- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Banada dua edin insallah güzel haberler alirsin canımGünaydın bitanelerim meleklerim canlarım ciğerlerim ben hastaneye gidiyorum benim için dua ederseniz o kadar mutlu olurum ki ...Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum Allahın izniyle bu sefer oldu bu mutluluk bitmesin Allah isteyen herkese nasip etsin benimNekadarcilekbirhayat kuzuma da
merakla bekliyoruuuuuuuzzzzzz :)Kan sonucu çıkmadı mi :)
Aynen canoş sen napiyosuunn iyimisin :)merakla bekliyoruuuuuuuzzzzzz :)
kuzum bugün daha iyiyim kafam karışık dengesiz aksi naleeeet bi insan oluyorum arasıraAynen canoş sen napiyosuunn iyimisin :)
Kiz daha yapmadim diğer ovulasyonu onu yarin yapacam çalışmalara devam edecemde umudum yok cumartesi ilaç bitecek diyelim bugün ilişkiye girdik döllenme 6 gün surüyo tutsa bile ilac bitince adet olacam olmaz heralde bu ay ondan kafam karışıkkuzum bugün daha iyiyim kafam karışık dengesiz aksi naleeeet bi insan oluyorum arasırasen naptın bakalım çalışmalara devam mı testini atmadın bak banaaaaa
bebek olursa adet olmazsın kuzum benimKiz daha yapmadim diğer ovulasyonu onu yarin yapacam çalışmalara devam edecemde umudum yok cumartesi ilaç bitecek diyelim bugün ilişkiye girdik döllenme 6 gün surüyo tutsa bile ilac bitince adet olacam olmaz heralde bu ay ondan kafam karışık
İnşallah kız dün akintim çoktu catladi galiba ya da akşam yapiyim ovulasyon testini ben şimdi evde değilim :)bebek olursa adet olmazsın kuzum benimo progesteron gibi bi hap bebek varsa zararı olmaz adet olmazsın olmayıncada hamiş oldugunu anlarız
"uzayan cinsten mi kız niye yapmadınnnnnnnn bekliyo bideeeeeİnşallah kız dün akintim çoktu catladi galiba ya da akşam yapiyim ovulasyon testini ben şimdi evde değilim :)
naptın kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuSaol canm teşekkür ederim kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısı canm üzülme Allah ummadığın bir anda sürpriz yapıveriyor:))
cnm bnmmmm inşlhhh hep ediyorummmmm emin ol darısııı sana oyy inşlh..
Akşam annemi aradım anne forum da bi minik kız vardı dedim 20 yaşında evlendiği evlendiği günden beri istiyodu dün testi pozitif çıktı biliyomusun çok mutlu oldum dedim rabbim inş banada nasip eder o günleri inş senin o heyecanından bende isiyorum kuzum olur inşhiram2015 bana dua edin canlar
Evet canim şeffaf ve uzuyodu akşama yaparim inşallah silik cikar"uzayan cinsten mi kız niye yapmadınnnnnnnn bekliyo bideeeee
Hamişlerin duasi kabul olur bende 7 aydir istiyorum bebiş bende dua istiyorum :)cnm bnmmmm inşlhhh hep ediyorummmmm emin ol darısııı sana oyy inşlh..
dün ilişki olsaydı bari kızEvet canim şeffaf ve uzuyodu akşama yaparim inşallah silik cikar
inşallaaaaaah ben de aranıza gelmek istiyorummmm hamile kalıp göbekli fotolarımı atmak istiyorum sizzzeeeeeecnm bnmmmm inşlhhh hep ediyorummmmm emin ol darısııı sana oyy inşlh..
kuşummmmm inşlh Allahım sanada nasip etsinnnnnnnnnn rabbimmmmm duamlarım tüm isteyen herkese içinde sanadaHamişlerin duasi kabul olur bende 7 aydir istiyorum bebiş bende dua istiyorum :)
Ondan önceki gün oldu. dun hem misafirimde vardi hemde sancim bugün olur amadün ilişki olsaydı bari kız
cinsiyetini öğrenecen dimiiii kızın olacak hissediyorummmmmmbende nasip olursa pzst dr gidicemmmmm kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?