Klomenle Aşılama vs Gonal-F 900 ile Aşılama

Duambelliduyanbellii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
55
8
31
Merhabalar, öncelikle herkesin berat kandili ini kutluyorum. Rabbim herkesn dualarını kabul eylesin inşallah rabbim evlat isteyen herkese hayırlısını Nasib etsin. Çok çok merak, ettiğim bir konu var sitede veya hiç bir yerde bulamadım. Doktordan da belli bir cevap alamadım. Merak ettiğim konu klomenle ile gonal f - 900 le yapılan aşılamanın farkı. Ben klomenle 3 defa aşılama yaptırdım maalesef sonuç hüsran tam evet tüp bebeğe başlıyoruz artık derken doktorum hayır önce iğneli tedaviyi de deneyelim dedi bu arada iğneli tedaviyi ilk defa duydum (bu arada bende pcos var eşimde de sadece 7 milyon sağlıklı spoerm var) neyse doktorumuz bu tedaviyi de yapalım olma ihtimali çok yüksek deyince başladım. İlk kullanımda 75 mgla başladım büyümedi sonra 112,5 çıkardı büyümedi o ay aşılama iptal oldu adetten sonra tekrar gittim yine 112,5 la başladı büyümeyince 137.5 a çıkardı en sonunda Allaha şükür büyüdü ve geçtiğimiz cuma günü gonal f ile yapılan ilk aşılama yapıldı. Bugün 5.ci günüm 2.günden itibaren inanılmaz göğüs ağrısı ve beyaz akıntı var progestan kullandığım için onun yan etkisi diye düşünüyorum. Çok çok uzattım biliyorum toplamda 4. aşılamam olacak fakat bu gonal f 900 ile ilk aşılamam, arada ki farkı aranızda bilen varmı dostlarSonuçta klomende gonal f te aynı yumurtaları büyütüyor ve aşılama da aynı nasıl yapılıyorsa öyle yapılıyor. Kafamda deli sorular kısacası doktor tutma ihtimali klomene göre çok yüksek deyince benimde tabi umut tavan yaptı her gün her dakika hatta her saniye dua ediyorum. Bu umutsuz vaka kardeşinize dualarınızı eksik etmeyin. Çok uzattım helal edin. Cevaplarınızı bekliyorum

Evet ilacın etkisi de olabilir canım
İnşallah ikimizinki de tutmuştur, Allah isteyen herkese nasip etsin, bekleyelim bakalım

Canım nasılsın nasıl gidiyor? Var mı belirtin?

Canım nasılsın nasıl gidiyor? Var mı belirtin?
İyiyim canım, sol tarafımda ara ara ağrı var ama başka bişeyden kaynaklı da olabilir, psikolojikte olabilir, 2 senedir belirtilerimin sonucu hep boş çıktığı için kesin bişey diyemiyorum
Sen nasılsın, nasıl gidiyor
Ne zaman test yapacaksın

Canım benim çok kasıklarım ağrıyor belim de aynı şekilde dün 8.gündü dayanamadım kan testi yaptım maalesef negatif baya erken yaptım o yüzden umutsuz olmayacağım ve adet gününü bekleyeceğim. Sakın sen benim düştüğüm hataya, düşme

İnşallah gebeliktendir canım daha çok erken, çıkmaması normal bence de umutsuz olma, biraz zaman geçsin tekrar yaparsın
Yok ben bu sefer temkinli gidiyorum, daha önce evde abartısız 100 e yakın test yapmışımdır, o kadar negatif gördüm ki kendimi tutucam ve dr un dediğini yapıcam, hatta kısmetse direkt senin gibi kan testi vermeyi düşünüyorum

Bu arada değerin kaç çıkmıştı canım, iğnenin etkisi gitmiş mi yani

Bu arada değerin kaç çıkmıştı canım, iğnenin etkisi gitmiş mi yani
Canım değerim 2.05 galiba gitmiş iğnenin etkisi, dün gece ve bu sabah çok adet sancım oldu şuanda sağ kasığım batma oluyor çok akıntım adet olmaktan çok korkuyorum normalde adetime 10 gün var ilaçlardan dolayı erken gelir mi bilmiyorum o endişem var şuanda

Belki tutunma ağrısıdır, hamilelik belirtilerinden biri de regl ağrısı, umarım ondandır
Yani normalde adet döngün kaç gün oluyor bilmiyorum canım ama çatlatma iğnesinden ortalama 14 gün sonra falan adet olunuyor ya, bence o hesaba göre10 günden önce adet olursun zaten, onu düşünüp kafana takma şimdi

Normalde 28 günde oluyorum ama inşallah bunlar adet ağrısı değildir bakalım Nasib

Merhaba canım, nasılsın, test yaptın mı var mı güzel haberler
Ben yapmaya korkuyorum elim gitmiyor içim içimi yiyor, negatif görmekten öyle yorulmuşum ki
Canım benim bütün belirtiler gitti. Yarın 15.gün adet olmadım doktoruma gideceğim. Çok fazla akıntım var 10 dkkada Bi kontrol ediyorum kendimi 1 saat önce bel ağrısı vurdu başım da 2 gündür çok ağrıyor. İnşallah olmam ama, yarın adet bekliyorum sende durumlar nasıl iyi misin?

İnşallah canım, doktora gidersen herşey anlaşılır zaten belki de hamilesindir ondandır bu akıntılar ağrılar, az daha sabır
Ben de aynı sayılırım, ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor, bir de son birkaç gündür hep akşama doğru ağrı ve dolgunluk hissi oluyor, progestan kullanıyorum öğlen ondan oluyor muhtemelen, inşallah hamileyimdir ama yoksa da kesin doktora gitmeye karar verdim enfeksiyon ya da böbrek hastalığı falan olmasından endişe ediyorum, ağrılarım garip

Canım kötü şeyler düşünme, bu dönemde çok fazla belirtimiz oluyor inşallah inşallah hamilesin de güzel haberlerini alırız bana da dua edin yarın öğrenşcem inşallah ama adet kapıda gibi hissediyorum

Ahh İnşallah amin
Senin için dua edeceğim, zaten tüm isteyenler için dua ediyorum ayrıca da edeceğim canım
Güzel haberlerle gel inşallah
Ben de cmt gideceğim kısmetse

Kizlar merhaba inşallah görürsünüz ve bana da cevap yazarsiniz. Bende pcosluyum 4 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum cuma günü 2. Aşılamam olacak nasipse. Bugün çatlatma iğnesi yaptım. 2 yumurtam vardı en son 15-17 arası buyuklukte onun üstüne 2 gün daha gonal f 87.5 oldum. Dua eder misiniz Ramazan mübarek günde bana da

Merhaba ben anlamadım çatlatma iğnesinden sonra mı gonal f vurdunuz?

Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin, isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…