ayyy inşallah yaa bugun yıne test yapıcam ınsllah silikleşmiştrCanım bu çok belirginleşmiş 2güne yumrutlarsın engeç gün aşırı ilişki gayet iyi olur ve tutma olasılığı yüksek olur.inşallah gönlündeki olur hayırlı haberler alırsın
Hayırlısı olsun canım tatlı heyecanlar bunlar aynı zamanda da yorucuayyy inşallah yaa bugun yıne test yapıcam ınsllah silikleşmiştr
aynen yaa zaman geçmiyor artık beklemektenHayırlısı olsun canım tatlı heyecanlar bunlar aynı zamanda da yorucu
Ayy hadi ınsallah güzel sonuçlar alırsın içini ferah tut inanYorucu süreçler ama rabbim hayırlısını nasip etsin bende iğne tedavisi sonrası çatlatma iğnesi yapıldı beklemedeyim 9.günüm
Çok dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize bugun kan tahlili yaptım sonucu bekliyorumAyy hadi ınsallah güzel sonuçlar alırsın içini ferah tut inan
Hadi ınsallah ya belli oldu mu sonuclar peliÇok dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize bugun kan tahlili yaptım sonucu bekliyorum
Yarın allah izin verirse tahlilimi yapacağım son olarak iğnenin etkisi geçmiştir artık 13.gün olacak rabbimden hayırlısını diliyorum sadeceHadi ınsallah ya belli oldu mu sonuclar peli❤❤
Canım 2gün önce yapmıştım kan tahlilini 8.3 çıktı ama iğnenin etkisi dediler bakalım yarın kesin sonuç alırım inşallahHadi ınsallah ya belli oldu mu sonuclar peli❤❤
Ins oldu sen iyi düşün ❤Canım 2gün önce yapmıştım kan tahlilini 8.3 çıktı ama iğnenin etkisi dediler bakalım yarın kesin sonuç alırım inşallah
Kan tahlili yapmaya korkuyorumIns oldu sen iyi düşün ❤
Canım yoğunluktan yazamadim hemen belirti olmuyor ama o dediğin genelde ovulasyon döneminde oluyor. Sen naptin iyi haberler insKan tahlili yapmaya korkuyorumama hiç umudum yok çünkü hamileliğe dair zerre belirti yaşamıyorum biraz ilginçtir ki dün yumurta akı gibi akıntım oldu neyin nesi anlamadım bat 3gün kalmışken nedir bu anlam veremedim var mu bir fikrin canım
Şuan gücümü toplayıp tahlile geldim allahtan hayırlısını dileyerekCanım yoğunluktan yazamadim hemen belirti olmuyor ama o dediğin genelde ovulasyon döneminde oluyor. Sen naptin iyi haberler ins
Hadii insallahghh ❤❤Şuan gücümü toplayıp tahlile geldim allahtan hayırlısını dileyerek
Malesef canım sonuç negatif 3.6 betaHadii insallahghh ❤❤
Günün geçti mi belki biraz daha beklemen gerekiyor hemen uzme inan bir sekilde oluyor benim etrafımdao cogu arkadaşım ugrasti durdu ama hep sonunda oldu. Iyi dusunmek lazimMalesef canım sonuç negatif 3.6 beta
2gün sonra ayın 9da regl günüm rabbimden hayırlısını dilemekten başka kalmadı okadar yıprandım ki hastaneden çıkmaz oldum iğne yaptırmaktan artık oturtamıyorum dahası gebelik testlerinden heralde ecz benden bıktı ve utanmasa bana bir kutu hediye edecekti rabbim en iyisini bilir belki de hayırlısı bu neyapayımGünün geçti mi belki biraz daha beklemen gerekiyor hemen uzme inan bir sekilde oluyor benim etrafımdao cogu arkadaşım ugrasti durdu ama hep sonunda oldu. Iyi dusunmek lazim
Allah razı olsun senden iyi düşünmeye çalışıyorum sitem edemem elbette neyapalım nasip kısmet işiGünün geçti mi belki biraz daha beklemen gerekiyor hemen uzme inan bir sekilde oluyor benim etrafımdao cogu arkadaşım ugrasti durdu ama hep sonunda oldu. Iyi dusunmek lazim
Cok iyi anlıyorum canım artık dualarla sabirla devam edeceğiz yapacak bir sey yokAllah razı olsun senden iyi düşünmeye çalışıyorum sitem edemem elbette neyapalım nasip kısmet işi
Öyle canım artık tedavi almak istemiyorum sende nasıl durumlarCok iyi anlıyorum canım artık dualarla sabirla devam edeceğiz yapacak bir sey yok❤
Ben de çarşamba gitmiştim 22,5 mm olmus yumurtan dedi cuma tekrar gel dedi simdi sira bekliyorum bakalim kendiliğinden çatlamış mı? Önce kendi haline birakacagiz dedi çatlama iğnesi vurmadıÖyle canım artık tedavi almak istemiyorum sende nasıl durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?