Teşekkürler darısı hepinize inşallah... aslında sadece adet belirtilerim oldu sivilcem bile çıktı düşün adey bekliyordm ben ama aklımızda kalmasın test yaptıralım dedik bir baktık pozitif . Normal zamandan tek farklı olan uyku hali çok olduGözünüz aydın olsun inşallah çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bişi sorcaktım nasıl belirtileriniz oldu biraz bunu açarak anlatır mısınız. Bende klomen kullandım klomen kist yaptı bende. Şuan tekrardan duphaston kullanıyorum ama bat 13 ü bakalım nolcak. Hiç umudum yok ama belirtilerinizi merak ettim
Anladım çok teşekkürlerTeşekkürler darısı hepinize inşallah... aslında sadece adet belirtilerim oldu sivilcem bile çıktı düşün adey bekliyordm ben ama aklımızda kalmasın test yaptıralım dedik bir baktık pozitif . Normal zamandan tek farklı olan uyku hali çok oldu
Durdu canım dün bir kez oldu devamı olmadı çok şükür progestan başladı her ihtimale karşı ... dua ederken hep söylüyorm sizi de bende bu ay hiç beklemiyordm oldu umutlu ol
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeşekkürler darısı hepinize inşallah... aslında sadece adet belirtilerim oldu sivilcem bile çıktı düşün adey bekliyordm ben ama aklımızda kalmasın test yaptıralım dedik bir baktık pozitif . Normal zamandan tek farklı olan uyku hali çok oldu
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ben ilk klomen tedavimde hamile kaldım inşallah sende öyle olursunmerhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ben ilk klomen tedavimde hamile kaldım inşallah sende öyle olursun
canım zaten 3.gun baslatıyolar en gec 5.gün ben gecen ay 5.gun basladım ama bu ay 3.gün başladım bişey olmaz rahat olMerhaba,
Ben de ilk defa klomen kullaniyorum. Aslında mantar oldu onun için gittim bir de adetim gecikti. Süt hormonu yüksek çıktı. O yüzden adet olamamışım.
Sorum okuduğum yazılardan çoğu 5. Gün başlamış ama bana doktorum 3. Gün başla dedi. Hic Bir agrimda olmadi Bir sıkıntı olmaz değil mi
Cok teşekkür ederim ya içim rahatladicanım zaten 3.gun baslatıyolar en gec 5.gün ben gecen ay 5.gun basladım ama bu ay 3.gün başladım bişey olmaz rahat ol
5.güne kadar başlama süresi var 3 ile 5.gün hayırlı olsun tedavin canımCok teşekkür ederim ya içim rahatladi
Aynen öyle imiş canim çok teşekkür ederim bakalım ne olacak 2 gun sonra çağırdı sonra sık sık yumurta takibi olacakmış5.güne kadar başlama süresi var 3 ile 5.gün hayırlı olsun tedavin canım
Yorucu süreçler ama rabbim hayırlısını nasip etsin bende iğne tedavisi sonrası çatlatma iğnesi yapıldı beklemedeyim 9.günümAynen öyle imiş canim çok teşekkür ederim bakalım ne olacak 2 gun sonra çağırdı sonra sık sık yumurta takibi olacakmış
bende yumurtladım artık sonunda ne zaman catlar bilmiyorum artık kaç güne çatlar yumurta dünku ovulasyon testi böyleydi
bende yumurtladım artık sonunda ne zaman catlar bilmiyorum artık kaç güne çatlar yumurta dünku ovulasyon testi böyleydi
sağol canım bnımEbru Ceylan
👉🏼 Gebelik Koçu / Eczacı Teknikeri / Alp ve Ediz’in Annesi ♥️ 👉🏼 Gebelik için ayda sadece bir kaç gün şansımız olduğunu biliyor muydunuz? ❗️Ve bu günleri nas...m.youtube.com
Canım bu çok belirginleşmiş 2güne yumrutlarsın engeç gün aşırı ilişki gayet iyi olur ve tutma olasılığı yüksek olur.inşallah gönlündeki olur hayırlı haberler alırsınbende yumurtladım artık sonunda ne zaman catlar bilmiyorum artık kaç güne çatlar yumurta dünku ovulasyon testi böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?