• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMENE BAŞLAYANLAR MART 2022

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba biraz önce kontrolden geldim ben ☺️ yumurtalarım çok güzel büyümüşler doktor ultrasonda gördüğü anda oo dedi 4 5 tanesi 19 20 21 boyutundaydi ve bugün birazdan saat 13 te çatlatma iğnesi yapıcam ovitrelle daha sonra 35. Saati değerlendirin dedi ben bugün akşamı yani 12. Saatide değerlendirmek istiyorum bakalım nasıl olucak çok heyecanliyim 🤭🤭
İns güzel haberler alırsın canım bende klomen dostinex catlatma iğnesi ovitrella smdide progestan kullanıyorum iğnemin 12. Günündeyim

İnşallah güzel haberler alırız hepimiz bende o kadar çok hapşuruyorum ki tutucagi varsa bile gidicek sanki karın kaslarim ağrıyor hapşururken😅
Yok yok olmaz o kadar pamuk ipliğine bağlı olmaz umarım bebişlerimiz 😂
Bana da 2 gün ilaç verdi kalınlaşması için ama 2 günde pek değişeceğini sanmıyorum zaten bu ay da pek umutlu konuşmadı doktor. Bakalım bu ay olmazsa diğer aya artık . İnşallah senden güzel haberler alırız 🤗🤲

Yok yok olmaz o kadar pamuk ipliğine bağlı olmaz umarım bebişlerimiz 😂
Bana da 2 gün ilaç verdi kalınlaşması için ama 2 günde pek değişeceğini sanmıyorum zaten bu ay da pek umutlu konuşmadı doktor. Bakalım bu ay olmazsa diğer aya artık . İnşallah senden güzel haberler alırız 🤗🤲
Ah inşallah hepimizin gönlüne göre olsun , insan niye hep kötüyü düşünüyor bu kadar kolay olmucakmış hissine kapılıyor bilmiyorum umarım rabbim hepimize bir an önce nasip eder 🤲☺️

Ah inşallah hepimizin gönlüne göre olsun , insan niye hep kötüyü düşünüyor bu kadar kolay olmucakmış hissine kapılıyor bilmiyorum umarım rabbim hepimize bir an önce nasip eder 🤲☺️
Amin inşallah 🤗🤗

Gittim bugün doktor yumurtaların çok güzel büyümüş ama rahim duvarın incelmiş bu ay gebelik biraz zor dedi klomen rahim duvarı inceltebiliyormuş 😑 ilaç verdi tekrar kontrole çağırdı 2 gün sonra bakalım neler olacak insallah güzel haberler alırız hepimiz 🌸 Umuthepvarr Umuthepvarr
klomen i kac ay kullandınız

İğne yapalı 2. Günüm bitti hiç bir yan etki yapması ağrı falan sizde olmusmuydu peki , test yaptınız mı çok az kalmış 14 güne
Canım iğneden sonra 2 gün karnım davul oldu kasıklarım şişti dokunulmaz oldu yürüyemiyordum ben o derece sonra 3. Gün geçti beşinci gün doktora gittim bütün yumurtalarımın çatladıgını söyledi rahim duvarımın iyi olduğunu eger gebelik gerçekleşirse progestan verdi 12 gün kullan bırak dedi suanlık akıntım var fazlalastı ara ara regl olcak ısım gibi kasıkşarım belim agrıyo gögüs uclarım koyulastı ama genede umutlanmak istemitorum 8 aydır olmadı yarından sonra test deneyecegim

Canım iğneden sonra 2 gün karnım davul oldu kasıklarım şişti dokunulmaz oldu yürüyemiyordum ben o derece sonra 3. Gün geçti beşinci gün doktora gittim bütün yumurtalarımın çatladıgını söyledi rahim duvarımın iyi olduğunu eger gebelik gerçekleşirse progestan verdi 12 gün kullan bırak dedi suanlık akıntım var fazlalastı ara ara regl olcak ısım gibi kasıkşarım belim agrıyo gögüs uclarım koyulastı ama genede umutlanmak istemitorum 8 aydır olmadı yarından sonra test deneyecegim
Ne güzel belirtileriniz var umarım pozitif sonucunu görürsünüz ☺️, doktorum beni kontrole çağırmadi 14 gün sonraya randevu oluşturduk çatlayıp catlamadigini niye kontrol etmiyor acaba

Ne güzel belirtileriniz var umarım pozitif sonucunu görürsünüz ☺️, doktorum beni kontrole çağırmadi 14 gün sonraya randevu oluşturduk çatlayıp catlamadigini niye kontrol etmiyor acaba
benim doktorum da cagırmıyor endişelenmeyin , ilişki günlerini degerlendirdikten sonra yapacak cok fazla bişey yok aslında. iciniz rahat etmiyorsa siz gidin doktora ama gerek yok gercekten, sonucta her türlü bekliyoruz

Klomen kaçıncı denemeniz peki
Klomeni ilk defa denedim ilk çatlatma iğnem bakalım ama pek de umutlanmak istemiyorum cok hayal kırıklıgı yasadık 8 aydır adet tarihim 16 sı bir umut var gene de ins canım hepimiz çift çizgiyi görelim pozitif olur insallah

Salı günü progestanı bırakıcam sonra 4 gün bekle dedi regl olursan ilk gün gel dedi 4 gün gecikirsede ole gel dedi ins hamilelik varken giderim😊

Klomen verince doktorlar o ay progestan da veriyorlar. Benim ilk gebeliğim oyle oldu, gönlünü ferah tut canim nasipse olur inşallah
Bana vermedi belki de o yüzden inceldi bilmiyorum ama yumurtaların çok güzel büyümüş diyip de ama rahim duvarın incelmiş büyük ihtimal bu ay olmaz demesi bir parça üzdü ama tabiki en hayırlı zamanda sağlıkla olsun diyorum hep umudum var 🌸 siz de polikistik over hasta mısınız

Bana vermedi belki de o yüzden inceldi bilmiyorum ama yumurtaların çok güzel büyümüş diyip de ama rahim duvarın incelmiş büyük ihtimal bu ay olmaz demesi bir parça üzdü ama tabiki en hayırlı zamanda sağlıkla olsun diyorum hep umudum var 🌸 siz de polikistik over hasta mısınız
pko değilim ama sanırım yanlıs anlama oldu, klomen kullandıktan sonra adetin 16.günü civarı progestan veriliyor, size incelme var diyip hiçbişey vermedi mi

pko değilim ama sanırım yanlıs anlama oldu, klomen kullandıktan sonra adetin 16.günü civarı progestan veriliyor, size incelme var diyip hiçbişey vermedi mi
Yok hayır vermedi . Sadece rahim kalınlaştırmak için ilaç verdi yarın kontrole çağırdı 2 gün kullan demişti.

Back