- 12 Mayıs 2016
- 55
- 8
- 31
-
- Konu Sahibi Duambelliduyanbellii
Evet ilacın etkisi de olabilir canımCanım benim böyle düşünme çoğu kişinin belirtileri adeti geçince başlıyor hiç belli olmuyor hatta belirtisi olan adet oluyor bilemeyiz şuan da. Valla bende belirti var bel ağrısı göğüs ağrısı arada Bi gelen adet olıcam sanki sancısı çok araştırdım çatlatma iğnesinin etkisi olabilir diyenler var bakalım hayırlısıbenim göğüslerim 3.günden beri çok ağrıyor sanırım progestandan kaynaklı.
Amin canım amin rabbim ol der ve olur hiç belli olmaz bu işer dua etmeye devamEvet ilacın etkisi de olabilir canım
İnşallah ikimizinki de tutmuştur, Allah isteyen herkese nasip etsin, bekleyelim bakalım
Canım nasılsın nasıl gidiyor? Var mı belirtin?Merhaba canım, evet 7.günüm, yani pek bir belirtim yok benim, sol tarafımda ağrı var sanki ama böbrek ağrısı da olabilir çünkü daha önce de ağrıyordu, belim ağrıyor ama onda da fıtık var:)
Benim kaydedeğer belirtim yok anlacağın, böyle belirtisiz devam edince olmadı herhalde diye üzülüyorum
Hayır yani progestan bile bir sürü yan etki yapıyor millette bende o da yok
Senin nasıl canım ? Belirtin var mı
İyiyim canım, sol tarafımda ara ara ağrı var ama başka bişeyden kaynaklı da olabilir, psikolojikte olabilir, 2 senedir belirtilerimin sonucu hep boş çıktığı için kesin bişey diyemiyorumCanım nasılsın nasıl gidiyor? Var mı belirtin?
Canım benim çok kasıklarım ağrıyor belim de aynı şekilde dün 8.gündü dayanamadım kan testi yaptım maalesef negatif baya erken yaptım o yüzden umutsuz olmayacağım ve adet gününü bekleyeceğim. Sakın sen benim düştüğüm hataya, düşmeİyiyim canım, sol tarafımda ara ara ağrı var ama başka bişeyden kaynaklı da olabilir, psikolojikte olabilir, 2 senedir belirtilerimin sonucu hep boş çıktığı için kesin bişey diyemiyorum
Sen nasılsın, nasıl gidiyor
Ne zaman test yapacaksın
İnşallah gebeliktendir canım daha çok erken, çıkmaması normal bence de umutsuz olma, biraz zaman geçsin tekrar yaparsınCanım benim çok kasıklarım ağrıyor belim de aynı şekilde dün 8.gündü dayanamadım kan testi yaptım maalesef negatif baya erken yaptım o yüzden umutsuz olmayacağım ve adet gününü bekleyeceğim. Sakın sen benim düştüğüm hataya, düşme
Bu arada değerin kaç çıkmıştı canım, iğnenin etkisi gitmiş mi yaniCanım benim çok kasıklarım ağrıyor belim de aynı şekilde dün 8.gündü dayanamadım kan testi yaptım maalesef negatif baya erken yaptım o yüzden umutsuz olmayacağım ve adet gününü bekleyeceğim. Sakın sen benim düştüğüm hataya, düşme
Canım değerim 2.05 galiba gitmiş iğnenin etkisi, dün gece ve bu sabah çok adet sancım oldu şuanda sağ kasığım batma oluyor çok akıntım adet olmaktan çok korkuyorum normalde adetime 10 gün var ilaçlardan dolayı erken gelir mi bilmiyorum o endişem var şuandaBu arada değerin kaç çıkmıştı canım, iğnenin etkisi gitmiş mi yani
Belki tutunma ağrısıdır, hamilelik belirtilerinden biri de regl ağrısı, umarım ondandırCanım değerim 2.05 galiba gitmiş iğnenin etkisi, dün gece ve bu sabah çok adet sancım oldu şuanda sağ kasığım batma oluyor çok akıntım adet olmaktan çok korkuyorum normalde adetime 10 gün var ilaçlardan dolayı erken gelir mi bilmiyorum o endişem var şuanda
Normalde 28 günde oluyorum ama inşallah bunlar adet ağrısı değildir bakalım NasibBelki tutunma ağrısıdır, hamilelik belirtilerinden biri de regl ağrısı, umarım ondandır
