• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kar perisi

SABRIMA SÜKÛT EKLEDİM, TEVEKKÜLDEYİM...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
2.512
7.519
78
Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥️

Bende klomen kullandım yumurtam gelişti 10 gün sonra iğne vurundum bekliyorum bakalım ☺ Ben günde 4 tane kullandım klomen size kaç tane verdi
Ben de 4 tane kullancam 2 sabah 2 akşam 1 hafta boyunca sonra da kontrole gidicem inşallah yumurtalarım gelişirse iğne yapacak doktorum

Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Bu ay ben de ilk defa klomen kullandım ve 24 Aralık'ta ovitrelle vuruldu, inşallah güzel haberler alırız.Tedaviniz hayırlı olsun inşallah 🙏

Şansınız bol olsun, Rabbim hayırlıra vesile kılsın
Bende bu ay ilk defa FEMARAZ kullandım klomenle aynı görevi göreviyor, 3 tane çok kaliteli yumurtam gelişti ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum, ama 12. Gün test yaptım negatif, bugün 14. Gün hala kırmızıları görmeyi bekliyorum
Umarım sizde ile yarar, bazrn keşke vurulmasaydım diyorum yumurtalar 3 tane ve kaliteli olunca aşırı umud bağlamıştım hayal kırıklığı yaşadım :(

Şansınız bol olsun, Rabbim hayırlıra vesile kılsın
Bende bu ay ilk defa FEMARAZ kullandım klomenle aynı görevi göreviyor, 3 tane çok kaliteli yumurtam gelişti ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum, ama 12. Gün test yaptım negatif, bugün 14. Gün hala kırmızıları görmeyi bekliyorum
Umarım sizde ile yarar, bazrn keşke vurulmasaydım diyorum yumurtalar 3 tane ve kaliteli olunca aşırı umud bağlamıştım hayal kırıklığı yaşadım :KK43:
Yasa 😔 Allah'tan Ümit kesilmez belki de tutmuştur. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🥰 rabbim bekleyen herkeze nasip etsin inşallah içerisinde bana da ♥️

Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Bende bu ay ilk kez klomen kullandım. günde 2 tane. çatlatma iğnesi olmadı bende. yarın adet olcam gibi ama bakalım :)

Bende bu ay ilk kez klomen kullandım. günde 2 tane. çatlatma iğnesi olmadı bende. yarın adet olcam gibi ama bakalım :)
İnşallah adet değil de gebe olursunuz 🥰 bana günde 4 tane reçete etti ama aklım karıştı bu gün mü başlamam gerekiyordu acaba♥️

Slm kızlar Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin hepinize Allahım hepinizin kucaklarini evlat ile doldursun tek tek Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı olsun inşallah klomen baslama dan önce adetin 21. Günü kan testi verdiniz mi bu progesteron hormonu için

Slm kızlar Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin hepinize Allahım hepinizin kucaklarini evlat ile doldursun tek tek Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı olsun inşallah klomen baslama dan önce adetin 21. Günü kan testi verdiniz mi bu progesteron hormonu için
ben verdim canım 15 çıkmıştı

kaçıncı gündesiniz adetin 3. ya da 5. gün başlanıyor genelde. sanmıyorum 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. bakalım bidaki aya inş.:)
Yaa 😔 inşallah bidahaki aya nasip olur ben 3. Günümdeyim başalyım o zaman 5 gün kullan dedi Dr dedi ama kaçıncı gündü hatırlayamıyorum şuan haftaya cuma tekrar kontrole gidicem

Ben vermedim 🙄

Back