- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de nasip etsinBen kasım ayında klomenle hamile kaldım ama kimyasal gebelik oluştu.Şubatta tekrar kullandım.2yumurtam gelişti biri bebeğe,biri kiste dönüştü.Kistten dolayı sağ kasık ağrım çok oldu.Ama bebegimede bu sayede kavuştum.Şimdi 13.haftadayim.Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin sağ olun,inşallahRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de nasip etsin
Bizde bu ay akışına bıraktık bakalım artıkBen de once klomen 5 gun ,sonra 1 nisanda da catlatma ignesi oldum.sonrasinda progestan verdi doktor.6 yumurtam olmustu 2 si sagda 4 u solda ama malesef olmadi.Progestan adetimi geciktirdi beni umutlandirdi.Catlatma ignesinin uzerinden 13 gun gecmeden test yapmayin cunku ignenin etkisi test pozitif cikiyor.Bende oyle oldu sonra yikimi daha fazla oluyor.Bu ay gitmedim doktora akişına biraktik bu ay.Bende de esimdede bi sorun yok ama olmuyor.Nedensiz infertilite![]()
Insallah bebisler bizimledirBizde bu ay akışına bıraktık bakalım artık
Benim 17 18 mayısInsallah bebisler bizimledirsizin bat ne zaman benim 11 mayis
Benim 17 18 mayısInsallah bebisler bizimledirsizin bat ne zaman benim 11 mayis
Evet canım ilk denemem inş güzel sonuçlar alırızBeraber aynı zamanlara denk gelmişiz :) Amin inş hepimiz sağlıkla bebek sahibi oluruz. İlk denemen mi senin de
Kaçıncı kullanımda hamile kaldın cnmBen kasım ayında klomenle hamile kaldım ama kimyasal gebelik oluştu.Şubatta tekrar kullandım.2yumurtam gelişti biri bebeğe,biri kiste dönüştü.Kistten dolayı sağ kasık ağrım çok oldu.Ama bebegimede bu sayede kavuştum.Şimdi 13.haftadayim.Allah isteyen herkese nasip etsin
Insallh cnmBenim 17 18 mayıs
Inşallah bizimledirler şu mübarek ramazan ayında seviniriz inşallah❤
![]()
2.kullanımdaKaçıncı kullanımda hamile kaldın cnm
Benim bu ay üçüncü oldu ama hiç umudum yok bide rahim filmi çektirdim bu ay2.kullanımda
Ben de akiamları iki tane içtim. Umarım faydası olurCanım ben klomene başladığım ilk ay yumurtalarım klomenle büyümedi o yüzden ikinci ay dozunu arttırdık. O ay büyümeye başladı. Doktor yumurta büyüklüğüne bağlı olarak size çatlatma iğnesi vuracak ve ilişki önerecek sonra tekrar bakacak yumurta çatlamıs mı diye . Sonrası bekleyiş![]()
Canım ben klomene başladığım ilk ay yumurtalarım klomenle büyümedi o yüzden ikinci ay dozunu arttırdık. O ay büyümeye başladı. Doktor yumurta büyüklüğüne bağlı olarak size çatlatma iğnesi vuracak ve ilişki önerecek sonra tekrar bakacak yumurta çatlamıs mı diye . Sonrası bekleyiş![]()
Canım ben klomene başladığım ilk ay yumurtalarım klomenle büyümedi o yüzden ikinci ay dozunu arttırdık. O ay büyümeye başladı. Doktor yumurta büyüklüğüne bağlı olarak size çatlatma iğnesi vuracak ve ilişki önerecek sonra tekrar bakacak yumurta çatlamıs mı diye . Sonrası bekleyiş![]()
Çok sevindim senin adına canım :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı bizlereBen kasım ayında klomenle hamile kaldım ama kimyasal gebelik oluştu.Şubatta tekrar kullandım.2yumurtam gelişti biri bebeğe,biri kiste dönüştü.Kistten dolayı sağ kasık ağrım çok oldu.Ama bebegimede bu sayede kavuştum.Şimdi 13.haftadayim.Allah isteyen herkese nasip etsin
Kötüyü çağırma bence, iyi düşün iyi olsunBenim bu ay üçüncü oldu ama hiç umudum yok bide rahim filmi çektirdim bu ay
ahhh o bekleyişler :) sabırsız biri için zor olacakCanım ben klomene başladığım ilk ay yumurtalarım klomenle büyümedi o yüzden ikinci ay dozunu arttırdık. O ay büyümeye başladı. Doktor yumurta büyüklüğüne bağlı olarak size çatlatma iğnesi vuracak ve ilişki önerecek sonra tekrar bakacak yumurta çatlamıs mı diye . Sonrası bekleyiş![]()
Insallh cnm![]()
İnş cnm :) Bakalım yarın dr ne diyecek.Evet canım ilk denemem inş güzel sonuçlar alırız
İnşallah cnmKötüyü çağırma bence, iyi düşün iyi olsun
Kasıklarımda bugün var bir hareketlilik :) yada psikolojik mi bilmiyorumİnşallah cnm
Bence psikolojik hepKasıklarımda bugün var bir hareketlilik :) yada psikolojik mi bilmiyorum![]()