• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
L
Canım bende her ay adet oluyordum hormon değerlerim iyiydi ama gel gör ki ultrasonda yumurta takibinde büyümediği çıktı...amh'e takılma üzme kendini nice 0, küsür amh olanlar hamile kalıyor önemli olan oluşan yumurtanın kalitesi 😉 ben hep dua ediyorum sizler için inşallah tez zamanda hepinizde kavuşursunuz yavrunuza 😍
lh testlerin her Ay positif cikiyormuydu ?
Cok sagol canim Allah razi olsun 😘😘

Merhaba arkadaşlar burda herkes klomen tedavisiyle alakalı tecrübelidir yumurta gözlemi için kaç defa doktora gittiniz hapa başladıktan sonra

Merhaba arkadaşlar burda herkes klomen tedavisiyle alakalı tecrübelidir yumurta gözlemi için kaç defa doktora gittiniz hapa başladıktan sonra
4 ay kullandım ben. Reglin 11. 12.günü çağırıyodu ideal büyüklük varsa iğneyi vuruyodu yoksa 2 gün sonraya çağırıyodu. 🤷🏻‍♀️ regl olursam 3.gün gidiyodum kist oluşumuna bakıyodu var mı yok mu diye. Ilacı veriyodu tekrar.

4 ay kullandım ben. Reglin 11. 12.günü çağırıyodu ideal büyüklük varsa iğneyi vuruyodu yoksa 2 gün sonraya çağırıyodu. 🤷🏻‍♀️ regl olursam 3.gün gidiyodum kist oluşumuna bakıyodu var mı yok mu diye. Ilacı veriyodu tekrar.
Çok sağol canım sende herhangi bir yan etki oluşturdu mu acaba

Canim benim çatlatma ignemin 18. Günü hala adet olmadım. 5 gündür pembe akintim geliyo adetim bir türlü başlayamadı. Neden olur sence bu? Bu arada test yaptim hamile degilim

Canim benim çatlatma ignemin 18. Günü hala adet olmadım. 5 gündür pembe akintim geliyo adetim bir türlü başlayamadı. Neden olur sence bu? Bu arada test yaptim hamile degilim
Bir arkadaş 20.günü regl olmuştu. Az daha bekle doktoruna danış canım.

Çok sağol canım sende herhangi bir yan etki oluşturdu mu acaba
Ay mahvetti beni. Hic yasamadığım şeyler yaşadım o ignedeki hcg benim stresimi çok arttırdı. Her seferinde tamam bu sefer kesin hamileyim dedim. Değişik değişik belirtiler. Ama olmadı maalesef. Bu ay kullanmadım mutluyum 🤣

Ay mahvetti beni. Hic yasamadığım şeyler yaşadım o ignedeki hcg benim stresimi çok arttırdı. Her seferinde tamam bu sefer kesin hamileyim dedim. Değişik değişik belirtiler. Ama olmadı maalesef. Bu ay kullanmadım mutluyum 🤣
Valla canım 2 ay oldu hsg çektirdim 2 aydın ov testi yapıyorum çok şükür bir problem yok diyo doktorlar ov geç yumurtlama görüyorum sadece 21.23. Günde falan ama bu ay da olmadı yumurtlamadan 11 gün sonra bugün regl oldum canımı sıkıyor bu durumlar üzülüyorum

Valla canım 2 ay oldu hsg çektirdim 2 aydın ov testi yapıyorum çok şükür bir problem yok diyo doktorlar ov geç yumurtlama görüyorum sadece 21.23. Günde falan ama bu ay da olmadı yumurtlamadan 11 gün sonra bugün regl oldum canımı sıkıyor bu durumlar üzülüyorum
Bu hap da dena bir şey ankay var burda ona da ne yaptı çözemedik regl olamadi bir türlü. Ortalık durulsun sorarsın doktoruna denersin istersen 🤷🏻‍♀️

Kızlar günaydın sonunda regl oldum  :halay::halay::halay:uzun çabalar sonunda... Tekrar tedavıye baslayabılecegım

Hello kızlarr nasılsınız benden sonra çok kişi gelmiş buralara ☺️ Rabbim hepinize gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah 💕 ben hep bu topikte buldum kendimi en dibe düştüğüm anlarda bile moral deposu oldu 🤗

Back