• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene başladım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Klomen’e başladım bugün, 5 gün boyunca bitane kullanıcam ayın 15 inde kontrolüm var inşallah ve işe yarar 🤲
Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲❤️
kullanıpta hayırlı sonuçlar alanlar varmı ? 🥰

Bu ay bende kullandım klomen ve ovitrelle.Beklemedeyim bende kan tahlili yaptirmak icin.Herkes hayırlı sonuçlar alsın insallah

Klomen’e başladım bugün, 5 gün boyunca bitane kullanıcam ayın 15 inde kontrolüm var inşallah ve işe yarar 🤲
Klomen ve çatlatma iğnesi ile pozitif sonuç alan çok fazla kişi var inşallah siz de onlardan biri olursunuz. Ben de daha önce çok kullandım doktor ısrarla yazıyordu ama hiçbir ay hiçbir etkisini görmedim.

Klomen ve çatlatma iğnesi ile pozitif sonuç alan çok fazla kişi var inşallah siz de onlardan biri olursunuz. Ben de daha önce çok kullandım doktor ısrarla yazıyordu ama hiçbir ay hiçbir etkisini görmedim.
Ne kadar zamandır çoçuk düşünüyorsunuz? Rabbim sizede bir evlat nasip etsin vakti zamanı vardir elbet ümidinizi kesmeyin. Herşey Allahtan🤲

Elbette öyle, teşekkür ederim🙏🏼 Biz 4 yıldır istiyoruz, hiç korunmadık ve çok şükür hiçbir sorunumuz yok görünürde. Hangi doktora gitsem klomen yazdılar. O yüzden çok kullandım zaten ama hiçbir işe yaramadı bende.

Elbette öyle, teşekkür ederim🙏🏼 Biz 4 yıldır istiyoruz, hiç korunmadık ve çok şükür hiçbir sorunumuz yok görünürde. Hangi doktora gitsem klomen yazdılar. O yüzden çok kullandım zaten ama hiçbir işe yaramadı bende.
Nasip işi demekki hiçbi sorununuz yok bak! Şükret yinede.. hayırlısı olsun hakkınızda 🤗

Kaçıncı gün başladınız? Bende başlıyorum bu ay ilk defa.

Back
X