Gebeliğe Hazırlık Klomenle beraber hayıt suyu içenler??!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de kkomen kulla dim bu ay igne olmadim 1 tane cok guzel gelismis dedi digeri kucuktu. Beklemwlere devam
Ben de olmadım canım bilerek istemedim bu ay. Bundan önceki aylarda vurulmuştum bi da böyle deneyeyim dedim. Benim de iki tane sağda olgun yumurtam var ha bugün ha yarın çatlayacak doktorun demesine göre

Bu arada hayıt içmeye cesaret edemedim ama bal propolis arı sütü polen karışımı yedim. Faydası oldu bence çünkü geçen ay yine 2 vardı ama çok büyümemişlerdi bu ay maşallah ikisi de süper

Bu arada hayıt içmeye cesaret edemedim ama bal propolis arı sütü polen karışımı yedim. Faydası oldu bence çünkü geçen ay yine 2 vardı ama çok büyümemişlerdi bu ay maşallah ikisi de süper
cnm arisutu tadi nasil ben cesaret edemedim almaya

cnm arisutu tadi nasil ben cesaret edemedim almaya
Biraz acımsı ve ekşimtrak bir tadı var ama çok az kullanıyorsun zaten canım sıkıntı olmaz sanıyorum ki. 1,5 ay kadar kullandım her sabah bitti şimdi karışıma geçtim onun tadını hiç beğenmedim. Propolis çok acı bişey. Arı sütünü içemezsen bala karıstırıp da tüketebilirsin o şekilde güzel oluyor

propolis nasil birsey ki
Hayittohumuna bile baslayamadim ben

benegricayir organik balsipars ettim evde o bana bakıyor ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…