- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Bifincankahve
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Ama baba neden iğne vermedi anlamadım
Kızlar klomen ve catlatma iğnesi oldum dün iğnemi vurdurdum ve inşallah bu ay olacak hissediyorum![]()
Amin inşallah cnm çok istiyorum bu 4.yada 5. Klomen ve catlatma iğnesiHadi bakalım canım pozitif ol böyle inşallah olucak![]()
Amin inşallah cnm çok istiyorum bu 4.yada 5. Klomen ve catlatma iğnesi
Cnm benm hepsinde yumurtam olmustu çatladı ama tutmadı bu sefer ümitliyim inşallah olacak cnm ınsallahAllahtan ümit kesilmez kuzu benimde 2.inci aslında 3 ama ilki işe yaramadi sonuç elde edememiştik o yüzden saymıyorum.
Ovülasyon kaçıncı gününde pik yaptı canım âdetin kaçıncı günü yaniCnm benm hepsinde yumurtam olmustu çatladı ama tutmadı bu sefer ümitliyim inşallah olacak cnm ınsallah♥♥
Bgn adetim ile 12.gunumcnm ben dun catlatma ignesi oldum bugunde pik olduOvülasyon kaçıncı gününde pik yaptı canım âdetin kaçıncı günü yani
Ben de klomen kullandım bu ay ilk defa. Ama bana iğne falan vermedi git Pazartesi günü gel büyük ihtimal çatlamış olur dedi. 21. günde kana baktırmamı söylediBgn adetim ile 12.gunumcnm ben dun catlatma ignesi oldum bugunde pik oldu
Bence ilk defa kullanıyorsun dur dıye kac yıllık evlisin cnmBen de klomen kullandım bu ay ilk defa. Ama bana iğne falan vermedi git Pazartesi günü gel büyük ihtimal çatlamış olur dedi. 21. günde kana baktırmamı söyledi
Bgn adetim ile 12.gunumcnm ben dun catlatma ignesi oldum bugunde pik oldu
Ben de klomen kullandım bu ay ilk defa. Ama bana iğne falan vermedi git Pazartesi günü gel büyük ihtimal çatlamış olur dedi. 21. günde kana baktırmamı söyledi
2 Buçuksene canımBence ilk defa kullanıyorsun dur dıye kac yıllık evlisin cnm
Herseyin hayırlısı cnm Allahım ol dedikten sonra olur herseyin hayırlısıZaten catlatma iğnesi vurunca ovülasyon testi yalancı pozitif gösteriyor canım iğneden önce yapmalıydın testi...
Ala Allah acaba yumurtan mı olusmadı normalde doktorlar 1 yıl bekliyor tedavi için anlamadım Kı cnm2 Buçuksene canım
Hayır canım ben bir doğum yaptım. 31 haftalıkken bebeğimi kaybettim Daha çok zor yollardan geçtim. İnan sadece kaybetmekte değil. Sezeryan oldum yeniden düşündümAla Allah acaba yumurtan mı olusmadı normalde doktorlar 1 yıl bekliyor tedavi için anlamadım Kı cnm
Ama düşündüğüm 1 yıl oluyor olmayınca klomen verdi doktorAla Allah acaba yumurtan mı olusmadı normalde doktorlar 1 yıl bekliyor tedavi için anlamadım Kı cnm
Herseyin hayırlısı cnm Allahım ol dedikten sonra olur herseyin hayırlısı![]()
Anladım cnm demekkı kendılıgınden tutuyor diye iğne vermemıstır doktor cnm yumurtanı gelıstryr ama catlamasini kendisi yapsın diye demıstır cnmHayır canım ben bir doğum yaptım. 31 haftalıkken bebeğimi kaybettim Daha çok zor yollardan geçtim. İnan sadece kaybetmekte değil. Sezeryan oldum yeniden düşündüm