Önceki mesajlarda ovulasyon testimin fotosunu attım iki gündür kopkoyu testlerim aslında senin de koyu olması lazım yanlış mı yapıyorsun acabaCanim bende sali gittim benimde iki yumurtam büyümüs biri 19 biride 18 mm banada cumaya kadar her gün iliski dedi ,igne vermedi ve ovulasyon testim halan negatif ,seninki nasil testin ?
Yok yanlis oldugunu düsünmüyorum cünkü 1 seneden fazla yapiyorum, niye öyle bilemedimÖnceki mesajlarda ovulasyon testimin fotosunu attım iki gündür kopkoyu testlerim aslında senin de koyu olması lazım yanlış mı yapıyorsun acaba
Neyse sonuç olarak doktor yumurtlama var demiş şükür belki bu sefer aldığın testlerde hata vardır o da olabilirYok yanlis oldugunu düsünmüyorum cünkü 1 seneden fazla yapiyorum, niye öyle bilemedim
Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin , allahim cabalarimizi bosa cikarmasinBugün ovulasyon testim silikleşti çatladı heralde yumurta. Keşke anlayabilsek ya haber verse
AmiiinHayirlisi olsun insallah hepimiz icin , allahim cabalarimizi bosa cikarmasin
Benimde koyu oldu bügün sükür
Evet olmuş çok şükürBenimde koyu oldu bügün sükür
Ben çatlama iğnesi olmadım ama yumurtam çatladı hafif hafif batmalar oluyor ama iğne ağrı yapar mı acaba bilemedim sana doktor ne kadar bekle dedi test içinÇatlatma iğnesinden sonra ağrısı olan var mı
Adet gününü bekle olmazsan test yap gel olursan da 2.gün gel dediBen çatlama iğnesi olmadım ama yumurtam çatladı hafif hafif batmalar oluyor ama iğne ağrı yapar mı acaba bilemedim sana doktor ne kadar bekle dedi test için
Bana da öyle söyledi. Ben bir ay daha klomen kullanmak istedim ama kabul etmedi rahim filmi istediAdet gününü bekle olmazsan test yap gel olursan da 2.gün gel dedi
İlk miydi sizinBana da öyle söyledi. Ben bir ay daha klomen kullanmak istedim ama kabul etmedi rahim filmi istedi
Evet bu ay ilk defa kullandım. Ama çok doktor ikinci üçüncü deniyor klomenle benim doktor kabul etmiyor illa rahim filmi diyorİlk miydi sizin
Ben 29 yaşındayım 10 aydır deniyorum olsun diye 3 ay adet görmediğimi biliyorum klomene cevap vermiş olmak bile yetti :) normalde ultrasonda yumurtlar minicik tespih tanesi gibi görünüyorduHadi ya bana bi şey demedi napıcak bilmiyorum evet bende okudum bi kaç kez kullanan var siz kaç yaşındasınız
Ya inşALLAH olur hepimiz aynı durumdayız BurdaBen 29 yaşındayım 10 aydır deniyorum olsun diye 3 ay adet görmediğimi biliyorum klomene cevap vermiş olmak bile yetti :) normalde ultrasonda yumurtlar minicik tespih tanesi gibi görünüyordu
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırızYa inşALLAH olur hepimiz aynı durumdayız