Yani normalde adet döngün kaç gün oluyor bilmiyorum canım ama çatlatma iğnesinden ortalama 14 gün sonra falan adet olunuyor ya, bence o hesaba göre10 günden önce adet olursun zaten, onu düşünüp kafana takma şimdi
Merhaba canım, nasılsın, test yaptın mı var mı güzel haberlerNormalde 28 günde oluyorum ama inşallah bunlar adet ağrısı değildir bakalım Nasib
Canım benim bütün belirtiler gitti. Yarın 15.gün adet olmadım doktoruma gideceğim. Çok fazla akıntım var 10 dkkada Bi kontrol ediyorum kendimi 1 saat önce bel ağrısı vurdu başım da 2 gündür çok ağrıyor. İnşallah olmam ama, yarın adet bekliyorumMerhaba canım, nasılsın, test yaptın mı var mı güzel haberler
Ben yapmaya korkuyorum elim gitmiyor içim içimi yiyor, negatif görmekten öyle yorulmuşum ki
İnşallah canım, doktora gidersen herşey anlaşılır zaten belki de hamilesindir ondandır bu akıntılar ağrılar, az daha sabırCanım benim bütün belirtiler gitti. Yarın 15.gün adet olmadım doktoruma gideceğim. Çok fazla akıntım var 10 dkkada Bi kontrol ediyorum kendimi 1 saat önce bel ağrısı vurdu başım da 2 gündür çok ağrıyor. İnşallah olmam ama, yarın adet bekliyorumsende durumlar nasıl iyi misin?
Canım kötü şeyler düşünme, bu dönemde çok fazla belirtimiz oluyor inşallah inşallah hamilesin de güzel haberlerini alırız bana da dua edin yarın öğrenşcem inşallah ama adet kapıda gibi hissediyorumİnşallah canım, doktora gidersen herşey anlaşılır zaten belki de hamilesindir ondandır bu akıntılar ağrılar, az daha sabır
Ben de aynı sayılırım, ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor, bir de son birkaç gündür hep akşama doğru ağrı ve dolgunluk hissi oluyor, progestan kullanıyorum öğlen ondan oluyor muhtemelen, inşallah hamileyimdir ama yoksa da kesin doktora gitmeye karar verdim enfeksiyon ya da böbrek hastalığı falan olmasından endişe ediyorum, ağrılarım garip
Ahh İnşallah aminCanım kötü şeyler düşünme, bu dönemde çok fazla belirtimiz oluyor inşallah inşallah hamilesin de güzel haberlerini alırız bana da dua edin yarın öğrenşcem inşallah ama adet kapıda gibi hissediyorum
Merhaba ben anlamadım çatlatma iğnesinden sonra mı gonal f vurdunuz?Kizlar merhaba inşallah görürsünüz ve bana da cevap yazarsiniz. Bende pcosluyum 4 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum cuma günü 2. Aşılamam olacak nasipse. Bugün çatlatma iğnesi yaptım. 2 yumurtam vardı en son 15-17 arası buyuklukte onun üstüne 2 gün daha gonal f 87.5 oldum. Dua eder misiniz Ramazan mübarek günde bana da
Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin, isteyen herkese nasip etsin inşallahKizlar merhaba inşallah görürsünüz ve bana da cevap yazarsiniz. Bende pcosluyum 4 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum cuma günü 2. Aşılamam olacak nasipse. Bugün çatlatma iğnesi yaptım. 2 yumurtam vardı en son 15-17 arası buyuklukte onun üstüne 2 gün daha gonal f 87.5 oldum. Dua eder misiniz Ramazan mübarek günde bana da
Ayy canım ben sana, yazmayı unuttum gittin mi doktora iyi haberler verRabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin, isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayır canım 15-17 olduktan sonra üzerine iki gün daha gonal f oldum. Dün çatlatma iğnesi yaptım yarın nasipse aşılama olacakMerhaba ben anlamadım çatlatma iğnesinden sonra mı gonal f vurdunuz?