• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözünüz aydın olsun inşallah çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bişi sorcaktım nasıl belirtileriniz oldu biraz bunu açarak anlatır mısınız. Bende klomen kullandım klomen kist yaptı bende. Şuan tekrardan duphaston kullanıyorum ama bat 13 ü bakalım nolcak. Hiç umudum yok ama belirtilerinizi merak ettim
Teşekkürler darısı hepinize inşallah... aslında sadece adet belirtilerim oldu sivilcem bile çıktı düşün adey bekliyordm ben ama aklımızda kalmasın test yaptıralım dedik bir baktık pozitif . Normal zamandan tek farklı olan uyku hali çok oldu

Teşekkürler darısı hepinize inşallah... aslında sadece adet belirtilerim oldu sivilcem bile çıktı düşün adey bekliyordm ben ama aklımızda kalmasın test yaptıralım dedik bir baktık pozitif . Normal zamandan tek farklı olan uyku hali çok oldu
Anladım çok teşekkürler

Durdu canım dün bir kez oldu devamı olmadı çok şükür progestan başladı her ihtimale karşı ... dua ederken hep söylüyorm sizi de bende bu ay hiç beklemiyordm oldu umutlu ol 😘

Insllh bkliyoruz artik ol derse olmustur 😍

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla :KK200:

merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla :KK200:
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ben ilk klomen tedavimde hamile kaldım inşallah sende öyle olursun

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ben ilk klomen tedavimde hamile kaldım inşallah sende öyle olursun

ne güzel dua çok tesekkür ederim inşallah şu an heyecan ve merakla cuma gününü bekliyorum canım Rabbim kimseyi de bizi de yormasın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin

arkadaşlar merhaba bizde 7aydır uğrasıyoruz olmuyor.Doktor bana da klomen başlattı bugun 4.gunum cumartesıde kontrole gıdecem daha oncede defalarca başka doktorlara gıttım hıcbır sorun yok demişlerdı ama progesteron 5.82cıkmıstı cokta yuksek degıl .ben de polıkıstık over’den şüphelendı ama ben her ay adet oluyorum hıc gecıkmez 26-27gunde mutlaka olurumm o sendromu olan kişilerın adetlerı duzensız ve genelde gecıkmelı oluyomuss ve sendrom bende yenı yenı başlıyo olabılırmıı??klomenıde arastırdım kist yapıyomuss kafam karıştı 🤦‍♀️hatta muayene de agladım sorun çıktı diye doktor rahat ol cok küçük dedı ama🙄

Merhaba,ben Nisan ayında klomen kullandım.Yumurtalarım yeteri kadar büyümedi.Doktor değişikliği birazcık dinlenme ve kilo verme ile bu ay yeniden başlıyorum.Yarın ilk ilacı alacağım.8 saat arayla 3 doz dedi doktorum.Hepimiz için hayırlısı olsun.

Merhaba,
Ben de ilk defa klomen kullaniyorum. Aslında mantar oldu onun için gittim bir de adetim gecikti. Süt hormonu yüksek çıktı. O yüzden adet olamamışım.
Sorum okuduğum yazılardan çoğu 5. Gün başlamış ama bana doktorum 3. Gün başla dedi. Hic Bir agrimda olmadi Bir sıkıntı olmaz değil mi

Merhaba,
Ben de ilk defa klomen kullaniyorum. Aslında mantar oldu onun için gittim bir de adetim gecikti. Süt hormonu yüksek çıktı. O yüzden adet olamamışım.
Sorum okuduğum yazılardan çoğu 5. Gün başlamış ama bana doktorum 3. Gün başla dedi. Hic Bir agrimda olmadi Bir sıkıntı olmaz değil mi
canım zaten 3.gun baslatıyolar en gec 5.gün ben gecen ay 5.gun basladım ama bu ay 3.gün başladım bişey olmaz rahat ol

Aynen öyle imiş canim çok teşekkür ederim bakalım ne olacak 2 gun sonra çağırdı sonra sık sık yumurta takibi olacakmış
Yorucu süreçler ama rabbim hayırlısını nasip etsin bende iğne tedavisi sonrası çatlatma iğnesi yapıldı beklemedeyim 9.günüm

bende yumurtladım artık sonunda ne zaman catlar bilmiyorum artık kaç güne çatlar yumurta dünku ovulasyon testi böyleydi

Eklentiler

• 20190731_180042.jpg
    20190731_180042.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 28
canım ben vıdeosunu ızlemıstım yakaladıgını gunu ve dıger 2gunu degerlendırın dıyodu cızgı silikleşinceye kadar.Doktorlar gün aşırı ilişki diyor ama ovulasyon testı vıdeosunde ben oyle 3gün üst üste eşinin değerleri iyiyse değerlendır bence dur sana o ovulasyon testının vıdeosunu bulursam linki atayım
bende yumurtladım artık sonunda ne zaman catlar bilmiyorum artık kaç güne çatlar yumurta dünku ovulasyon testi böyleydi

Canım bu çok belirginleşmiş 2güne yumrutlarsın engeç gün aşırı ilişki gayet iyi olur ve tutma olasılığı yüksek olur.inşallah gönlündeki olur hayırlı haberler alırsın

Back