Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallahBu ay bende kullandım klomen ve ovitrelle.Beklemedeyim bende kan tahlili yaptirmak icin.Herkes hayırlı sonuçlar alsın insallah
26 kasımda iğne oldum.8 gün olduHadi inşallahKaçıncı gündesin ?
Klomen ve çatlatma iğnesi ile pozitif sonuç alan çok fazla kişi var inşallah siz de onlardan biri olursunuz. Ben de daha önce çok kullandım doktor ısrarla yazıyordu ama hiçbir ay hiçbir etkisini görmedim.Klomen’e başladım bugün, 5 gün boyunca bitane kullanıcam ayın 15 inde kontrolüm var inşallah ve işe yarar
Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın inşallah
kullanıpta hayırlı sonuçlar alanlar varmı ?![]()
Ne kadar zamandır çoçuk düşünüyorsunuz? Rabbim sizede bir evlat nasip etsin vakti zamanı vardir elbet ümidinizi kesmeyin. Herşey AllahtanKlomen ve çatlatma iğnesi ile pozitif sonuç alan çok fazla kişi var inşallah siz de onlardan biri olursunuz. Ben de daha önce çok kullandım doktor ısrarla yazıyordu ama hiçbir ay hiçbir etkisini görmedim.
Nasip işi demekki hiçbi sorununuz yok bak! Şükret yinede.. hayırlısı olsun hakkınızdaElbette öyle, teşekkür ederimBiz 4 yıldır istiyoruz, hiç korunmadık ve çok şükür hiçbir sorunumuz yok görünürde. Hangi doktora gitsem klomen yazdılar. O yüzden çok kullandım zaten ama hiçbir işe yaramadı bende.
Tüp bebek tedavisi düşündünüzmü peki ?Elbette öyle, teşekkür ederimBiz 4 yıldır istiyoruz, hiç korunmadık ve çok şükür hiçbir sorunumuz yok görünürde. Hangi doktora gitsem klomen yazdılar. O yüzden çok kullandım zaten ama hiçbir işe yaramadı bende.
Tam üstüne bastınız, birkaç gün sonra transferim var bana dua edinTüp bebek tedavisi düşündünüzmü peki ?
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızTam üstüne bastınız, birkaç gün sonra transferim var bana dua edinAllah isteyen ve hak eden herkese nasip etsin
![]()
Kaçıncı gün başladınız? Bende başlıyorum bu ay ilk defa.Klomen’e başladım bugün, 5 gün boyunca bitane kullanıcam ayın 15 inde kontrolüm var inşallah ve işe yarar
Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın inşallah
kullanıpta hayırlı sonuçlar alanlar varmı ?![]()
Adetin 3üncü günü başladımKaçıncı gün başladınız? Bende başlıyorum bu ay ilk defa.