Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim daha arada kasiklarim agriyo ama o oluyodu sanki hep yumurtlamadan sonra sende varmi ? Kac gün gecti yumurtlamadan ?Klomen kullananlar arasında belirtileri olan var mı gerçi belirti aramak için erken ama
Bende öyleyim canim acayip merak ediyom ama pekte umudum yok benimde 3. Günüm bügün senin yine baya gecmis ovulasyon testi yapiyormusun devam ? Koyuluguna bakmak icinBugün 6 ama benim de sadece kasık ağrım var bir de çok erken ama işte umut dünyası
Elimde kalmadı ya aslında yapmak istiyorum ama ama nedense benim de umudum yok ya da kendimizi hazırlıyoruz bazıları ben döllenmeyi hissettim falan diyor aklım almıyor minicik hücrelerin faaliyetlerini hissetmek imkansız şehir efsanesi gibi geliyor bana bugün başım döndü sendeledim ama üç saat uykuyla duruyorum ondandırBende öyleyim canim acayip merak ediyom ama pekte umudum yok benimde 3. Günüm bügün senin yine baya gecmis ovulasyon testi yapiyormusun devam ? Koyuluguna bakmak icin
Aynen canim bende öyleyim valla, birazdan ovulasyon testi yapicam bakalim nasil cikacakElimde kalmadı ya aslında yapmak istiyorum ama ama nedense benim de umudum yok ya da kendimizi hazırlıyoruz bazıları ben döllenmeyi hissettim falan diyor aklım almıyor minicik hücrelerin faaliyetlerini hissetmek imkansız şehir efsanesi gibi geliyor bana bugün başım döndü sendeledim ama üç saat uykuyla duruyorum ondandır
Buraya da yazar mısın merak ettimAynen canim bende öyleyim valla, birazdan ovulasyon testi yapicam bakalim nasil cikacak
Yaptim canim böyle ciktiBuraya da yazar mısın merak ettim
Çok da silik değil sanki ama ay keşke evde olsaydı bir tane ben de yapardımYaptim canim böyle cikti
Benim üc tane kalmisti merakimdan yapiyom hamilelik testide var kendimi zor tutuyom zaten cok erken ama dayanamiyo insanÇok da silik değil sanki ama ay keşke evde olsaydı bir tane ben de yapardım
Ben de bugün eczaneye girmemek için zor tuttum kendimi ama dayandımBenim üc tane kalmisti merakimdan yapiyom hamilelik testide var kendimi zor tutuyom zaten cok erken ama dayanamiyo insan
tahmin ediyom nasil dayancaz bilmiyorum valla keske simdiden bilebilsekBen de bugün eczaneye girmemek için zor tuttum kendimi ama dayandım
Keşke daha da çok var bana 8 ocakta test yap deditahmin ediyom nasil dayancaz bilmiyorum valla keske simdiden bilebilsek
Bende 11 ocak gibi adet olmam gerekiyo, ama yaparim 5 6 gün sonra dayanamamKeşke daha da çok var bana 8 ocakta test yap dedi
Aynen ben de dayanamam ovulasyon testinde gerçekten çıkıyor mu acabaBende 11 ocak gibi adet olmam gerekiyo, ama yaparim 5 6 gün sonra dayanamam
Çekmecede buldum bir kutu yok sanıyordum bir miktar koyu çıktı ama çok bekletmedim idrarı belki de ondan ya da lh miktarı artıyor mu acaba hayaller hayallerAynen ben de dayanamam ovulasyon testinde gerçekten çıkıyor mu acaba
Valla adete yakin iyice koyulasiyo deniliyo eger hamilelik varsa ama tam bende bilmiyorum, kendinde degisiklik olursa test yaparsan kesin yaz canimAynen ben de dayanamam ovulasyon testinde gerçekten çıkıyor mu acaba
Gercektendede koyu cikmis canim vallah insallah git gide koyulasir, bende fazla tutmamistim biradan yine yapicam tuttum bundaÇekmecede buldum bir kutu yok sanıyordum bir miktar koyu çıktı ama çok bekletmedim idrarı belki de ondan ya da lh miktarı artıyor mu acaba hayaller hayaller
Ben de yarın bir tane daha yapayım kutuda iki tane vardı yarınki nasıl çıkacak bakalımValla adete yakin iyice koyulasiyo deniliyo eger hamilelik varsa ama tam bende bilmiyorum, kendinde degisiklik olursa test yaparsan kesin yaz canim
Gercektendede koyu cikmis canim vallah insallah git gide koyulasir, bende fazla tutmamistim biradan yine yapicam tuttum bunda
Bencede insallah seviniriz bu ayBen de yarın bir tane daha yapayım kutuda iki tane vardı yarınki nasıl çıkacak bakalım