta 1 saat yatmakla olmuyo valla haklisin bende bu ay hic yatmiyorum 5 dkka duruyorum hemen banyoya aylardir yattikta noldu hep hüsran aklimiza getirmeyecez rahat olacaz
Bakıcak inşallah o günler yakın biliyorum ben üzülme sakınŞimdi sende patikler zıbınlar alıcaksın kuzuna sıra bana ne zaman gelecek rabbim yüzümü ne zaman güldürecek dualarım ne zaman kabul olacak
ayyyyy çok mutlu oşdum dün gece söylemiştim cnmsınn yaaaaa ayyy haykır ama nazar etmeee darısııııı @Nekadarcilekbirhayat a AllahımmmmBurdayım burdaaaaa haykırıyorum artık BENDEEE HAMİLEYİMMMMMM
329.6 gibi muhteşem ve dr un bat gününden önce olmasına rağmen gayet yüksek bi değer dediği harika bi sonuçla karşınızdayım haftaya cumaya gün verdi kesemizi görcez ben pazartesi tekrar çağırır bidaha test yapar diyodum ama değerimi çok iyi buldu o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiii
Herkese söylemek istiyorum ama bu nazardan korkuyorum üç beş kişiye söledim şimdilik . İnşallah oda bu ay hamiş haberini alacakayyyyy çok mutlu oşdum dün gece söylemiştim cnmsınn yaaaaa ayyy haykır ama nazar etmeee darısııııı Nekadarcilekbirhayat a Allahımmmm
ben sana tatlı gönderecem dediğinde benimde canım çekmişti bende kocacıgımı yollara düşürmüştümmmmBen şimdiden kocacığımı tatlı diye yollara düşürdüm sonumuz hayrolsun