• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMENE BAŞLAYANLAR MART 2022

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İzin de alamıyorum yoğun işim. Haftasonuna kadar mecbur bekliyorum cumartesi gideceğim. Bir de kist şüphesi çıktı
Benim de aynı şekilde kist olduğunu düşünüyorum kendimde. Çünkü ovulasyon testlerim hep pik görünüyor . Hayırlısı olsun kendimizi olumlu düşünmeye sevk edelim moral çok önemli dua edelim 😇

Benim de aynı şekilde kist olduğunu düşünüyorum kendimde. Çünkü ovulasyon testlerim hep pik görünüyor . Hayırlısı olsun kendimizi olumlu düşünmeye sevk edelim moral çok önemli dua edelim 😇
Cinsel istek var mı sizde peki?ben de çok yoğun hissediyorum da

Merhaba arkadaşlar bende polikistik over var klomene basladim 5 gun boyunca gunde bir adet aldm yarin doktora gidicem yumurta takibi icin insallah istediğimiz sonucu aliriz :) klomeni kullandıktan sonra sadece 1 kere sag kasigimda kramp gibi bişi oldu baskada bisi hissetmedim bakalim ne olacak

Merhaba arkadaşlar bende polikistik over var klomene basladim 5 gun boyunca gunde bir adet aldm yarin doktora gidicem yumurta takibi icin insallah istediğimiz sonucu aliriz :) klomeni kullandıktan sonra sadece 1 kere sag kasigimda kramp gibi bişi oldu baskada bisi hissetmedim bakalim ne olacak
Merhaba hayırlı olsun inşallah ☺️ne kadarlık evlisiniz kaç yaşındasınız adetlerinizde düzensizlik falan varmiydi

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤗

Sizin de yaşınız çok genç daha gönlünüze göre olsun inşallah 2 senedir istiyormusunux tedavi ilk mi deniyosunuz
Amin tesekkur ederim rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah 🌼 7 ay dogal yoldan korundum 7 ay sonrasinda adet duzensizliginden gittigimde pkos oldugunu ogrendim cok uzuldum psikolojik olarak cok çöktüm birde toplum baskisida bir yandan malum 😐 hemen cocugumun hic olmayacaginu dusundum ve bunun icin ne yapabilirim diye araştırdım doktor aradim bi yandan pkosu ogrendigimden beri neredeyse hastaneden cikmiyoruz herhangi bir tedavi verilmedi rahim filmi istedi doktor eksik tahlil diye sonradan klomen deneyelim eğer olumsuz sonuc alirsak rahim filmi isteyelim dedi . Yarin doktora gidicem cok heycanliyim sadece akintim var ne kasik agrisi ne baska bisi bilmiyorum insallah buyumustur yumurtalar 🙂

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtalarım çok güzel büyüdü ,ama olumlu sonuclanmadi malesef rahim filmi cektiricem bakalım adetim bitince hayırlısı olsun inşallah vardır bir vakti 🙂 sizin de büyümüşlerdir yumurtalariniz insalalh amh değerinize falan baktırdiniz mi

İnsallah yaa cok teşekkür ederim hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah bu surec gerçekten zor ve yipratici 🙂 cok heycanliyim ilk tedavim yarin gidicem bakalim ne diyecekler 🙂🙂
Heyecanlı süreçler . İnşallah tez zamanda peş peşe hepimiz güzel haberleri alırız 🤗😇

Kizlar folik asit ne kullanıyorsunuz ben bugün içinde vitamin de olan vifpolic aldım içeriği çok güzeldi

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtalarım çok güzel büyüdü ,ama olumlu sonuclanmadi malesef rahim filmi cektiricem bakalım adetim bitince hayırlısı olsun inşallah vardır bir vakti 🙂 sizin de büyümüşlerdir yumurtalariniz insalalh amh değerinize falan baktırdiniz mi
Rahim filmini özelde mi cektireceksiniz devlette mi ? Ben hormon testi yaptirdim klomen oncesi istemissti doktor esimin sonuclariyla beraber götürdüm normal dedi

Ben de bu ay klomen + estrofem kullandım adetim 4 gün gecikti ama estrofem de gecikme yapabiliyor diye bekliyorum sadece birkaç gün daha geçerse test yaparım .
Merhaba estrofem kullanmışsınız adet oldunuzmu bana adetin 21. günü başla olduğun zaman bırak gel dedi ama ben hala olmadım neden bu şekilde kullandırttı acaba bilmiyorum

Back